Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Ceewyl DoN SnG kérdéses (érdekes?) leosztásai

Gus
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 21. 10:51

Ez 10 fős SnG bubble szakasza. :)

LOL, ezert sem szeretem a hand konvertereket :)

Mindketto FOLD ha bubble

az elso azert, mert ha a nagy stack ilyen aggro utg rol, akkor mire hozzad jut a vak megint, siman kirakhat mast is, a masodiknal az ok ugyanaz, AT call rosszabb mint all in elsore barmivel

spirited
2009. febr. 21. 13:06

Off: tegnap ültünk együtt néhány asztalon, meg is lepődtem picit.
Rendszeresen fogsz 100-as DoN-okat játszani, vagy csak unatkoztál? :)

Tegnap csak ki akartam próbálni 1-2 játék erejéig, de aztán ott ragadtam :) Na nem azért, mert halálra nyertem magam, épp ellenkezőleg, pedig úgy éreztem nem játszottam rosszul. Persze nem lehet nagyokat bukni, még akkor se ha peches az emer, ez a jó benne.

Hosszútávon tudnék nyerni, de cash gamen szerintem többet lehet nyerni, szóval nem hiszem, hogy fogunk találkozni sit&go-kon. Amúgy milyen roi-t tudsz kihozni?

ceewyl
Válasz spirited kommentjére
2009. febr. 21. 13:41

Tegnap csak ki akartam próbálni 1-2 játék erejéig, de aztán ott ragadtam :) Na nem azért, mert halálra nyertem magam, épp ellenkezőleg, pedig úgy éreztem nem játszottam rosszul. Persze nem lehet nagyokat bukni, még akkor se ha peches az emer, ez a jó benne.

Hosszútávon tudnék nyerni, de cash gamen szerintem többet lehet nyerni, szóval nem hiszem, hogy fogunk találkozni sit&go-kon. Amúgy milyen roi-t tudsz kihozni?

Szerintem is jól játszottál, ahol láttalak játszani ott legalábbis biztos.

Jelenleg 5%-os a ROI-m shs szerint, de ez a valóságban kb. 6-7% (csalásokból visszakapott pénz, netszakadás miatti bukás...).
Így néz ki a grafikonom:
Image

Úgy érzem, egyre jobban ráérzek erre a típusú játékra, szóval szerintem ez akár még nőhet is a jövőben, bár tény, hogy CG-vel jobban lehet keresni (NL400-1k-ig meg pláne).

Gus
2009. febr. 21. 15:03

ceewyl: milyen oraberre jossz ki? hany asztalon tudod tolni??

en toltam 5 dolcsisokon, viszont egyszerre 2 nel tobbet nem tudtam tolni, ugyhogy eleg vacakul jott ki oraberre...hiaba jott ki 100jatekra 50% roi..

ceewyl
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 21. 18:05

ceewyl: milyen oraberre jossz ki? hany asztalon tudod tolni??

en toltam 5 dolcsisokon, viszont egyszerre 2 nel tobbet nem tudtam tolni, ugyhogy eleg vacakul jott ki oraberre...hiaba jott ki 100jatekra 50% roi..

Ez soktényezős dolog.
Még van, hogy PS-n sincs elég asztal, akkor csak 5-ön nyomom, de ha van elég asztal, akkor 9-hez ülök le.
Egy hónapban a cél 110 normál session, így jön ki a havi 1000 SnG.

Egy SnG-n az avg. profitom 5-6$, egy session kb. egy óra, így kb 5,5$x9+bonuszok.

ceewyl
2009. febr. 21. 18:22

Akkor a két tegnapi hand vége is indoklása.

1.:
No Limit Holdem Tournament
$100+$4
PokerStars
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG infamouspade (3160)
UTG+1 cervello he! (1490)
CO Hero (1320)
BTN mdejan19 (1025)
SB Dubellow (4605)
BB miraginox (3400)

Blinds: 125/250 Ante 25

Pre-flop: (525, 6 players) Hero is CO :Ks: :Ad:
infamouspade raises to 635, 1 fold, Hero folds, 3 folds

Final Pot: 775

infamouspade wins 1,160 ( won +525 )

Itt három okból dobtam.
Egyrészt nem szeretek ai-t callozni, még AK-val, sem jobban szeretek inkább én ai hívni any2 carddal. Normál esetben itt mégis megadtam volna, de itt úgy véltem, hogy ketten is rosszabbul állnak, mint én.
A másik ok a dobás mellett, hogy SB és BB nem fogalmatlan játékosok.
Mivel sb 4500-as stackkel ül, akár még be is callolhat egy ai-t közepes lappal, amivel beránthatja a BB-t is, UTG meg amúgy is lecallolna szerintem.
3 ember meg ellen nem életbiztosítás egy AK.

---------------------------------------------------------------------
2.:
No Limit Holdem Tournament
$100+$4
PokerStars
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG Dubellow (3430)
UTG+1 miraginox (3975)
CO infamouspade (3210)
BTN cervello he! (1015)
SB Hero (970)
BB mdejan19 (2400)

Blinds: 125/250 Ante 25

Pre-flop: (525, 6 players) Hero is SB :Ts: :As:
2 folds, infamouspade goes all-in 3,185, 1 fold, Hero goes all-in 820, 1 fold

Flop: :3s: :Qs: :Qh: (4,530, 2 players)

Turn: :Ks: (4,530, 2 players)

River: :8h: (4,530, 2 players)

Final Pot: 2,290
infamouspade shows: :Ac: :Th:
Hero shows: :Ts: :As:

infamouspade wins 2,240 ( lost -945 )
Hero wins 2,290 ( won +1,345 )

Ebben az esetben viszont úgy éreztem, hogy muszáj cselekedni.
Villain eddig is nagyon aktívan támadott, úgy véltem, hogy jobb lapom van.
Másrészt ha itt dobok, utána a deepstackek ellen kell folyamatosan pusholni, ami nem a legideálisabb helyzet számomra, már ha egyáltalán lesz alkalmam all int hívni. FE-m alig lett volna a (970-125-25=)820-as stackemmel.
A szerencse itt mellém állt, bár egy splittel is már jó lettem volna cervello ellen.

ceewyl
2009. febr. 27. 22:57

OFF:

Nagyon jó, hogy van a Holdem Managerben végre normális tourney rész, de szerintem a $EV ROI% nem ér semmit. Hiába csinálok +EV-s pushokat, ha az ellenfélnél folyamatosan AA van (az elmúlt két napban legalább 5-ször futattam így ászokba), a HM pedig csak az Equity szerint számol.
Szerintetek is figyelmen kívül kell hagyni ezt a mutatót, vagy valóban valós értéket mutat?

Nemsoká lesz videó, úgy érzem kezdek megint formába jönni (kopp-kopp).
Már csak át kell tanulmányoznom a videós topikot, mert még sosem csináltam filmet. :)

V.Peti
2009. febr. 27. 22:58

OFF:

Nagyon jó, hogy van a Holdem Managerben végre normális tourney rész, de szerintem a $EV ROI% nem ér semmit. Hiába csinálok +EV-s pushokat, ha az ellenfélnél folyamatosan AA van (az elmúlt két napban legalább 5-ször futattam így ászokba), a HM pedig csak az Equity szerint számol.
Szerintetek is figyelmen kívül kell hagyni ezt a mutatót, vagy valóban valós értéket mutat?

Nemsoká lesz videó, úgy érzem kezdek megint formába jönni (kopp-kopp).
Már csak át kell tanulmányoznom a videós topikot, mert még sosem csináltam filmet. :)

én csak az uihoz tudok hozzászólni: ha elakadsz szólj és segítek.

ceewyl
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 27. 23:01

én csak az uihoz tudok hozzászólni: ha elakadsz szólj és segítek.

Köszi szépen!
Még vennem kell mikrofont is, de az még a könnyebb része a dolgoknak. :)

oes
2009. febr. 27. 23:18

Köszi szépen!
Még vennem kell mikrofont is, de az még a könnyebb része a dolgoknak. :)

Mi a nehezebb része? Részemről már nagyon várom azt a videót. Szívesen kölcsön adom a mikrofonomat is, ezen ne múljon!

Élő ügyfélszolgálat