Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Davj
Válasz cappy16 kommentjére
2015. jan. 7. 21:01

Mostanában kezdtem átszokni turbóról reg speedre. 4,5$ on tolom, egész jól megy, de nem tudom h mennyivel lesznek kisebbek itt a kilengések. Turbon 2,5 dolcsin simán benne volt napi 100-150$ bukó úgyh h semmi extrát nem csináltam (nem voltam tilten vagy ilyesmi). Ezeken a versenyeken is lehet azért számolni ekkora minusszal ha fortuna nem úgy adja vagy itt jelentősen kisebb lesz a variancia? Csak azért kérdezem mert kb 7-8 napja játszom, volt már 1. 2. hely is, de nincs nagy rutinom ebben. Elsőre sokkal szimpatikusabb mint a turbo.

nekem turbón 280(3400 db ami elég kis minta turbón(roi 15%) lassún meg 90 BI körül volt a legnagyobb downswing 2014-ben
turbóhoz 400 lassúhoz meg 200 BI bankroll kell szerintem

ha nem tudsz havonta legalább 800-1000 versenyt letolni belőle akkor én inkább nem erőltetném a turbót

cappy16
Válasz CantusPutnok kommentjére
2015. jan. 12. 12:40

Igen maradtam inkább a "lassúnál". Elég jól bevált. Két hónap alatt kb 700 verseny, + sok dollár :) Turbóhoz már nincs idegrendszerem :D

BozsoHUN
2015. febr. 4. 22:16

weaktight | Hand | 77 - No Limit Holdem Tournament

Sziasztok Urak!

Mennyire helyénvaló, avagy nem a preflop call sb-ről az én esetemben?
A flop callon nincs mit magyarázni, a többi is értelemszerű,
de preflop...

Előre is köszi az építő jellegű kritikát!

Taz
2015. febr. 5. 9:00

Vagy én rájszottam túl régen 180-as turbót 2.5$-os szinten vagy azóta ennyit változott a világ, de én ezt a hand-et nem így játszottam volna meg.
Pre-flop UTG+1 emelőnek ha elég magas EP PFR-re van akkor mehet AI két call miatt.
Flop-on a 200-as bet azt jelenti, hogy vagy semmilye sincs vagy indukáltatni szeretne. Stat-tól függően helyes lehet a call, de vissza is emelhetünk.
Turn-ön el lehet gondolkozni a donkbeten is akár, check-el egyértelműen feladta, nyugodtan lehet hívni riveren.

Más vélemény? (mivel messze nem vagyok expert)

qwert987
Válasz Taz kommentjére
2015. febr. 5. 12:06

Èn is rég toltam ezeket de Taz által leírtak szerintem ma is igazak. Ha ep nem ultra feszes akkor simán mehet a pre allin.

cappy16
2015. febr. 5. 12:49

Szerintem pre all-in kicsit erős. Call teljesen rendben van pre, de floppon már visszaemelnék. Egyrészt sokkal több infot tudsz meg egy visszaemelésből, másrészt értékhívásról és protectionbetről is van szó. Így h elcheck-kelte a turn-t a river királyon mindenképpen értékhívnék. Ez az én meglátásom. :)

Dinokaposvar
2015. febr. 5. 14:03

Az AI számomra is kicsit erős lenne, bár ha jól látom, nem derül ki hányan vagytok még. De a 20BB+ szerintem még határeset lappal is calloz, pláne egy AJ-vel. Én nem ebben a szituban szeretnék coinflip-et játszani.
Ez lehet, hogy a konzervatívabb gondolkodás, sőt, ez inkább a normal 180-asra igaz, nem a turbo-ra.

BozsoHUN
2015. febr. 7. 16:49

Először is köszi urak a hozzászólásokat!

Bár nem írtam de itt regular speed 180-man-ről van szó.
A pre allint azért nem szeretem itt, mert nagyon gyengék a playerek,
következésképp nem szeretnék egy legfeljebb flip szituba belemenni, mivel itt nem érzek fold equity-t.
Flopon szerintem nincs más út, a river valuebeten én is agyaltam, de nyúl voltam meglépni. Klasszikus way ahead-way behind szitunak érzem riveren, mivel adhatna meg riveren?

Fiatal
2015. febr. 7. 17:40

A 2 megadással már majdnem bent lesz fél stacknyi zseton. Plusz becallolsz 4.-nek és nagyon ritkán jön 7 -nél alacsonyabb board (és még ott se lehetsz biztos a lapodban) ergo nem látod majd, hogy hol állsz 4way szituban. Éppen ezért már pre betenném itt szvsz. elégszer fognak dobni, a flippeket meg be kell vállalni főleg egy turbó versenyen.

kertitorp
Válasz BozsoHUN kommentjére
2015. febr. 7. 18:14

Először is köszi urak a hozzászólásokat!

Bár nem írtam de itt regular speed 180-man-ről van szó.
A pre allint azért nem szeretem itt, mert nagyon gyengék a playerek,
következésképp nem szeretnék egy legfeljebb flip szituba belemenni, mivel itt nem érzek fold equity-t.
Flopon szerintem nincs más út, a river valuebeten én is agyaltam, de nyúl voltam meglépni. Klasszikus way ahead-way behind szitunak érzem riveren, mivel adhatna meg riveren?

Ha azt feltételezed, hogy pre kb flipre kerül be a szűk stacked, az már +EV.

Élő ügyfélszolgálat