rioka
Válasz mbalazs kommentjére
2011. máj. 9. 11:02

Rioka mindent jobban tud vele ne vitatkozz, felesleges:)

Rioka nem tud mindent jobban csak kicsit gondoljatok bele: mikor DoNoztatok mi volt a max ROI? Kb 8% ROI-ról volt szó amit lehet hozni normalon 10en (képzettebb játékosoknak). SnG? 15% (szintén képzettebb játékosoknak). Most gondolkodj el azon, hogy ilyen vakstrukt mellett ahol nem kezd el egyből megenni az ante, ez egy könnyített SnG lett. Csak hozzá kell szokni, mert régen DoN-ban iszonyat korán jött az ante és nehogy azt mondja nekem mindenki hogy már az első antetól kezdve átment f@aszagyerekbe aki elkezdett lopkodni. Elhiszem hogy zavarja az ante hiánya azokat a játékosokat akik hiperagrók, meg akik csak és kizárólag DoNoztak.

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. máj. 9. 14:45

Hééjjj
visszakaptam az antéimat :) :)

don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. máj. 9. 15:57

Hééjjj
visszakaptam az antéimat :) :)

Vicc amit a Stars csinál. Remélem 2 naponta megváltoztatják a struktúrát, azért, hogy mindenkinek a kedvében járjanak.

mbela33
Válasz don pro kommentjére
2011. máj. 9. 20:44

Én is a ROI-ra gondoltam, csak kicsit részletesebben érdekelne a véleményed. Hogy mekkora mintából legalább mekkora ROI az amire már azt mondod, hogy valaki jó játékos. Nem kötözködni akarok, remélem nem veszed annak. Ez azért érdekes szerintem, mert nekem pl. volt, hogy 1000 játék során 10+% ROI, aztán a következő 1000-nél pedig 0 körüli, vagy mínuszos.

Dehogy veszem kötözködésnek. :) Mit is kötözködsz?! :D Na,jó félretéve a tréfát, szerintem ha valaki már lenyomott 4000-5000 játékot és ennek a ROI-ja pluszban van mondjuk 5-10% körül téttől függően,én arra már azt mondanám, hogy jól eltalálta a fifty50 stratégiáját. De mondjuk a tiédet is meghallgatnám,mert te elég aktívan nyomod. A fórumot olvasgatva ez jött le nekem eddig. :)

rioka
2011. máj. 10. 11:46

Vicc amit a Stars csinál. Remélem 2 naponta megváltoztatják a struktúrát, azért, hogy mindenkinek a kedvében járjanak.

Amikor meg mások a DoNért könyörögtek hogy hozzák őket vissza azt meg nagy ívben leszarták:)

don pro
Válasz mbela33 kommentjére
2011. máj. 11. 0:07

Dehogy veszem kötözködésnek. :) Mit is kötözködsz?! :D Na,jó félretéve a tréfát, szerintem ha valaki már lenyomott 4000-5000 játékot és ennek a ROI-ja pluszban van mondjuk 5-10% körül téttől függően,én arra már azt mondanám, hogy jól eltalálta a fifty50 stratégiáját. De mondjuk a tiédet is meghallgatnám,mert te elég aktívan nyomod. A fórumot olvasgatva ez jött le nekem eddig. :)

Aktívan nyomom, de a ROI-m meg sem közelíti az 5%-ot. Épphogy pluszos vagyok. Azt gondolom a stratégiámról, hogy nagyjából rendben van, de valahogy mégsem úgy mennek a dolgok, mint szeretném. Mondjuk ezzel aligha vagyok egyedül :)

mbela33
2011. máj. 14. 20:59

Aktívan nyomom, de a ROI-m meg sem közelíti az 5%-ot. Épphogy pluszos vagyok. Azt gondolom a stratégiámról, hogy nagyjából rendben van, de valahogy mégsem úgy mennek a dolgok, mint szeretném. Mondjuk ezzel aligha vagyok egyedül :)

Akkor miért éri meg?Ez azt jelenti, hogy alig vagy pluszos így viszont csak az RB szinte a bevételed. Nem lenne jobb CG-re váltani?

ceewyl
Válasz mbela33 kommentjére
2011. máj. 14. 21:05

Akkor miért éri meg?Ez azt jelenti, hogy alig vagy pluszos így viszont csak az RB szinte a bevételed. Nem lenne jobb CG-re váltani?

Amennyit ő játszik, ott már a RB se rossz bevételi forrás. :)
Másrészt lehet fejlődni is az adott játékban, lehet, hogy idővel tudja emelni a ROI-ját. Nehéz átállni DoN-ról.

ceewyl
Válasz ceewyl kommentjére
2011. máj. 15. 1:16

Mióta vannak 200 dolláros fifty-k? :o

GreEko
Válasz ceewyl kommentjére
2011. máj. 15. 1:46

Mióta vannak 200 dolláros fifty-k? :o

fricirics-et kérdezd meg, ő tolja őket, én tegnap fedeztem fel :)

Élő ügyfélszolgálat