Nálam az A2s-A5s oop inkább call MW, mint az A6s-A9s.
Értem. Köszi szépen A9s-t még talán az a határ amit nem tudnék dobni pre ezen a téten,ezek a 4bet-es hívások rengetegszer csak vakrablás,illetve sokkal gyengébb range-el megcsinálják. Ezek szerint az enyém is "rossz" sajnos nem igazán vagyok még tisztában a 9max rangekkel,eddig a HU-t toltam,ott meg kicsit másabb a helyzet. :) Igen utána rájöttem hogy a visszahívásomnak sok értelme nem volt. De minden kis hasznos infó jól jön. Köszi a gyors választ!
2x vertem el a BR-em én idióta. Coaching-ot is kaptam egy nagyon jó HU-s playertől,akit nem neveznék meg itt. De ott semmi gond nem volt,jól is csináltam nyerő voltam 3.5$-on. Aztán jött a fish-eskedés. Megfogott egy kőkemény DS -40BI-al kerültem EV alá,és nem bírták az idegeim,nem becsültem a roll-om és nemhogy leültem volna alacsonyabb tétre inkább föntebb ültem 7$-ra mivel már kóstolgattam előtte azt is míg ment,és nem találkoztam sokkal több reg-el. Ostoba fejemmel úgy voltam vele visszahozom inkább gyorsabban a rollom.Elbuktam,aztán még1x ugyanez,nem bírtam kezelni sajnos a Tilt-et nem tartottam pihenőt,inkább "csak azért is" alapon toltam tovább,a coach-om intő szavai ellenére is,aki backer is volt.Mivel nem hallgattam rá,el állt a további tanításoktól. Sajnos nagyon hülye voltam túl hamar akartam túl sokat. Aztán(mivel még tanulok) összekuporgattam 100BI-t 1.5$-os tétre és inkább belevágtam a 9max SNG-be ami hálisten nem is megy rosszul.Megtanultam közben nem tilt-re menni a hülyeségeken,pihenő napot vezettem be,és már az asztalt is kevésbé ütlegelem egy BadBeat után. :) Nagyon hiányzik a HU,de mivel belevágtam ebbe nem hagyom félbe,legalább 15$-ig elakarok menetelni,illetve még gondolkozok a 180fős turbo SNG-ken is,ha már elhatároztam magam ezek mellett akkor már nyerővé szeretnék válni. És utána majd visszaszeretnék térni egyszer a HU világába,mikor már bizonyítottam itt.Ha ott nem vágom tönkre 2x is a roll-om már ki tudja hol járhatnék HU-ba...De ugye a saját hibáiból tanul az ember,még ha nem is elsőre...
HU után ez eléggé unalmas lesz szerintem, meg a vpp-k sem úgy gyűlnek.
Igen eléggé az,4 asztalon játszok és majd elunom magam,de ez van. :) De mint már írtam,ha már belevágtam el szeretnék érni ebben is eredményt.
Igen eléggé az,4 asztalon játszok és majd elunom magam,de ez van. :) De mint már írtam,ha már belevágtam el szeretnék érni ebben is eredményt.
Ment egy PM Lecso.
Sziasztok
Kivancsi lennek a velemenyetekre. Most 45 fos turbo sng-ket tolok. Erdemes lenne valtanom 180 fos $2.50-es turbo tornakra? Mekkora roi-t lehet hozni ezen a teten? Atlagosan mennyi ido alatt megy le egy torna?
Elore is koszi a valaszokat.
Szerintem mivel nagy a variancia,amíg nincs 200BI-d 180főre addig ne válts,ha meg van már tolhatod azt is. :) GL!
Mekkora roi-t lehet hozni ezen a teten? Atlagosan mennyi ido alatt megy le egy torna?