Érdemes megnézni a 15$-ra vonatkozó leaderboardot.
És azok az arcok szinte mindig bent ülnek az asztaloknál.
Ott már nem olyan sok babér terem mellettük.
Hajrá Horvy!
Szerintem nem kedvez a niteknek a normál. Nekem utóbbinál szerintem magasabb volt mindenféle %-om (vpip, pfr, steal, 3bet). Ott nagyobb a tér restealelni, meg raise-foldolni is többet lehet, ami miatt szélesebb rangel lehet lopkodni. Csak ott sokkal több a jó reg, ami miatt elveszik az a +roi ami a struktúrából adódna. De én normált jobban szerettem játszani:)
Érdemes megnézni a 15$-ra vonatkozó leaderboardot.
És azok az arcok szinte mindig bent ülnek az asztaloknál.
Ott már nem olyan sok babér terem mellettük.
Hajrá Horvy!
Swingek addig nem zavarnak, amíg az EV ilyen. Kis mintának, kis minta, de lesz majd nagy is.
Az első 20 000 játéknál még én is ilyen bizakodó voltam:
Swingek addig nem zavarnak, amíg az EV ilyen. Kis mintának, kis minta, de lesz majd nagy is.
én is jobb szeretem a simát mert ott több leosztásod van h produkálj valamit, ott nagyobb a szerepe a pókernek, kevesebb preflop allin van kevesebb fish
Alacsonyabb limiteken lehet azért hozni 5% körüli roit, az meg azért nem csak rakeback hajhászást jelent
.fbgfdgf
Feladom. Tuti vannak rész igazságok minden hozzászólásban, aláírom. Próbálom nyelni a gombócokat, és normálisan lereagálni az "érdekes" reagálásokat. "upswinged" van öcsibogyó. Meg ilyeneket.
Maga a játék és a reakciók is megosztóak, és a fifty-t szidó "ebbe csak bele bukni lehet" embertömeggel felesleges is neki állnom a fórumharcba.
Átolvastam az egész fórumot, és konkrétan nem sok olyan bejegyzést találtam, ami kicsit is játékelmélettel foglalkozna. Csak a gráfok, a badbeat-ek tömkelege, meg a sok sok értelmetlen badarság.
Januárban még teszek egy próbát a bubble range-ekkel való foglalkozással, hátha valaki még kedvet kapna egy közös munkára. De utána meghagyom ezt a fórumot a badbeat rajongóknak.
Sosem szoktam mottókat használni, de ide nagyon illik: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Mégis kivel tudnál itt összedolgozni? Egy emberről tudok, aki nagyobb téten is stabil masszív nyerő volt, ő Hoppárézimi. Azóta nem tudom hogy alakul, mert le van tiltva.
Horvy is magas téten játszik, de ha jól tudom breakeven a játéka, és rakebackből van a bevétele(ami bőven plusz).
Kivel tudnál összedolgozni?
Kicsit olyan vak vezet világtalant kép ugrik be nekem erről a próbálkozásról, mindenféle sértés nélkül.
Még nem nagyon hallottam olyanról, hogy közepes tudású játékosok felturbózták volna egymást.