Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Suncitizen
Válasz bia89 kommentjére
2013. máj. 2. 9:32

Nálam az A2s-A5s oop inkább call MW, mint az A6s-A9s.

lecso10
Válasz Tosi kommentjére
2013. máj. 2. 9:42

Értem. Köszi szépen A9s-t még talán az a határ amit nem tudnék dobni pre ezen a téten,ezek a 4bet-es hívások rengetegszer csak vakrablás,illetve sokkal gyengébb range-el megcsinálják. Ezek szerint az enyém is "rossz" sajnos nem igazán vagyok még tisztában a 9max rangekkel,eddig a HU-t toltam,ott meg kicsit másabb a helyzet. :) Igen utána rájöttem hogy a visszahívásomnak sok értelme nem volt. De minden kis hasznos infó jól jön. Köszi a gyors választ!

Miért váltottál HU-ról?

Tosi
Válasz CantusPutnok kommentjére
2013. máj. 2. 13:23

2x vertem el a BR-em én idióta. Coaching-ot is kaptam egy nagyon jó HU-s playertől,akit nem neveznék meg itt. De ott semmi gond nem volt,jól is csináltam nyerő voltam 3.5$-on. Aztán jött a fish-eskedés. Megfogott egy kőkemény DS -40BI-al kerültem EV alá,és nem bírták az idegeim,nem becsültem a roll-om és nemhogy leültem volna alacsonyabb tétre inkább föntebb ültem 7$-ra mivel már kóstolgattam előtte azt is míg ment,és nem találkoztam sokkal több reg-el. Ostoba fejemmel úgy voltam vele visszahozom inkább gyorsabban a rollom.Elbuktam,aztán még1x ugyanez,nem bírtam kezelni sajnos a Tilt-et nem tartottam pihenőt,inkább "csak azért is" alapon toltam tovább,a coach-om intő szavai ellenére is,aki backer is volt.Mivel nem hallgattam rá,el állt a további tanításoktól. Sajnos nagyon hülye voltam túl hamar akartam túl sokat. Aztán(mivel még tanulok) összekuporgattam 100BI-t 1.5$-os tétre és inkább belevágtam a 9max SNG-be ami hálisten nem is megy rosszul.Megtanultam közben nem tilt-re menni a hülyeségeken,pihenő napot vezettem be,és már az asztalt is kevésbé ütlegelem egy BadBeat után. :) Nagyon hiányzik a HU,de mivel belevágtam ebbe nem hagyom félbe,legalább 15$-ig elakarok menetelni,illetve még gondolkozok a 180fős turbo SNG-ken is,ha már elhatároztam magam ezek mellett akkor már nyerővé szeretnék válni. És utána majd visszaszeretnék térni egyszer a HU világába,mikor már bizonyítottam itt.Ha ott nem vágom tönkre 2x is a roll-om már ki tudja hol járhatnék HU-ba...De ugye a saját hibáiból tanul az ember,még ha nem is elsőre...

lecso10
Válasz Tosi kommentjére
2013. máj. 2. 14:16

HU után ez eléggé unalmas lesz szerintem, meg a vpp-k sem úgy gyűlnek.

Tosi
2013. máj. 2. 15:29

Igen eléggé az,4 asztalon játszok és majd elunom magam,de ez van. :) De mint már írtam,ha már belevágtam el szeretnék érni ebben is eredményt.

lecso10
Válasz Tosi kommentjére
2013. máj. 2. 19:24

Igen eléggé az,4 asztalon játszok és majd elunom magam,de ez van. :) De mint már írtam,ha már belevágtam el szeretnék érni ebben is eredményt.

Állj át többasztalos sng-kre, pl 45 fősökre.

Tosi
2013. máj. 2. 22:58

Ment egy PM Lecso.

Rock
Válasz Tosi kommentjére
2013. máj. 3. 9:47

Sziasztok

Kivancsi lennek a velemenyetekre. Most 45 fos turbo sng-ket tolok. Erdemes lenne valtanom 180 fos $2.50-es turbo tornakra? Mekkora roi-t lehet hozni ezen a teten? Atlagosan mennyi ido alatt megy le egy torna?

Elore is koszi a valaszokat.

Tosi
2013. máj. 3. 13:26

Szerintem mivel nagy a variancia,amíg nincs 200BI-d 180főre addig ne válts,ha meg van már tolhatod azt is. :) GL!

Taz
Válasz Rock kommentjére
2013. máj. 3. 15:51

Mekkora roi-t lehet hozni ezen a teten? Atlagosan mennyi ido alatt megy le egy torna?

10-50% EV ROI szeirntem skill függően és átlagosan 45 perc alatt megy le egy torna. (1.5 óra egyébként végig)
De abban igaza van Tosinak, hogy simán benne van akár 100 BI DS, tehát csak ésszel a BRM-et.

Élő ügyfélszolgálat