Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. máj. 14. 20:45

Nem emlékszem...amivel kiakaszthattam valakit az pl az, hogy K6o-val calloltam ellene ilyen 7-8bb-t kb, mert tudtam, hogy any2-val tolja ott, és flipet be kellett vállalnom, mert olyanok voltak a stacksize-ok, hogy nem jutottam volna ITM másképp (J6o-val tolta amúgy). Meg restealeltem QJs-sel, KJo r/c-olt (lol, bubiban bigstackből CL ellen), azt shippeltem, meg volt még 1-2 pár vs magasabb pár resteal szituban, amikor behúztam a 20-80-at, meg A7s-sel r/c-oltam 7handed, mert nagyon aggronak tűnt az ellenfél, KK volt nála, azt is legyorsultam:D
Meg egy 3bb-s ai-t calloltam nagyvakon 5-5,5bb-ből bubiban 95s-sel talán, vagy valami hasonló trashsel (valami Ax, vagy Kx ellen mentem), mert ha dobom, akkor egálban lettünk volna, és én nem tudom tologatni, mert közvetlen pozijuk volt a bigstackeknek rám (és elég lightan callozgattak).

Más mákolásra nem nagyon emlékszem, szóval szerintem ezek közül volt valamelyik:D

partycsabi
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 14. 22:29

Az egyik pro pl már az sng kezdetén így üdvözölt:

Ez jó! :) Biztos tiszta fejjel tud ellened játszani.
Sok asztal mellett sajnos ritkán látom a beszólogatásokat, de néha elcsípek egyet-egyet!
Jó érezni hogy utálnak mint a sz@r! :D
Amúgy sztem magyar a magyart úgy utálja az asztalnál hoz azt nem lehet űberelni...

partycsabi
Válasz partycsabi kommentjére
2012. máj. 15. 2:08

Holdenper! Majd írd meg hogy zártad a sessiont! Találkoztunk pár asztalnál, remélem sokszor lemákoltalak! :D
Az enyémnél biztos jobban sikerült a tied, legalábbis bízom benne.
http://kepfeltoltes.hu/120515/20120516_www.kepfeltoltes.hu_.png

Holdenper
2012. máj. 15. 2:50

Holdenper! Majd írd meg hogy zártad a sessiont! Találkoztunk pár asztalnál, remélem sokszor lemákoltalak! :D

Sajna nem sikerült túl jól, ha beimportálta szúrok be majd képet a mai napomról...elég idegtépő volt:-S
z...s..r.n a nicked? (persze pontok nélkül, csak nem tudom örülnél-e, ha ide kiírnám):D őt láttam, hogy magyar, mást nem
Eléggé tilteltem, szóval ultraaggrocrazymaniac játékot toltam. Előző session is hatalmas mínusz lett, ez is elég csúnya:( még jó, hogy az elsőben nyertem, mert iszonyat ronda lenne a napom (mondjuk így is csinos bukó)

Na a mai nap -13bi lett...az EV se sokkal szebb. Valahogy ma nem tudtam full stacket nyerni, szinte egyik AA/KK/QQ-val sem, meg folyton sikerült belenézni pushoknál/restealeknél az ellenfél calling rangébe, ha AJ+, KQ, 99+ lehetett nála, én meg 88-cal adtam, akkor 99+ volt egy csomószor:(
Kicsit most el is ment a kedvem a fiftytől...
Eddig 7$-on 60bi az EV különbség...szép kezdet a turbós "karrieremnek" :(

Itt a mairól a graf:

partycsabi
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 15. 10:22

EV különbséggel ne fogflalkozz, párszáz játék és megindulsz felfele. Iszonyat gyenge a 7$ turbo mezőny.
Amúgy partycsabi a nickem. Ezek szerint jól rejtőzködtem. :)

Maxxxika
2012. máj. 15. 10:46

Na mááááááááááá
7$ turbón 100 játék alatt az ev-d 500$?
Valami nem kóser itt, vagy te vagy a fifty50 isildurja :D

Eddig 7$-on 60bi az EV különbség...szép kezdet a turbós "karrieremnek" :(

Itt a mairól a graf:

Ezt neked írtam tegnap, csak a "válaszol" gombra nem jelzi az előzményt:
Na mi újság a turbóval?
Átálltál teljesen? Menni fog? Hal/reg arány?

Elég gáz, hogy amíg nekem ment a játék, addig letoltam havi 150 órát, most meg jó ha 80 megvan.
A BE eléggé megcsappantja a motivációt.

SonGosu
2012. máj. 15. 11:09

Partycsabi, az szép EV, milyen limiten toltad? Ill ez a graf pt-s vagy hm-es?

partycsabi
2012. máj. 15. 12:23

Na mááááááááááá
7$ turbón 100 játék alatt az ev-d 500$?
Valami nem kóser itt, vagy te vagy a fifty50 isildurja :D

Nem 7$-on volt, csak volt közte hetes is mert nem indult annyi 15$-os. ABI 13,62$ a 110 játék alatt.
Ez egy próba session volt amúgy, mert teszteltem hogy hogy bírnám a játékot 25 asztalon... elég kapkodósnak éreztem, de az EV azt mutatja hogy nem volt nagy gáz. Amúgy az EV ROI 29% volt(ami nyílván tartható :D ), azért jött ki ekkora EV profit.

Elég gáz, hogy amíg nekem ment a játék, addig letoltam havi 150 órát, most meg jó ha 80 megvan.

Szerintem ezért ragad meg sok jó játékos 7$-on, mert sikerélmény nélkül nehéz leülni játszani, még jó RB mellett sem könnyű.

Partycsabi, az szép EV, milyen limiten toltad? Ill ez a graf pt-s vagy hm-es?

HM2.

Holdenper
2012. máj. 15. 16:11

EV különbséggel ne fogflalkozz, párszáz játék és megindulsz felfele. Iszonyat gyenge a 7$ turbo mezőny.
Amúgy partycsabi a nickem. Ezek szerint jól rejtőzködtem. :)

Jah, de gondolom akkor kerültünk egy asztalra, amikor én már mélyen a sessionben voltam, és akkor van olyan amikor eléggé pörögnek az asztalok, szóval annyira nem veszem észre, kikkel ülök 1 asztalnál. A mezőny nagyjából tényleg gyenge, de azért vannak idegesítő játékosok:D
Pl.: bogdann, pókemberes avataros SN, akinek SHIPIT-es avatarja van:D neveket még nem tudok.

25 asztal?????? Omg...én most fogom visszavenni 22-ről 20-ra, mert missclickelgetek néha, meg sitoutra rak párszor...aztán elég idegesítő, amikor QQ+, AK-t dobok véletlen, vagy lejár az időm és eldobja a stars nekem.
Meg 22 asztalon nem nagyon tudok note-olni

Amúgy emiatt a hand miatt kérdeztem a nicket:D Úgy látszik magyaroknál jó az imagem:)) :))

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$6.68+$0.32

Stacks:
UTG monsje2010 (3,460)
UTG+1 I||Helder||I (1,685)
MP STAS19710405 (2,470)
CO Lapizpasta (1,640)
BTN zerosopron (2,735)
SB pupkinzad (1,390)
BB Holdenper (1,620)

Blinds: 30/60

Pre-Flop: (90, 7 players) Holdenper is BB :jc: :jh:
4 folds, zerosopron raises to 240, 1 fold, Holdenper goes all-in 1,620, zerosopron calls 1,380

Flop: :8c: :ts: :7s: (3,270, 2 players, 1 all-in)

Turn: :9c: (3,270, 2 players, 1 all-in)

River: :td: (3,270, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: 3,270
zerosopron shows three of a kind, Tens
:kc: :tc:
Holdenper shows a straight, Seven to Jack
:jc: :jh:

Holdenper wins 3,270 (net +1,650)

zerosopron lost 1,620

Holdenper
2012. máj. 15. 16:34

Ezt neked írtam tegnap, csak a "válaszol" gombra nem jelzi az előzményt:
Na mi újság a turbóval?
Átálltál teljesen? Menni fog? Hal/reg arány?

Turbó most eléggé szívat...viszont így hónap felénél járva is kétszer annyit toltam le, mint eddig bármelyik hónapban normálból. Szerintem ezt fogom tolni. Ha magasabb limiteken kb ugyanakkora roi hozható (vagy turbón esetleg egy kicsivel kevesebb), akkor sokkal jobban megéri turbózni.
15-ösön iszonyat könnyen össze lehet hozni az SN-t (havi kb 2200 játék kell hozzá, ami kb 60 óra játékidő), 15/30 vegyesen, pedig 200-300K VPP-t is.

Hát remélem menni fog:D Az EV eddig nagyjából korrekt. EV roi-val nem vagyok 100%-ig megelégedve, de azért nő az EV winnings, és az a lényeg.

Viszont nehezebb feldolgozni, hogy rohadt nagyok lehetnek a swingek. Szerintem normálon legnagyobb bukó napom ilyen 15-17bi lehetett kb. Itt simán benne van ilyen 20-25bi +/- nap

Szerintem több a fish, mint normálon. A legjobb időszak kb délután 5-től este 9-ig. Akkor többnyire 1-2-3 reg van csak az asztaloknál, a többi vagy fish, vagy olyan reg, aki nem fiftys, csak kipróbálja (vagy most kezdi). Hajnalban eldurvul, olyankor simán ülhet 4-5 reg is az asztalnál.
A fishek nagyobb fishek, viszont veszélyesek.
Két fajta van itt: hatalmas CS (J3o-val hajlandó tönkremenni mondjuk JT79A boardon), idióta aggresszív fish. Utóbbi totál random dolgokat csinál. Pl nagyon sokan donkolnak üresen (JT6 flopon mondjuk A4o-val), vagy CR-elnek. Meg vannak akik any2 pushon vannak gombon ilyen 10-15bb deepen, vagy folyton visszatologatják.
Az a nehéz, hogy rájöjj melyik ismeretlen ember tolja vissza handdel, és melyik ilyen butaaggro fish.

Én eddig nem tudom mennyit toltam le. Engem egy ideig motivál a sikertelenség (próbálom "kipörgetni" a rossz időszakot, mert ha eleget játszok visszajön úgyis), de ha huzamosabb ideig tart, akkor eléggé megvisel, és semmi kedvem pókerezni olyankor....

Amúgy tegnap hajnalban just for fun, beültem pár MTSNG-re (gondolkozok azok hogy 180maneket beüzemelem ilyen második játékként, mert ott még lehet fejlődni-tanulni, meg egész szép eredményeket lehet elérni...fiftyben meg nem lehet ilyen látványosan fejlődni, csak a meglévő dolgokat lehet tökéletesíteni, meg új lineokkal kísérletezni), 27-45-90-180 fősökre...basszus, oké, hogy ezek csak 3,5-2,5$-osak, de hihetetlen!
45, meg 180 fősökön egy csomószor volt olyan, hogy 5-6 bronzstarral ültem egy asztalnál. A 90 fősön a mellettem ülő folyamat limp-foldolt bvb ellenem ilyen 10-13bb körül. Nagyon, nagyon gyenge játékosok vannak. Mondjuk nemtudom mekkora roi hozható ezeken, de ha 15-20% hozható, akkor lehet váltanom kéne (persze gondolom 7-8$-on már nem jön össze ekkora roi, de ha 8-10% tartható, még akkor is jobban jár az ember, mert duplája, vagy több mint a duplája, mint amit fiftyben el lehet érni, és nem tart kétszer addig)

Élő ügyfélszolgálat