Sziasztok
Kipróbáltam a 2,5$-os turbo 180-ast, ez gyakorlatilag push/fold szinte az elejétől a végéig, vagy valamit rosszul csinálok? :)
Én is kiprobáltam a 0,50$ 180főst.50db 2 ITM 27. és 26. hely
Ez nem az én műfajom lesz.
:D
Igen egy kicsit szűkszavúan irtam.
A lényeg 1$ 180fő-ről(regspeed) akarok feljebb lépni.4,50$-ig csak turbo van amit nem játszottam még,ezért kiprobáltam alacsonyabb limiten.Kicsit megijedtem,hogy egy 50db-os menetből csak 2 ITM lett.Nem biztos,hogy az idegeim bírni fogják a nagyobb kilengéseket turbon.
Mostanában kezdtem átszokni turbóról reg speedre. 4,5$ on tolom, egész jól megy, de nem tudom h mennyivel lesznek kisebbek itt a kilengések. Turbon 2,5 dolcsin simán benne volt napi 100-150$ bukó úgyh h semmi extrát nem csináltam (nem voltam tilten vagy ilyesmi). Ezeken a versenyeken is lehet azért számolni ekkora minusszal ha fortuna nem úgy adja vagy itt jelentősen kisebb lesz a variancia? Csak azért kérdezem mert kb 7-8 napja játszom, volt már 1. 2. hely is, de nincs nagy rutinom ebben. Elsőre sokkal szimpatikusabb mint a turbo.
Mostanában kezdtem átszokni turbóról reg speedre. 4,5$ on tolom, egész jól megy, de nem tudom h mennyivel lesznek kisebbek itt a kilengések. Turbon 2,5 dolcsin simán benne volt napi 100-150$ bukó úgyh h semmi extrát nem csináltam (nem voltam tilten vagy ilyesmi). Ezeken a versenyeken is lehet azért számolni ekkora minusszal ha fortuna nem úgy adja vagy itt jelentősen kisebb lesz a variancia? Csak azért kérdezem mert kb 7-8 napja játszom, volt már 1. 2. hely is, de nincs nagy rutinom ebben. Elsőre sokkal szimpatikusabb mint a turbo.
Az idő nem zavar, a regek annál inkább :) Érdekes, azt hittem sokkal kevesebb a reg rajta. Na mindegy. Kösz az infot.
Az idő nem zavar, a regek annál inkább :) Érdekes, azt hittem sokkal kevesebb a reg rajta. Na mindegy. Kösz az infot.
ezerötszáz asztalon... :DDDDD
Másik fórumon is olvastam, de én is megerősíthetem,h újabban tényleg sok a jó regulár 4,5$-180-on. Én három tipusra osztom őket.
-csak ezt nyomja sok asztalon. (Lila)
-45-180 MTSNG-s reg, sok asztalon (kék)
-180 MTSNG-t és 3-33$ MTT-ket játszó reg ezerötszáz asztalon egyszerre. (piros)
Ez a színezés megvásárolható?;)