Köszönöm mindenkinek a válaszát! ;) Mostantól ilyen esetben pusholni fogok.
Zooltán: a 300/600 +50 ante-s vakszinten UTG+1 kénytelen voltam betolni KQo-val mert kb. elfogytam volna a következő vakszinten. Előbb pusholni meg nem tudtam mivel mindig volt akció előttem és csak szemét lapokat kaptam. A KQo-al coinflipet játszottam egy 77 ellen és vesztettem. 16. lettem.
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament
Zooltán: a 300/600 +50 ante-s vakszinten UTG+1 kénytelen voltam betolni KQo-val mert kb. elfogytam volna a következő vakszinten. Előbb pusholni meg nem tudtam mivel mindig volt akció előttem és csak szemét lapokat kaptam. A KQo-al coinflipet játszottam egy 77 ellen és vesztettem. 16. lettem.
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament
Nem szeretem az UTG limpelőket, ez csak megerősítette hitemet :) Elgondolkodtam, hogy én itt mit teszek, de lehet, nem tolom be. Csalogató a potban lévő pénz, de a KQo ilyen korai poziból veszélyes. Utánad lévőknek sincs nagy stackje, bőven lenne FE, ha átmegy rajtad a vak és nincs akció. Szóval inkább vakharcban, gombról any2.
Még egyszer köszi a segítségeiteket!
Az előbb játszottam még egy preflop kérdéses esetet, én +EV-nek gondoltam.
weaktight | Hand | J4s - No Limit Holdem Tournament
A nagyvak kb. 20 leosztás alatt 25/14-t játszott, nemgondoltam volna hogy J7o-val callolni fog. Ti ezt bevállaltátok volna?
Még egyszer köszi a segítségeiteket!
Az előbb játszottam még egy preflop kérdéses esetet, én +EV-nek gondoltam.
weaktight | Hand | J4s - No Limit Holdem Tournament
A nagyvak kb. 20 leosztás alatt 25/14-t játszott, nemgondoltam volna hogy J7o-val callolni fog. Ti ezt bevállaltátok volna?
A push ok, a call nálam nem játszik.
De ne keress logikát ezen a szinten.
Köszi lac1nho, Zooltán, 12mike34, az eddigi segítségeiteket.
Íme itt van a következő kérdéses handem:
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament
Az ellenfelem 5 leosztás alatt 40/0-t játszott. Flösshuzóra vagy sorhuzóra gondoltam, esetleg top párra. Ha fölépárt kapott ami az enyémnél nagyobb akkor bukom. Gondoltam előre én. Ennek az allinnek ellentmond a korai vakszint
lehet azért mégse kellett volna belemennem, bár így hogy csak 7 outja volt bele kellett szerintem mennem, hiszen a flop után 80-20-t játszottam ellene.
Az ellenfelem 5 leosztás alatt 40/0-t játszott. Flösshuzóra vagy sorhuzóra gondoltam, esetleg top párra. Ha fölépárt kapott ami az enyémnél nagyobb akkor bukom. Gondoltam előre én. Ennek az allinnek ellentmond a korai vakszint
lehet azért mégse kellett volna belemennem, bár így hogy csak 7 outja volt bele kellett szerintem mennem, hiszen a flop után 80-20-t játszottam ellene.