Átlag egy óra kb, és belefér 20 asztal.
Átlag egy óra kb, és belefér 20 asztal.
Sziasztok!
Átlag mennyi ideig tart egy 45 fős SNG?
Gondolom turbot játszotok.
Illetve ki mennyi asztalon játszik? Kis gyakorlással 20 db még elviselhető?
én azon kevesek közé tartozok aki pl 3db-tól többet nem indít egyszerre :)
Így mennyi ideig tart egy downswing?:D (nem piszkálódás csak vannak 100-200 sng-s nullszaldók, azt nem tudom h tudod elviselni)
Így mennyi ideig tart egy downswing?:D (nem piszkálódás csak vannak 100-200 sng-s nullszaldók, azt nem tudom h tudod elviselni)
Én 3.40-es,18 fős turbo-kat nyomok a starson 6-8 asztalon,eddig kb 150 játék ment le és hihetetlen upswing-et kaptam.Tegnap még több mint 100% volt a ROI-m,de ma már bele futottam egy 20 BI-es bukóba.Az első kérdésem az lenne,h. mekkora a várható ROI ezen a szinten?A másik meg h. turbo vagy sima?Melyikkel lehet nagyobb ROI-t hozni?A 27 fős sng-ről nem láttam véleményezést,ezekről is szivesen olvasnák,pro és kontrát.Előre is köszönöm.
Ha tizenx asztalon játszotok , akkor milyen segédprogramot használtok a folyamatos regisztrációhoz?
pl tableninja/sitngo sensei
Üdv mindenkinek itt a forumon!
6,5 dodós 45 fősöket játszok a starson, és hatalmas downswingem van már 1 hete. Amit érdemes tudni, hogy nemrég kezdtem csak el ezeket játszani (1,5 hónapja). A januárom nagyon jól sikerült és már kacsingattam a 12 dodósok felé. 9 asztalon játszok vagyis most már visszavettem egy kicsit az asztalszámot, mert már kételkedem a játékomban. A bukóm akkorra tehető mikor végre megvettem a HM-et is. Az egy dolog hogy EV alatt futok 100$-al, de anélkül is nagy lenne a bukóm és nem tudom mi tévő lehetnék. Nektek mennyi ideig tartott egy swing (db számban). Az elmúlt egy hétben ~175 db-ot játszottam le és talán egy kisebb emelkedés volt csak benne, vagy inkább stagnálás. A legnagyobb probléma, hogy kezdek elbizonytalanodni a játékomba...
Próbálok aktív lenni ebben a topicban ezentúl, hátha segít :)