Hi!
4.50$-os sng-n mekkora minta alapján érdemes nézegetni a roi-t,h érdemes e hosszabb távon ezzel a műfajjal foglalkozni?
Aptok videójában mondta,h ő 600 db lejátszásával hozott 90% roi-t. Ez gondolom egész jónak számít, de érdekelne,h mások milyen mutatókat produkálnak?
Köszi
Hi!
4.50$-os sng-n mekkora minta alapján érdemes nézegetni a roi-t,h érdemes e hosszabb távon ezzel a műfajjal foglalkozni?
Aptok videójában mondta,h ő 600 db lejátszásával hozott 90% roi-t. Ez gondolom egész jónak számít, de érdekelne,h mások milyen mutatókat produkálnak?
Köszi
Hogy kényelmesen tudj játszani 180-fős SNG-ket 150-200 BI szükséges, de feszes játékkal szerintem elég a 100BI is ide.
Szerintem tökéletes lopószituáció SB-ről a regulárra allin emelni, de azért fontos, hogy milyen imidzsed van az asztalnál és aszerint dönteni(dinamikai megfontolások)
köszi a válaszokat. Nem mindig úgyanúgy játszok, de a statjaim "reges"-ek. HM-et nem régen használok úgyh a BB-ről nem nagyon volt statom. Szval ezek szerint megoszlanak a vélemények, de a többség push párti.
Hogy kényelmesen tudj játszani 180-fős SNG-ket 150-200 BI szükséges, de feszes játékkal szerintem elég a 100BI is ide.
Hi!
Köszi
nekem 2500 180-as után 40% pedig a játékom messze van a jótól. Aptok tudásával reális szerintem a 70%+
a 90% az tuti hogy upswing
egy szolid tag játékkal a 35-45 simán hozható
nekem 2500 180-as után 40% pedig a játékom messze van a jótól. Aptok tudásával reális szerintem a 70%+
a 90% az tuti hogy upswing
egy szolid tag játékkal a 35-45 simán hozható
weaktight | Hand | A2o - No Limit Holdem Tournament
Váááá... :D igazán járhatott volna érte fejpénz :)