Kérdés, hogy rám tolja e rosszabb lappal, ergo elől leszek e ebben a party-ban vagy nem?
Call or Fold?
Szvsz fold. (lehet weak)
Csak gyakorlás kérdése az egész. $1.10 donokból építettem fel a bankrollomat. Egyre többet és többet indítottam a profitnövelés céljából, így egyre gyorsabban mértem fel a szituációkat. Most már csak akkor játszom ilyeneket, ha lassú az agyam és be kell indítani, ilyenkor 60 asztalt indítok :D. Utána a 45 asztal nem tűnik olyan gyorsnak :). Elég nagy fejlődés, ahhoz képest, hogy amikor kezdtem a pókert, akkor még 2 asztal is sok volt.
A lényeg az, hogy ezeken a képességeken lehet javítani, bár elég sokat kell értük szenvedni, de szerintem megéri.
Még így is néha véletlenül bedobok egy KK-t, vagy egy A4-et AA-nak nézek ha lankad a figyelmem : /.
vmeik nap azt hiszem veled játszottam jópár sng asztalon, és volt 1-2 érdekes callod mit ne mondjak:) de rádkerestem és tényleg sok asztalon tolod, én nem tudnék ennyi asztalon játszani...:D
Ismerős nekem is a nicked Norbi. Starson játszol ugye? Van egy kis problémám. Megvan kb 170 Bi-em 6$-ra de inkább 3$-ost játszok.6$-on is +ba vok de ott nagyon keveset játszottam. Úgy vettem észre h 6$oson elég nagy az ugrás színvonalban. Korai szakaszban nagyon kevés fogalmatlan van. Sok a reg. 3$-oson 45% a roi-m. (csak 400 játék alatt szóval biztos h UP, de sztem 25% az reális) és elképzelhető az h feleződik a roi 6$-on akkor nem éri meg fellépni. Jobb ellenfelek, ugyanannyi profit, nagyobb ingadozás. Nektek erről mi a véleményetek? Esetleg még arra lennék kíváncsi h mikor van a legtöbb fish?
Ismerős nekem is a nicked Norbi. Starson játszol ugye? Van egy kis problémám. Megvan kb 170 Bi-em 6$-ra de inkább 3$-ost játszok.6$-on is +ba vok de ott nagyon keveset játszottam. Úgy vettem észre h 6$oson elég nagy az ugrás színvonalban. Korai szakaszban nagyon kevés fogalmatlan van. Sok a reg. 3$-oson 45% a roi-m. (csak 400 játék alatt szóval biztos h UP, de sztem 25% az reális) és elképzelhető az h feleződik a roi 6$-on akkor nem éri meg fellépni. Jobb ellenfelek, ugyanannyi profit, nagyobb ingadozás. Nektek erről mi a véleményetek? Esetleg még arra lennék kíváncsi h mikor van a legtöbb fish?
így van!! felesleges 3$on szórakázni, még 6$ felett is lehet 40% ROI-t elérni, nemhogy 6$on :) kedvenc 45fős videom alapszavával élve, annyi DONK van ott is, hogy megéri és hosszútávon sztm nem fog lefeleződni a ROI-d...
Lehet h én voltam rosszkor rossz helyen, de szokásom rákeresni a játékosokra. 12 asztalos reg, 20 asztalos reg, 24 asztalos reg,supernova, és így tovább. A statok között sem láttam ilyen 60/40(VPIP/PFR) embereket ami 3$on szokásos. Most vegyesen nyitottam meg a 3 és 6$-osokat, és az volt a poén h nem kellett megnéznem h melyik melyik. Van 4 limper, akkor ez 3$-os. Emelek AA-al és körfold, ez a 6$-os lesz. 25/50 a vak és 41-en vagyunk, ez is 6$os:). Tegnap elég szépen plusszoltam 6$-on is, de ez csak annyi h a coolerek jó végén álltam és kész. Vegyesen játszom egyenlőre 3, 6$-t+ 2$ 180 főset, aztán majd ha lesz 6osról egy 500-as mintám akkor az már fog mutatni valamit. Tudnátok vmi jó oktatóvidit belinkelni(lehetőleg magyar)? Googleban nem sikerült találnom.
Jah és köszi a bíztatást!:)
hidd el, 6$oson is megvan a limpelős dolog, meg 3$oson is, hogy AA-val emelsz és mindenki dob. Láthatod, hogy +olsz a 6oson is, majd megszokod idővel, csak játszd a megszokott játékodat ;) sztm ez valami beidegződés lehet nálad, hogy dupla limiten dupla olyan jó játékosok vannak. Az meg, hogy nincs annyi 60/40es, ne fooglalkoztasson, van helyette 40/0-ás :D
magyart nem tudok, csak angolt...
Sziasztok!
Átlag mennyi ideig tart egy 45 fős SNG?
Gondolom turbot játszotok.
Illetve ki mennyi asztalon játszik? Kis gyakorlással 20 db még elviselhető?