FeketeS, alias HungaryFish14 SnG tevékenykedése
Sziasztok!
Már régóta tervezgetem a topik elindítását, mivel eldöntöttem, hogy SnG-ket fogok játszani, és ehhez tanulsára van szükségem. Ebben a topikban a tapasztalataimat, a sikereimet, a downswingjeimet, és az érdekesebb handjeimet fogom berakni.
Rendszeresen fogok berakni handeket, megpróbálok statokat is.
Emellett segítséget is fogok kérni több témában.
Szóval egy kicsit magamról, aki még nem ismerne:
2 éve kezdtem játszani, még soha nem utaltam be pénzt, freerollokból építettem fel a rollomat. Olyan 10-20-szor biztosan elbuktam a kezdő 1-2$-t, de ez nem vette el a kedvemet.
Az utóbbi fél évben játszom komolyabban, 50$ kezdőtőkéből. Ezt is nulláztam már, de újra felálltam, és sikerült stakerek segítségével 200$ fölé jutni.
Ekkor döntöttem el, hogy SnG-zni fogok, néha 1-1 MTT.
Ez olyannyira jól sikerült, hogy a 2. SnG-s napomon, az egyetlen fellőtt tourney-n 4$-ból 3$ lettem 2700$-ért, majd 2 napra rá még 1x nyertem 1100$-t egy 10$-s deepstacken.
Ezek után 2 hétig MTT-ztem, játszottam FTOPS versenyt, teljes vasárnapi sessiont (kivéve 100$-s versenyek, és fölötte), de egy brawlra is sikerült besatozni. Bíztatóak voltak az eredmények, de a végén mindig ITM végefelé, de még a nagy pénz előtt elhulltam :( .
Kb. 1 hete játszom SnG-ket, a 6+0,50$-s turbo FR-eket céloztam meg FTP-n, eddig nagyon jól megy, de ez persze nem reális. Azért jól esik.
Tegnap este a 2$-s rebuy rushon megint sikerült egy deep run, 20 főnél CL voltam, de 10.-ként kihulltam 200$-ért, 1. hely 5500 lett volna, de sajnos ez van.
Naponta 1-2 sessiont fogok játszani, és az érdekesebb handeket postolni fogom ide.
Mindjárt kezdem is a maival, a következő postba berakom a handeket.
Remélem hosszú ideig írni fogom a bejegyzéseket, és 1-2 év múlva már 50-100$-okat is játszhatok majd!
GL all!
GL az SnG-khez, csak így tovább!
weaktight | Hand | KTs - No Limit Holdem Tournament
Máris problémába ütköztem:
Hogyan kell úgy handeket berakni, hogy ne csak link jelenjen meg?
szép eredmények meg jo kis napi graf,sok sikert!
weaktight.com ->post hand, submit, ftr fül, ctrl c, ctrl v a fórumba
weaktight.com ->post hand, submit, ftr fül, ctrl c, ctrl v a fórumba
Első (KTs) pf sima fold;
második (KK) cooler;
harmadikon (K7s) kicsit gondolkodtam, ha játszani akarsz, nyilván nincs más lehetőséged az all-in-on kívül, szerintem ez is rendben van;
negyedik JTo oké,
ötödikben 13BB-nél én azt a hetes párt az emelés után CO-ból szerintem még dobom, persze nincs információm az emelőről;
hatodik (K8o) határeset a lopásra, megint elsősorban ellenfélfüggő.
Első (KTs) pf sima fold;
második (KK) cooler;
harmadikon (K7s) kicsit gondolkodtam, ha játszani akarsz, nyilván nincs más lehetőséged az all-in-on kívül, szerintem ez is rendben van;
negyedik JTo oké,
ötödikben 13BB-nél én azt a hetes párt az emelés után CO-ból szerintem még dobom, persze nincs információm az emelőről;
hatodik (K8o) határeset a lopásra, megint elsősorban ellenfélfüggő.