boci23
Válasz tarisznya kommentjére
2010. júl. 13. 22:50

Koszi a valaszt, azert emeltem ekkorat, hogy a flushdraw fizessen, ha jonni akar, sajnos teljesen figyelmen kivul hagytam, hogy A3-al is bejon, foleg ugy, hogy meg nagyon az elejen vagyunk. tobbszor vegigneztem, es jol elrontottam.

nem rontottál el nagyon semmit, egyszerűen pech

tarisznya
Válasz boci23 kommentjére
2010. júl. 14. 10:51
Jonas 77
Válasz tarisznya kommentjére
2010. júl. 14. 11:50

Első benyomások

@Tarisznya: Így kell ezt :)

Lassan lenyomom én is az első 100db 45 fős turbó sng-t stars-on, 6,50$-os szinten, most olyan 80 db-nál járhatok. Amint meglesznek a statisztikák postolom ide.

Jelenleg olyan 60%-os ROI körül járhatok, de ez nyilván nem mérvadó. Az már most látszik hogy elég magas a variancia, főleg a FT-n tapasztalható iszonyatos baromkodásnak köszönhetően.

8-9 főnél ami az ITM bubble mindenki befeszül mint a kőszikla, ez rendben is van, teljesen várható és remekül kihasználható dolog. Viszont amint ITM kerülünk, általában marad 2-3 reg és a maradék donkey. És a szamarak ilyenkor fullstack-el UTG-ből elkezdenek pusholgatni Q,2o és hasonló lapokkal, majd szépen le is mákolnak ahogy kell.

Mit lehet ilyenkor, egy ilyen asztalon csinálni? A vakok már az egekben, a CL-nek lehet kb 15BB-je maximum, átlagstack 6-8 BB. Mi itt a helyes megadó, illetve push range?

Sima 45-fősnél mennyivel jobb a helyzet?
Bármilyen építő jellegű tanácsot szívesen vennék...

boci23
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. júl. 14. 12:48

Mit lehet ilyenkor, egy ilyen asztalon csinálni? A vakok már az egekben, a CL-nek lehet kb 15BB-je maximum, átlagstack 6-8 BB. Mi itt a helyes megadó, illetve push range?

Sima 45-fősnél mennyivel jobb a helyzet?
Bármilyen építő jellegű tanácsot szívesen vennék...

Simába 300-600 & 400-800 körül van az FT a tilten, 7végén előfordul 150-300 & 200-400 is :)

Az átlagstack 10BB felett van, a cl gyakran 20BB+al ül.

A regek egész feszes range-el játszanak. UTG 88+, AQo+ a pushrange, hátrébb ugye egyre lazul. Ez természetesen az FT-re érvényes. Buborékba meg hasonló feszes a call range. Kipukkadás után se kell sztm belazulni nagy mértékben. A Q2 féle nyalánkságokkal + nem tudsz mit csinálni.

2asztalnál 4-5K-s stackből gyakori a párral flip felvállalás,h minnél kedvezőbb legyen FTn a helyzet.

A 60%os roi király, de nyilván vigyázz! A 10-24$os regeket elnézegetve 5$os szinten mindenki 40%+os roi felett teljesített és a 10esen is 30-40 között mozognak.

Jonas 77
2010. júl. 14. 13:03

Simába 300-600 & 400-800 körül van az FT a tilten, 7végén előfordul 150-300 & 200-400 is :)

Az átlagstack 10BB felett van, a cl gyakran 20BB+al ül.

A regek egész feszes range-el játszanak. UTG 88+, AQo+ a pushrange, hátrébb ugye egyre lazul. Ez természetesen az FT-re érvényes. Buborékba meg hasonló feszes a call range. Kipukkadás után se kell sztm belazulni nagy mértékben. A Q2 féle nyalánkságokkal + nem tudsz mit csinálni.

2asztalnál 4-5K-s stackből gyakori a párral flip felvállalás,h minnél kedvezőbb legyen FTn a helyzet.

A 60%os roi király, de nyilván vigyázz! A 10-24$os regeket elnézegetve 5$os szinten mindenki 40%+os roi felett teljesített és a 10esen is 30-40 között mozognak.

Köszi a választ!
Lehet be fogok próbálni pár simát is.

Alapvetően én 1 asztaloson is turbo-kat nyomok, szóval nincs gondom a lazább játékkal, de amit tegnap és tegnapelőtt láttam az már nekem is sok volt. Lehet hogy a hőségtől megvadultak az játékosok és insta-allin módba váltottak...

Tegnap annyira abszurd volt a helyzet hogy az egyik reggel együtt nyerítettünk kínunkban a 3-as allinok kimenetelén. kb 10 egymást követő leosztásban egy shorty benyomta valami szeméttel vagy megadott szeméttel és duplázott. kedvencem a 2,10ovs10,10, illetve az AA vs 2,9o volt :D
Sikerült is elszállnunk 6. és 5. helyen.

Mennyi idő alatt megy le egy sima?

A ROI-hoz meg annyit hogy azért 4-500db-os minta már mutat valamit, abban általában benne van 1-2 swing. Remélem sikerült tartani ezt a ROI-t hosszútávon is. Ha így lenne akkor biztosan átállok erre a műfajra az egyasztalos sng-ről, kezdek tőle megcsömörleni...
REG-eket flaggelem szorgalmasan, de szeretek is velük játszani, nagyon ritka hogy valamelyik 8-12-20 asztalon játszva elkezdene trükközni.

boci23
2010. júl. 14. 15:12

Átlagosan másfél óra.

Jonas 77
2010. júl. 14. 15:31

Átlagosan másfél óra.

Az egyáltalán nem vészes...
Most visszanéztem pár FT helyezést, és 1. 2. helynél a játékidő turbónál is 1 óra 20 perc környékén volt.

Videót nem akar valaki csinálni? :D

mijamoto
2010. júl. 14. 15:36

Videót nem akar valaki csinálni? :D

Én ezt pont tőled akartam kérdezni.:)
Már csak azért is,mert lenyomtam vagy 180 db 1$os turbot,10 BI minusszal,és nem értem mi volt a baj.Igaz,h a 90/10eket kb pont fordítva hoztam,meg a coolereket is kb így.

Jonas 77
Válasz mijamoto kommentjére
2010. júl. 14. 20:02

Hihetetlen milyen arcokkal vannak tele az asztalok...
Ízelítőnek pár nick:

martin_malin
bruno_pro
countryowns

Érdemes megnézni a grafikonjukat.

boci23
2010. júl. 14. 20:22

már úton van a vidi :) megvan a progi, kiválasztottam a túrt, csak a mikrofon híjja...

Élő ügyfélszolgálat