Átnéztem a saját adatbázisomat, sorba rendeztem azokat, akikről a legtöbb handem van, átnéztem az első 10 embert, és egyik sem nyerő, velem az élen. ha nektek van olyan játékosokról handetek, megfelelő minta alapján, szurjátok már be a statjait vakokra szétbontva, mert annyira érdekelne, hogy hol rontom el.
Köszi!
Szeva Frici!
senki?
Sziasztok fifty50-sek!
Hello Horvy!
:)
Szia Horvy!
Ha fiftyzem ,akkor 100-200-ra regelek.
De ,nem minden sessionben játszok fifty50-et csak ,ha van kedvem vagy éppen nem jók a 6max asztalok.Ja ,nem ment rosszul a fifty ,de 1400-1500 játék az nem igazán komoly minta.Te tudod jól.
Most biztos,hogy atom ev felett megyek a játékban.Szóval , lesz ez még sokféleképpen... :)
Gl Neked! :)
Szia Frici! Jöhetnél $200-ra, lassan indulnak az asztalok :) Látom jól megy a fifty.
Kaptam kemény 6.94 dollárt összejátszás miatt.
Legalább teljes beülőt adnának ilyenkor, szerintem futná a rake-emből bőven.
beteszem én, bárki, bármilyen téten nyomja, ha lát benne valami nagyon kirivót, vagy akármi véleménye van, legyen szives mondja meg. elsősorban amugy nem feltétlen a ti statotok érdekelne, hanem egy olyan játékosé, aki tud nyerni stabilan, pl bogdann1982 :)
Stat
beteszem én, bárki, bármilyen téten nyomja, ha lát benne valami nagyon kirivót, vagy akármi véleménye van, legyen szives mondja meg. elsősorban amugy nem feltétlen a ti statotok érdekelne, hanem egy olyan játékosé, aki tud nyerni stabilan, pl bogdann1982 :)
Stat
De régen láttam ilyet: :D
[pokerhandreplays]3331173[/pokerhandreplays]
De régen láttam ilyet: :D
[pokerhandreplays]3331173[/pokerhandreplays]