dodi89
Válasz szigma kommentjére
2010. aug. 22. 10:17

Átlag egy óra kb, és belefér 20 asztal.

szigma
Válasz dodi89 kommentjére
2010. aug. 22. 10:25

Átlag egy óra kb, és belefér 20 asztal.

Hát erre a válaszra nem kellett sokat várni :) Köszi

boci23
Válasz szigma kommentjére
2010. aug. 22. 11:36

Sziasztok!
Átlag mennyi ideig tart egy 45 fős SNG?
Gondolom turbot játszotok.
Illetve ki mennyi asztalon játszik? Kis gyakorlással 20 db még elviselhető?

én FTP-n játszok ott egy Top2 1.5-2óra között van. 20db-ra sztm már nem tudsz annyira figyelni, de gyakorlás kérdése a dolog. TizenX körül bőven elég, az FT-re úgyis jobban kell figyelni. Bár én azon kevesek közé tartozok aki pl 3db-tól többet nem indít egyszerre :)

xzotyax
Válasz boci23 kommentjére
2010. aug. 22. 12:58

én azon kevesek közé tartozok aki pl 3db-tól többet nem indít egyszerre :)

Így mennyi ideig tart egy downswing?:D (nem piszkálódás csak vannak 100-200 sng-s nullszaldók, azt nem tudom h tudod elviselni)

Zsipali
Válasz xzotyax kommentjére
2010. aug. 22. 14:35

Így mennyi ideig tart egy downswing?:D (nem piszkálódás csak vannak 100-200 sng-s nullszaldók, azt nem tudom h tudod elviselni)

Mégha csak nullszaldók lennének...

boci23
Válasz xzotyax kommentjére
2010. aug. 22. 20:23

Piszkálódás vagy nem, átlagban 20db szokott lenni az itm nélküli élet... Nem tehetek róla, nem bírok 5től többön játszani, igaz nem is hivatás szerűen csinálom :)

vili
Válasz boci23 kommentjére
2010. nov. 15. 0:37

Én 3.40-es,18 fős turbo-kat nyomok a starson 6-8 asztalon,eddig kb 150 játék ment le és hihetetlen upswing-et kaptam.Tegnap még több mint 100% volt a ROI-m,de ma már bele futottam egy 20 BI-es bukóba.Az első kérdésem az lenne,h. mekkora a várható ROI ezen a szinten?A másik meg h. turbo vagy sima?Melyikkel lehet nagyobb ROI-t hozni?A 27 fős sng-ről nem láttam véleményezést,ezekről is szivesen olvasnák,pro és kontrát.Előre is köszönöm.

oTBo
Válasz vili kommentjére
2010. nov. 15. 0:50

Ha tizenx asztalon játszotok , akkor milyen segédprogramot használtok a folyamatos regisztrációhoz?

Cshősz
Válasz oTBo kommentjére
2010. nov. 15. 3:51

pl tableninja/sitngo sensei

MrNono
Válasz Cshősz kommentjére
2011. febr. 8. 19:59

Üdv mindenkinek itt a forumon!

6,5 dodós 45 fősöket játszok a starson, és hatalmas downswingem van már 1 hete. Amit érdemes tudni, hogy nemrég kezdtem csak el ezeket játszani (1,5 hónapja). A januárom nagyon jól sikerült és már kacsingattam a 12 dodósok felé. 9 asztalon játszok vagyis most már visszavettem egy kicsit az asztalszámot, mert már kételkedem a játékomban. A bukóm akkorra tehető mikor végre megvettem a HM-et is. Az egy dolog hogy EV alatt futok 100$-al, de anélkül is nagy lenne a bukóm és nem tudom mi tévő lehetnék. Nektek mennyi ideig tartott egy swing (db számban). Az elmúlt egy hétben ~175 db-ot játszottam le és talán egy kisebb emelkedés volt csak benne, vagy inkább stagnálás. A legnagyobb probléma, hogy kezdek elbizonytalanodni a játékomba...

Próbálok aktív lenni ebben a topicban ezentúl, hátha segít :)

Élő ügyfélszolgálat