most akkor azt mondod, már a regek sem nash szerint játszanak? akkor marad a limp-raise csapdázás AA-val... :D
most akkor azt mondod, már a regek sem nash szerint játszanak?
Azt biza. Főleg lateből, sokkal lazábban tolják mint a nash. Van, aki még earlyből is.
attól még mert szopóágon van, nem azt jelenti hogy nem ért hozzá.játékában szvsz nem sok hibát lehet felfedezni.aztán lehet neked van igazad, mert én is elég nagy szopóban vagyok és mi nem értünk hozzá... :(
No offense, de ők nyernek. Te meg ha jól látom közel 7 ezer sng után (ami azért már mintának számít) is jó esetben BE vagy... De opr szerint még az sem. Szóval mégiscsak lehet ők jobban tudnak valamit. ;)
ez nem jelent semmit.
Szvsz 20k+
a probléma az hogy mivel egyre több a reg, és a viszonylag értelmes játékos, így egyre kisebb ROI-t lehet hozni + ugye a DS. lassan ott tart a dolog hogy hosszútávon mindenki BE lesz.
20K játék körül kezd már el nagyjából valós értéket mutatni a ROI 180 man SNG -n. Bár az tény, hogy fejes1988 -nál sajnos nagyon csúnya BE/vesztő szériával indult a pályafutása. Nagyon meglepődtem rajta egyébként, mert iszonyat durva a grafja. Ettől függetlenül 7k játék az kb. 3 hónap aktív grind, ami ugye hosszútávon nézve nagyon kicsi idő, csak szar az ilyenekből kijönni. Nekem 2.50 -en nagyjából 700$ volt a rekord mínusz eddig, de engem az is megviselt.
Tehát ha 20K sng után is marad az EKG diagram és nem kezd ívelni felfelé legalább fele úgy mint krono grafikonja akkor már baj van ugye? A krono grafikonja az hibátlan grat hozzá.