szerintem is szelektáld őket ... ma én is elkövettem azt a hibát hogy nem láttam hány ős a dolog és túlkorá 13 főnél betettem a stackem pedig nem kellett volna azt hittem hogy 45 fős pedig 90 fős volt :(
Elemezni nem tudok, még nincs hudom sem. Egyelőre csak kipróbálom, megéri-e. Nem látok nagy különbséget a 18, 45, 180 fősök között, de biztos azért, mert fish vagyok. Ráadásul a 90 fős progresszív super ko. Na ott régebben elkövettem hibákat, mert ott feszesebben kell allin menni szerintem.
Hello! 18, 45, 90 és 180 fős sng ezeket így egyszerre nyitod vegyesen mert az talán hiba lesz. 18-45 nyitnám egy blokban . 90-180 meg másikban. 2,5 180man ban is 200 bi bukó előfordulhat de gyeneg nagyon a mezőny ott.
Pedig nem vagyok gyenge játékos egyáltalán, szerintem, nem megyek "minden lappal allin". Figyi, ez egy 180 fős sng. Ha nagyon nincs szerencséd, szerintem lehetsz 200 BI mínuszban, hiába gyenge a mezőny.
Szerintem a "200 bi bukónál" nagyon gyenge játékosnak kell lenni és kb minden lappal allin menni , főleg 2.5 ön , ahol iszonyatosan gyenge a mezőny :D
Pedig nem vagyok gyenge játékos egyáltalán, szerintem, nem megyek "minden lappal allin". Figyi, ez egy 180 fős sng. Ha nagyon nincs szerencséd, szerintem lehetsz 200 BI mínuszban, hiába gyenge a mezőny.
Ajanlom figyelmetekbe a variancia kalkulatort.Es az se mindegy a "buko"kerdesnel,hogy turbo vagy normal verseny.
Pedig nemrég még 600 dollár pluszban voltam.:(
Szia Lecso10 ! Talán egy edző lehet rátudna világítani a hibákra nekem gyanús ekkora swing. Vagy Te elemzéskor látsz valami hiányosságot ?
Szia Lecso10 ! Talán egy edző lehet rátudna világítani a hibákra nekem gyanús ekkora swing. Vagy Te elemzéskor látsz valami hiányosságot ?
Szerintem a "200 bi bukónál" nagyon gyenge játékosnak kell lenni és kb minden lappal allin menni , főleg 2.5 ön , ahol iszonyatosan gyenge a mezőny :D