Koszi a valaszt, azert emeltem ekkorat, hogy a flushdraw fizessen, ha jonni akar, sajnos teljesen figyelmen kivul hagytam, hogy A3-al is bejon, foleg ugy, hogy meg nagyon az elejen vagyunk. tobbszor vegigneztem, es jol elrontottam.
es el tudtam dobni :)
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Első benyomások
@Tarisznya: Így kell ezt :)
Lassan lenyomom én is az első 100db 45 fős turbó sng-t stars-on, 6,50$-os szinten, most olyan 80 db-nál járhatok. Amint meglesznek a statisztikák postolom ide.
Jelenleg olyan 60%-os ROI körül járhatok, de ez nyilván nem mérvadó. Az már most látszik hogy elég magas a variancia, főleg a FT-n tapasztalható iszonyatos baromkodásnak köszönhetően.
8-9 főnél ami az ITM bubble mindenki befeszül mint a kőszikla, ez rendben is van, teljesen várható és remekül kihasználható dolog. Viszont amint ITM kerülünk, általában marad 2-3 reg és a maradék donkey. És a szamarak ilyenkor fullstack-el UTG-ből elkezdenek pusholgatni Q,2o és hasonló lapokkal, majd szépen le is mákolnak ahogy kell.
Mit lehet ilyenkor, egy ilyen asztalon csinálni? A vakok már az egekben, a CL-nek lehet kb 15BB-je maximum, átlagstack 6-8 BB. Mi itt a helyes megadó, illetve push range?
Sima 45-fősnél mennyivel jobb a helyzet?
Bármilyen építő jellegű tanácsot szívesen vennék...
Mit lehet ilyenkor, egy ilyen asztalon csinálni? A vakok már az egekben, a CL-nek lehet kb 15BB-je maximum, átlagstack 6-8 BB. Mi itt a helyes megadó, illetve push range?
Sima 45-fősnél mennyivel jobb a helyzet?
Bármilyen építő jellegű tanácsot szívesen vennék...
Simába 300-600 & 400-800 körül van az FT a tilten, 7végén előfordul 150-300 & 200-400 is :)
Az átlagstack 10BB felett van, a cl gyakran 20BB+al ül.
A regek egész feszes range-el játszanak. UTG 88+, AQo+ a pushrange, hátrébb ugye egyre lazul. Ez természetesen az FT-re érvényes. Buborékba meg hasonló feszes a call range. Kipukkadás után se kell sztm belazulni nagy mértékben. A Q2 féle nyalánkságokkal + nem tudsz mit csinálni.
2asztalnál 4-5K-s stackből gyakori a párral flip felvállalás,h minnél kedvezőbb legyen FTn a helyzet.
A 60%os roi király, de nyilván vigyázz! A 10-24$os regeket elnézegetve 5$os szinten mindenki 40%+os roi felett teljesített és a 10esen is 30-40 között mozognak.
Átlagosan másfél óra.
Átlagosan másfél óra.
Videót nem akar valaki csinálni? :D
Hihetetlen milyen arcokkal vannak tele az asztalok...
Ízelítőnek pár nick:
martin_malin
bruno_pro
countryowns
Érdemes megnézni a grafikonjukat.
már úton van a vidi :) megvan a progi, kiválasztottam a túrt, csak a mikrofon híjja...