Érdekes handek a 180 fős Sit and Go barangolásaim során
A nép akarátából ide költöztem.:)
Első itteni hand:
[pokerhandreplays]1728096[/pokerhandreplays]
Mindig bajban vagyok ezeknél a leosztásoknál. Mert egyrészt nálam van a 2. legerősebb kéz, de az SS mellett kaptam egy nagy stacktől is megadást és a király pár nagyon slérülékeny tud lenni. Szinte pánikszerűen akkorát emeltem h meg ne adja. Vagy jobb ha hagyom egy kicsivel kisebb emeléssel bejönni és ott a flopon megint erőset hívni? Mi éri meg jobban hosszútávon? Inkább nyerjek biztosat mint kockáztassam a versenyemet? Én utólag kicsit sokallom a 2400-as visszahívást.
[pokerhandreplays]1728184[/pokerhandreplays]
Sztem nagyon korrekt visszaemelést kapott, amit tartott és beleölte a stack-je felét majd dobott a flopon. Én ekkora emelést AK-al sem adok meg. Vagy all-in vagy fold.
[pokerhandreplays]1728185[/pokerhandreplays]
Sokan ezen a flopon talán csekkelnék a turn-t, de szerintem valami Q10 vagy 109 lehetett nála. A K turn nem ijesztett meg ezért, a river meg csak bebiztosított. Persze ha kapok valami szép kövér visszaemelést elgondolkodom, hogy missed draw vagy slowplayed szett, de az AJ-nek is simán esélyt adok, amit verek:D
[pokerhandreplays]1728251[/pokerhandreplays]
Hát nem tudom. Nagyon dühös vagyok magamra meg nem is. Emeltem ő meg csak megadta.. Ugye csak ketten voltunk a partiban és ő volt UTG és limpelt és mivel minden nagy kezet erősen játszott meg, a nagy pár esélye eléggé kicsi volt. Jött a flop, amit elcsekkeltem h lássam mire megy. A turnön megadtam a 2000-es hívását. Talán hiba volt, de úgy éreztem jobb vagyok. Ő nűála simán lehetett A-10 és ő is hihette azt h tuti nincs dáma nálam, akkor meg a 10-es pár elég lehet. A harmadik dáma miatt meg value betteltem, mert nem adtam esélyt a 4. dámának és tudtam, hogy még egy 10-es párt is verek. Allin hívott és adnom kellett már. Na nagyon kiváncsi vagyok h mit mondtok mert laza 56BB-m volt...
Pihi
Na ez most kicsit betett nekem, mert 24-en voltunk csak már. Kis szobabiciklizés következik:)
Na a grind folytatódik
Jót tett ez a kis biciklizés.Már be is reggeltem a következő 180 fős versenyre. Remélem nem jön még egy ilyen coooler.
[pokerhandreplays]1728251[/pokerhandreplays]
Hát nem tudom. Nagyon dühös vagyok magamra meg nem is. Emeltem ő meg csak megadta.. Ugye csak ketten voltunk a partiban és ő volt UTG és limpelt és mivel minden nagy kezet erősen játszott meg, a nagy pár esélye eléggé kicsi volt. Jött a flop, amit elcsekkeltem h lássam mire megy. A turnön megadtam a 2000-es hívását. Talán hiba volt, de úgy éreztem jobb vagyok. Ő nűála simán lehetett A-10 és ő is hihette azt h tuti nincs dáma nálam, akkor meg a 10-es pár elég lehet. A harmadik dáma miatt meg value betteltem, mert nem adtam esélyt a 4. dámának és tudtam, hogy még egy 10-es párt is verek. Allin hívott és adnom kellett már. Na nagyon kiváncsi vagyok h mit mondtok mert laza 56BB-m volt...
-
Nagyon köszi a kommentet. Nagyon hasznos dolgokat vettem ki belőle és így utólag belegondolva tényleg így kellett volna eljárnom. Igazából hozzáragadt a kezemhez a JJ sztem,.
18. hely és más semmi
18. helyig bírtam majd reriase all-int toltam egy nagyon laza korai emelőre 99-cel, azonban balszerencsémre mögöttem ott figyelt a QQ. Na de legalább ITM.
Kockázat nélkül nincs haszon:)
[pokerhandreplays]1729407[/pokerhandreplays]
Triccianus ez neked! Követtem a tanácsodat:)
[pokerhandreplays]1729411[/pokerhandreplays]
Fontos pot a döntő asztalon
[pokerhandreplays]1729418[/pokerhandreplays]
Bár a versenyemet kockáztattam a turn all-innel de 100% voltam benne h elöl vagyok és igazolt is a dobása.
...
[pokerhandreplays]1729419[/pokerhandreplays]