partycsabi
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. aug. 1. 5:14

Kedves Fiftys kollégák. Vegyétek le rólam a rontást, megvan a -100BI down (kb 4-5 nap alatt összehoztam) és nem tudom h hol lesz a vége. Az utolsó 20 asztalból sikerült 3 db fizetős helyet elcsípnem. Minden agytalan belém rúgott egyet-kettőt. Legalább nekik jó napjuk volt. Most kicsit pihizek és hétvégén újult erővel támadok!!

Veletek mi a helyzet? Remélem nektek jobban megy mint nekem!!

feketeparduc
Válasz partycsabi kommentjére
2012. aug. 1. 10:13

Bocs hogy beleszólok de szerintem az RNG szét baszta az idegeit legtöbb Fiftyzőnek, szemály szerint kivánom hogy minél hamarabb forduljon az a kocka és 10x-ét kapd vissza . Sajnálom hogy ez van mert rendszeresen olvasgattam eddig de mostmár nincsmit , aki még birja kitartást és sok $ , a kezdőknek meg ha lehet akármilyen csábitónak is tűnik NE ezt válaszák :eek: Fifty.

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2012. aug. 1. 11:01

Én már átmenetileg visszamentem most 3,5-re, amíg nem találok valami kedvemrevalót, de bakker még ez sem megy.
Az EV ugyan lassan emelkedik, de a Winnings le sem tojja.
Lehet pont jókor jön az FTP újranyitás. Megyek át oda valami más sng-re.

partycsabi
2012. aug. 1. 12:13

Bocs hogy beleszólok de szerintem az RNG szét baszta az idegeit legtöbb Fiftyzőnek, szemály szerint kivánom hogy minél hamarabb forduljon az a kocka és 10x-ét kapd vissza . Sajnálom hogy ez van mert rendszeresen olvasgattam eddig de mostmár nincsmit , aki még birja kitartást és sok $ , a kezdőknek meg ha lehet akármilyen csábitónak is tűnik NE ezt válaszák :eek: Fifty.

Azért ez így erős. Így sem csúnya az idei grafom, nincs baj a fiftyvel, csak el kell viselni a swingeket.

Én már átmenetileg visszamentem most 3,5-re, amíg nem találok valami kedvemrevalót, de bakker még ez sem megy.
Az EV ugyan lassan emelkedik, de a Winnings le sem tojja.
Lehet pont jókor jön az FTP újranyitás. Megyek át oda valami más sng-re.

Az se rossz... akkor nem lesz meg a SN? FTP-n volt DoN amúgy? Neked az fekszik ha jól tudom.
Igazából az EV-m nem rossz, nem mondom h stabilan emelkedik de pluszban vagyok 30$-on is.
Ez volt amúgy az első mínuszos hónapom ebben az évben.
Ha meglesz a SN akkor a jövő évet 30-60$-on szeretném megnyomni és egy jó RB-re hajtva. Profit termelés már csak hab lenne a tortán.

Maxxxika
2012. aug. 1. 12:32

Ha augusztusban nem lesz meg a 6500VPP-m, akkor bukom az SN-t, és 3,5-ön tuti nem lesz meg :D
Szóval még 4 hétig élvezhetem.

partycsabi
2012. aug. 1. 13:03

Ha megoldható akkor szerintem csináld meg mindenképp és akkor még mindig válthatsz másik játéktípusra, akár egy jó coach-al. Kár lenne azért az 5 csillagért.

Mezo_gsi
Válasz partycsabi kommentjére
2012. aug. 1. 13:48

FTP-n volt DoN amúgy?

FTP-n nem volt DoN, emlékszem amikor PS-en megszüntették akkor nagyon sokan reménykedtek benne, hogy majd az FTP esetleg bevezeti őket.

nptrk
2012. aug. 1. 15:26

Én abba is hagytam, nem nekem való ez.. 100bi+ után feljebb mentem ahol egyből kezdésnek -30bi majd ahogy visszaementem még ott is -70bi.. épphogy kis profit van a fiftyből ( a first depo miatt.. ). Csak 4k-t játszottam de elég is volt.. váltottam cashgamere.

Holdenper
Válasz nptrk kommentjére
2012. aug. 1. 16:01

Ejnye no...kitartás emberek. Ha beüt a krach, akkor érdemes 3-4 napot pihenni szerintem. Mondjuk 30 turbo gondolom már totál regwar, ezért alacsony roi-t lehet produkálni, ami miatt nagyobbak lesznek a swingek. Ha nagyon nem adja, szerintem menj le egy kicsit Csabi 15-re, vagy 7-re pár napig, mert egy nagy swing az ember önbizalmának, meg játékának sem tesz jót.
Nekem is volt turbón 100bi DS, utána kihagytam 5-6 napot, következő hónapom meg rekord nyerő lett, ha jól emlékszem 7-8-9% körüli roi-val, 100bi feletti nyereménnyel, pedig nem is játszottam olyan sokat. Remélem nálad is ez lesz:) Better luck

Maxxi, 3,5-öt muszáj bevenned. Ott még azért vannak fishek, meg a regek többsége sem olyan iszonyat erős. Szimpla TAG játék, későbbi vakoknál meg sok lopkodás, mehet a minraise-fold ilyen 10-15bb között is, mert nem restealelnek lightan többnyire. Meg bubiban szarrá lehet lopni a fisheket, mert csak az itm érdekli őket:) GL!
Ha meg úgy érzed nem megy, és már nem élvezed, akkor válts mindenképpen. Mondjuk a helyedben maradnék az sng-nél, mert abban van a legtöbb tapasztalatod, de ott van az FR, SH, HU, 18men, 45men, 180men, vagy más termekben don, 30men, stb.
Mielőtt döntesz, kérdezz ki olyanokat, akik azt a fajtát játszanak, aztán el tudod majd dönteni melyik a legszimpatikusabb:)

GL minden fiftysnek, és nem csüggedni, harcolni! THIS...IS....SPARTAAAAA!:))

Maxxxika
Válasz Holdenper kommentjére
2012. aug. 1. 22:34

Maxxi, 3,5-öt muszáj bevenned. Ott még azért vannak fishek, meg a regek többsége sem olyan iszonyat erős. Szimpla TAG játék, későbbi vakoknál meg sok lopkodás, mehet a minraise-fold ilyen 10-15bb között is, mert nem restealelnek lightan többnyire. Meg bubiban szarrá lehet lopni a fisheket, mert csak az itm érdekli őket:) GL!
Ha meg úgy érzed nem megy, és már nem élvezed, akkor válts mindenképpen. )

Image
Azért EV alapján nem állok olyan szarul, csak eredményben nem látszik meg.

Élő ügyfélszolgálat