rioka
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. okt. 9. 0:22
kezd szétszakadni a játékom :(
mentálisan nagyon nehéz ez az időszak. Már az EV-met sem tudom emelni. szeptember 16 óta szopóágon vagyok
szédszakadni a játékod?
ne keseredj el, ugyanis ez nem minta! mikor ezeket normálon toltan nagyüzembe ez pár napi játékmennyiségem volt. szép ez a graf (mármint az EV része) csak nyomd tovább!
rioka
Válasz Fu kommentjére
2012. okt. 9. 0:23
3,5-ösön mennyivel erősebbek a játékosok? mint 1,5-ön? mert itt vannak eléggé nyomingerek .
nem toltam egyiket sem, de szerintem a mezőnybe semmi különbség nincs
$NoName$
Válasz rioka kommentjére
2012. okt. 9. 7:39
szédszakadni a játékod?
ne keseredj el, ugyanis ez nem minta! mikor ezeket normálon toltan nagyüzembe ez pár napi játékmennyiségem volt. szép ez a graf (mármint az EV része) csak nyomd tovább!
Tudom hogy nem minta, de nálam jelenleg nem fér bele több játék az életembe 500-600 db-nál egy hónapban. Korábban említettem miért.
A másik hogy nagyon kicsi rollal kezdtem neki a fiftynek, és elég fájó tud lenni, hogy az edgem ellenére vissza kell lépnem lassan play money szintre bohóckodni. Szerettem volna januárban már $15on hasítani, és nem freerollt tolni.
De nem adom fel! Meg lesz az a $15-ös szint. Az EV vonalamra kell figyelnem a többit leszarom.
rioka
Válasz Holdenper kommentjére
2012. okt. 9. 21:21
uiuzio8zpfkutisrallin
az egyetlen egy értelmes szó amit kilehet venni: allin :)
Holdenper
Válasz rioka kommentjére
2012. okt. 9. 22:44
az egyetlen egy értelmes szó amit kilehet venni: allin :)
lol, nem kéne innom és fórumoznom:D Chuck Bass mennyiségűt piáltam tegnap:D
ivan41
Válasz Holdenper kommentjére
2012. okt. 9. 22:51
lol, nem kéne innom és fórumoznom:D Chuck Bass mennyiségűt piáltam tegnap:D
Biztosan a kisfröccs 170. születésnapját ünnepelted!
$NoName$
Válasz Pókó51 kommentjére
2012. okt. 10. 6:39
Kicsit átgondoltam a dolgokat, és úgy döntöttem nem playmoney-zok. Lépek $7-ra (tegnaptól)
Kis ösztönzés (magamnak): Olyan szinten leszarom a zöld vonalat, hogy ki is szedem a HMből. Edge van, a többit a szórásra bízom.
UPDATE: Ezt így sokadjára is elolvasva még mindig nagyon fish szagú! Hogy fogalmazzam át hogy ne legyen ilyen szánalmas :) Elég jó felhívó egy backelésre LOL:))
Fu
Válasz pastecopy kommentjére
2012. okt. 10. 13:46
komolyan nem értem h lehet Q4-el meg 23-al betolni egy allin hívást
$NoName$
Válasz Fu kommentjére
2012. okt. 10. 14:04
komolyan nem értem h lehet Q4-el meg 23-al betolni egy allin hívást
sokat számít az asztal dinamikája, és a stack, bubble-ben gyakorlatilag any2vel is pusholhatsz, persze ez erős túlzás, de a lényeg hogy olyan stack ellen akitől nem eshetsz ki, játszható zsetonod marad, érdemes mindent rájuk borítani.