Egyetértetek a játékommal?
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
3.5$ SNG
Ellenfél: 5/5 de még csak 20 hand van róla
Floppot 1x látott miután emelt de egy donkbetre dobott (vagy check/foldot játszott)
Engem szintén feszes játékosnak láthatott.
Kellett volna preflop a 3bet mint csík a tigrisre egy ilyen player ellen vagy jó volt ez így szerintetek?
Mint éhes disznónak a makk, meg mint fának a gyökér úgy 3beteltem volna 180ig, de így sem rossz, mert bekerült már flopon.
Kellett volna.:)
Veled volt a :As::Ac:, mégsem használtad ki.:)
kellett volna az a fránya críbet
amiatt is 3bet, hogy a vakok ne callozzanak be, mert elég jó oddsot kapnak így! 3-4way meg nem olyan jó sima emelt potban AAval játszani...
amiatt is 3bet, hogy a vakok ne callozzanak be, mert elég jó oddsot kapnak így! 3-4way meg nem olyan jó sima emelt potban AAval játszani...
Kellett volna.:)
Veled volt a :As::Ac:, mégsem használtad ki.:)
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
3.5$ SNG
Ellenfél: 5/5 de még csak 20 hand van róla
Floppot 1x látott miután emelt de egy donkbetre dobott (vagy check/foldot játszott)
Engem szintén feszes játékosnak láthatott.
Kellett volna preflop a 3bet mint csík a tigrisre egy ilyen player ellen vagy jó volt ez így szerintetek?
az volt a célom hogy a floppon bekerüljön...
Ha 3-betelünk 4-betet várunk, azt meg cooleren kívül mégis mi más fogja adni. Még egy JJ-t is eldobatunk, nemhogy egy AK vagy AQs-t. Ha tényleg feszesek vagyunk és itt IP csak fletelünk AK, TT-JJ-vel akkor bezony fletelnünk kell AA-val is, mert egyrészt sok infót adunk ki másrészt QQ+-on kívül mindent dobatunk.
nem várok én 4betet, annak is örülök ha calloz valamivel, úgy érzem AA-val dominálnám :)
3betre meg nem hinném hogy dobnak TT+ AK-t egy 3,5$-os SNG-n :)