Scopon rákerestem pár nyerőre 2,5$ 180 man és 100 bi nagyobb mínusz nincs :confused: Inkább csak BE időszakok amik elhúzódnak . 30K mintánál több volt átlagban. Kifújtam a témában :(
Hát nekem most volt egy 700bi bukóm 2.5-ön, de mar visszajöttem. Ugyhogy akár lehet egy ilyen is! Lecso, te elég nagy minuszban vagy, elemzel rendesen?
Azért, ha csak 2.5-et tolod, a 700bi az iszonyat sok, ott biztos, hogy rengeteg hiba is van a jatekodban. Akkora buko nem lehet már csak variancia.
Hát nekem most volt egy 700bi bukóm 2.5-ön, de mar visszajöttem. Ugyhogy akár lehet egy ilyen is! Lecso, te elég nagy minuszban vagy, elemzel rendesen?
Azért, ha csak 2.5-et tolod, a 700bi az iszonyat sok, ott biztos, hogy rengeteg hiba is van a jatekodban. Akkora buko nem lehet már csak variancia.
500-600 BI bukó simán benne lehet a 180-as turbó MTSnG-kban. Talán a 2.5$-ban kisebb eséllyel, de följebb könnyen összejöhet.
Hú, 700 BI, az komoly. Pedig azt mondják, még MTT-khez is elég 500 BI.
Hú, 700 BI, az komoly. Pedig azt mondják, még MTT-khez is elég 500 BI.
Pláne 3-5K mezőnynél és feljebb.Nem beszélve mid és hs mtt-be.
szerintem is szelektáld őket ... ma én is elkövettem azt a hibát hogy nem láttam hány ős a dolog és túlkorá 13 főnél betettem a stackem pedig nem kellett volna azt hittem hogy 45 fős pedig 90 fős volt :(