Ez az idei, 25700 fifty játékom, vegyesen 60, 100, 200$ tétek
"Szép" leosztás.
No Limit Texas Hold'em Hand, 150.00/300.00, horvyjoe | BOOM! Hand Replayer
Nálam is a KK a gyenge pont.
SNE-vel hogy állsz?
Nálam is a KK a gyenge pont.
SNE-vel hogy állsz?
"Szép" leosztás.
No Limit Texas Hold'em Hand, 150.00/300.00, horvyjoe | BOOM! Hand Replayer
don pro:
Volna pár kérdésem :) (ha megengeded. Előre is köszönöm)
Van pár nyilvánvaló hiba a játékomban, amit ezen a szinten megengedhetek magamnak, mert a passzív ellenfelek miatt +EV-s, de tudom hogy a későbbiekben a jobb regek büntetnék.
1. kérdés: Muszáj ezt most javítani, vagy ráérek akkor ha magasabb BI-en rámjátszanak?
A HUD-ot beállítottam hogy 6 főnél csak bubble meccseket mutassa, 7/7; 8-9-10 főnél pedig szűrés nélküli statot. Ezzel jobban látom, hogy melyik reg hogy lazul fel. Viszont ha mellette nem színezném már 20-30 leosztással rendelkezőket VPIP/PFR szerint, akkor sokszor értékelhetetlen stattal vágnék neki a bubble szakasznak. (sőt ez is nagyon kevés)
2. kérdés: A 7 főnél elég ha 7 főre szűrök, vagy vegyem bele a 6ot is?
3. Hogy oldjam meg a bubble szakaszban a "n.a." játékosok statjait. (HUDban van lehetőség külön statokat létrehozni, ami nem szűrt?
4. Körvonalazódik, hogy mit is kéne játszani fifty50 bubble, de te mit tartasz egy jó reg értéktartományának(tól-ig) a fontosabb statokra? Mit szoktál figyelni?
Hálás köszönet a válaszokért!
Elnézve a végzős helyeket én "kamikázébb" vagyok bubble környékén.
Letettem róla. Idén már biztosan nem leszek SNE. Neked kitartást hozzá, bár a te munkamoráloddal nem olyan nagy kunszt elérni. :P
JJ-vel a srác érzelmi hullámvasúton volt végig! :D
Elnézve a végzős helyeket én "kamikázébb" vagyok bubble környékén.
30$-ról mekkora mintád van? Nekem +100BI up, majd -95BI down. (2500 játék)
don pro:
Volna pár kérdésem :) (ha megengeded. Előre is köszönöm)
Van pár nyilvánvaló hiba a játékomban, amit ezen a szinten megengedhetek magamnak, mert a passzív ellenfelek miatt +EV-s, de tudom hogy a későbbiekben a jobb regek büntetnék.
1. kérdés: Muszáj ezt most javítani, vagy ráérek akkor ha magasabb BI-en rámjátszanak?
A HUD-ot beállítottam hogy 6 főnél csak bubble meccseket mutassa, 7/7; 8-9-10 főnél pedig szűrés nélküli statot. Ezzel jobban látom, hogy melyik reg hogy lazul fel. Viszont ha mellette nem színezném már 20-30 leosztással rendelkezőket VPIP/PFR szerint, akkor sokszor értékelhetetlen stattal vágnék neki a bubble szakasznak. (sőt ez is nagyon kevés)
2. kérdés: A 7 főnél elég ha 7 főre szűrök, vagy vegyem bele a 6ot is?
3. Hogy oldjam meg a bubble szakaszban a "n.a." játékosok statjait. (HUDban van lehetőség külön statokat létrehozni, ami nem szűrt?
4. Körvonalazódik, hogy mit is kéne játszani fifty50 bubble, de te mit tartasz egy jó reg értéktartományának(tól-ig) a fontosabb statokra? Mit szoktál figyelni?
Hálás köszönet a válaszokért!