Sziasztok!
Nem nagyon találni anyagot a fifty-re :(
Van pár videó a youtube-on, de nem egy komoly mennyiség.
Ti hogy fejlesztitek a játékotokat, hogy a lehető legtöbb profitot tudjátok kihozni?
Ma volt egy apróbb upswing :)
ROI 71%, ITM 80% / 15 sng
Hasonlókat nektek is...
Sziasztok!
Nem nagyon találni anyagot a fifty-re :(
Van pár videó a youtube-on, de nem egy komoly mennyiség.
Ti hogy fejlesztitek a játékotokat, hogy a lehető legtöbb profitot tudjátok kihozni?
Köszi a tanácsot!
Igen, ez a $3,5-os szinten szerencsére nem sok értelmes játékos van.
A hold'em mellett színezem is a játékosokat már az első 20 leosztásból szűrhető kik feszülnek, és kik az agro monkey playák. Aztán 4 asztalon még a note is belefér. Figyelem és jegyzem, kik azok akik fellazulnak bubble szakaszban (velem együtt) Ha sikerül elcsípni pár konkrétabb read-et, akkor azt is. Te is turbózol?
Mennyivel másabb a $7-os?
mai up:)
ROI 75,5% ITM 78,6% / 14 SNG
szeptemberi ismerkedés:
Még kicsit problémát okoz az akadémia felületének kezelése. Szerkeszteni szerettem volna azt a képet amit beillesztettem, de nem igazán ment. Az lett az eredménye, hogy kitörlődött az egész hsz.
Mit kellett volna másképp csinálni?
Mellesleg te egy hónapban hány sng-t tolsz le átlag?
Ti milyen százalékban értek az 1. ,2. ..stb helyekre?
Hosszú kihagyás után megint elkezdem játszani, eddig 300 db 5.5% ROI, meglátjuk mi lesz.
Nekem egyenlőre nincs értékelhető mintám hat napja kezdtem a fifty50-nel foglalkozni. A számok nagyon irreálisak
Még kicsit problémát okoz az akadémia felületének kezelése. Szerkeszteni szerettem volna azt a képet amit beillesztettem, de nem igazán ment. Az lett az eredménye, hogy kitörlődött az egész hsz.
Mit kellett volna másképp csinálni?
Mellesleg te egy hónapban hány sng-t tolsz le átlag?
thx!