180 fős 4,4 USD SNG
Eléggé a vége felé:
[pokerhandreplays]2115153[/pokerhandreplays]
Komolyan kezd telelenni a tököm az ilyen nyomorékokkal.
Történt velem egy rossz kimenetelű leosztás, ahol a fő probléma valószínűleg az én türemetlenségem volt. A bukta után átgondoltam újra hogy mit kellett volna csinálnom, és valószínűleg a dobás lett volna a jó. Nektek mi a véleményetek róla, ti itt mivel mentetek volna allin? Sajnos további pontos információkkal nem tudok szolgálni.
weaktight | Hand | 66 - No Limit Holdem Tournament
Történt velem egy rossz kimenetelű leosztás, ahol a fő probléma valószínűleg az én türemetlenségem volt. A bukta után átgondoltam újra hogy mit kellett volna csinálnom, és valószínűleg a dobás lett volna a jó. Nektek mi a véleményetek róla, ti itt mivel mentetek volna allin? Sajnos további pontos információkkal nem tudok szolgálni.
utg limp után, nem biztos, hogy rátolnám. Minden attól függ milyen playa, sokat limpel e stb. Az meg, hogy az SB-nél TT-volt úgyse tudod kiszűrni. Ha utg nem limpel ugyanúgy tolod és ugyanez a vége.
Üdv néktek ezen a szép hűvös nyári napon! Egy rövid közvéleménykutatást rendeznék :)
45fős sng kezdeti stádium - 15/30 20/40 25/50 30/60 40/80 ezek a vakszintek.
Szituációk:
1 - TT JJ QQ - hívunk 3BB-t és instaallint kapunk
2 - AKo AKs - hívunk 3BB-t és instaallint kapunk
3 - TT JJ QQ - kisvak/nagyvak pozba 3betelünk egy hívást, majd instaallint kapunk
4 - AKo AKs - kisvak/nagyvak pozba 3betelünk egy hívást, majd instaallint kapunk
Tapasztalat:
- instaallint ritkán fogunk kapni 66-JJ AT AJ KQ-tól, viszont gyakran QQ AQ AK-tól
Ezek tudatában legtöbbször coinflipet fogunk játszani amennyiben calloljuk az allineket.
Kérdések:
1 - 3beteljünk e pozíción kívül a kezdeti szakaszban?
2 - az instaallin rangeek tudatában calloljuk e azokat a kezdeti szakaszban preflop?
megjegyzés: kezdeti szakaszban 1 asztalos sngnél nagyon tight pl a moshman féle játék, itt 45fősnél is ezt alkalmazzátok, vagy stacket építünk határeset szitu felvállalásával is?
köszi a válaszod.
üdv.b.
Hali,
én mostanában kezdtem 30 főseket játszani. Nekem is ez a problémám. Itt is mint az egyasztalosaknál, az elején nagyon feszesen játszom, és így az ITM-em 31%os, ami jelenleg mínuszos ROI-t jelent. Ugyanakkor azért nem merek az első pár vakszinten bátrabban játszani, mert az *olcsó* vakszinteken, hihetetlenül sokan szállnak bele a kasszába, egy 4-5 BBs emelés után is. Tudom, javítani kéne a postflop játékomon :) de a többség végig is jön, mert látja, hogy potot kell építenie, ha ITM akar érni. Magasabb téteken lehet hogy enyhül a dolog, nem tudom...
Üdv néktek ezen a szép hűvös nyári napon! Egy rövid közvéleménykutatást rendeznék :)
45fős sng kezdeti stádium - 15/30 20/40 25/50 30/60 40/80 ezek a vakszintek.
Szituációk:
1 - TT JJ QQ - hívunk 3BB-t és instaallint kapunk
2 - AKo AKs - hívunk 3BB-t és instaallint kapunk
3 - TT JJ QQ - kisvak/nagyvak pozba 3betelünk egy hívást, majd instaallint kapunk
4 - AKo AKs - kisvak/nagyvak pozba 3betelünk egy hívást, majd instaallint kapunk
Tapasztalat:
- instaallint ritkán fogunk kapni 66-JJ AT AJ KQ-tól, viszont gyakran QQ AQ AK-tól
Ezek tudatában legtöbbször coinflipet fogunk játszani amennyiben calloljuk az allineket.
Kérdések:
1 - 3beteljünk e pozíción kívül a kezdeti szakaszban?
2 - az instaallin rangeek tudatában calloljuk e azokat a kezdeti szakaszban preflop?
megjegyzés: kezdeti szakaszban 1 asztalos sngnél nagyon tight pl a moshman féle játék, itt 45fősnél is ezt alkalmazzátok, vagy stacket építünk határeset szitu felvállalásával is?
köszi a válaszod.
üdv.b.
Üdv srácok!
Nem rég kezdtem el psen turbo 45ösöket játszani.
2 kérdésem lenne: 40-45 asztalozáshoz hány bi-t ajánlotok?
Van e valami nagy különbség a 3 és a 6 dodós szint közt?
Üdv srácok!
Nem rég kezdtem el psen turbo 45ösöket játszani.
2 kérdésem lenne: 40-45 asztalozáshoz hány bi-t ajánlotok?
Van e valami nagy különbség a 3 és a 6 dodós szint közt?