balu999
Válasz pastecopy kommentjére
2012. aug. 1. 23:01

Ez egy köcsög játék, azt is bánom mikor 1 percet is játszottam. Ekkora stresszes szart még életemben nem éltem át mint F/50-en. Azért GL nektek.

Holdenper
Válasz balu999 kommentjére
2012. aug. 1. 23:03

nyomni kell MAxxi, előbb-utóbb megadja magát az rng:)

Maxxxika
2012. aug. 1. 23:08

Ez egy köcsög játék, azt is bánom mikor 1 percet is játszottam. Ekkora stresszes szart még életemben nem éltem át mint F/50-en. Azért GL nektek.

Azt vettem észre magamon, hogy úgy káromkodok mint egy kocsis, az utolsó cigányokat is megszégyenítve. De mikor most pihentem pár napot, még csak egy bmeg sem jött ki a számon, és az idegeim is kisimultak :D

partycsabi
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. aug. 2. 0:04

Szerintem is jobb h abbahagytad, a kirohanásaid miatt már aggódtam az egészségedért. És mi lesz az a játék amin nem fogsz stresszelni? Eleve aki a chatben anyázik annak nem való a poker, mert badbeatek mindig lesznek. Szerintem F50-et is lehet 60-as pulzussal tolni.

Azt vettem észre magamon, hogy úgy káromkodok mint egy kocsis, az utolsó cigányokat is megszégyenítve. De mikor most pihentem pár napot, még csak egy bmeg sem jött ki a számon, és az idegeim is kisimultak :D

Ezzel az a baj hogy (gondolom) úgy ülsz le játszani hogy már az elején feszült vagy. Pedig az elején nem feszültnek kell lenni csak feszesnek! :D Amúgy az jó h pár napig tök nyugodt voltál, de ha mondjuk feladod a pokert (asszem utaltál már rá) és beállsz a robotok sorába akkor az idegeidre csomót fognak kötni.

Én totál csendben tűrtem ezt a pár napot amíg "átjátszottam" 100BI-t. Régebben voltak kirohanásaim, de mostanában semmi. Bár az is hozzátartozik az igazsághoz hogy a DS előtt volt egy jókora up, és éreztem hogy ez fog következni. Csak amikor utolér akkor annyira nem esik jól. :)

Holdenper
Válasz partycsabi kommentjére
2012. aug. 2. 2:33

Én is szépen tudok káromkodni...néha azt veszem észre, hogy már 2 perce tolom, és még csak szóismétlés sincs benne!:D

Mondjuk most inkább az ongame software borít ki, a badbeateket, meg DS-t többnyire lenyelem:) de amikor ültetésnél belaggol fél percre, emiatt timeoutolok mindenhonnan, és AK, TT+ lapokat dobok bubiban shortként, akkor elszakad a cérna:D

balu999
2012. aug. 2. 11:27

Sztem a legnagyobb varianciájú játékok egyike. Asszem még a PLO CG-t is megelőzi. Mondjuk azt sokkal de sokkal jobban viselem. És a jóval nagyobb lé van benne szvsz.

Holdenper
2012. aug. 2. 13:30

Sztem a legnagyobb varianciájú játékok egyike. Asszem még a PLO CG-t is megelőzi. Mondjuk azt sokkal de sokkal jobban viselem. És a jóval nagyobb lé van benne szvsz.

Ez 100%, hogy nem így van. PLO cg is nagyobb varianciájú, meg HT sng is, MTSNG-k is...
Fiftyn kb 100-120bi bukó indokolható DS-sel (mondjuk 30-as limitig, feljebb, mivel csökken a roi, nőhet a variancia), afeletti bukó már rossz játék műve. MTSNG-n 200-300bi is elmehet swing miatt, HT-n meg ennél több is

rolandinnyu
Válasz Holdenper kommentjére
2012. aug. 2. 17:43

Szerinted melyik(ek) a legkisebb varianciájú pokerjáték(ok)?

balu999
2012. aug. 2. 17:47

Én mindenféleképpen a CG-re voksolok.

rolandinnyu
2012. aug. 2. 17:54

mondjuk ez nekem furcsa annak fényében, h a legnehezebb szerintem igazán jó CG-játékossá válni (postflop játék miatt főleg)

Élő ügyfélszolgálat