Maxxxika
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. máj. 20. 22:37

Wazzátokmeg, elmegyek pecázni, és erre kell hazajönnöm? :D
Akkor megjelölöm a 15+30-as limitet.

szerk.: Dehisz itt durva rake csökkentés történt!!

szerk2.:Lófaszt! Itt durva rake emelés történt!!!

GreEko
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. máj. 20. 23:04

Wazzátokmeg, elmegyek pecázni, és erre kell hazajönnöm? :D
Akkor megjelölöm a 15+30-as limitet.

szerk.: Dehisz itt durva rake csökkentés történt!!

szerk2.:Lófaszt! Itt durva rake emelés történt!!!

% ra ugyanannyi a rake, mint volt, ez volt az első amit kiszámoltam.
(csak turbot néztem) :D

Maxxxika
Válasz GreEko kommentjére
2011. máj. 20. 23:11

Az eddigiek szerint az 15-ösnél 0,849056604 kellene hogy legyen a rake, 0,85 helyett. Ez tényleg nem sok különbség, de arra elég hogy nekem legyen igazam :D :D :D

GreEko
2011. máj. 21. 8:36

Popeye LY kínából 100 db 15$-os sng-re van beregelve egyszerre :)

rioka
2011. máj. 21. 18:38

Vélemények?

10en vagyunk
BB50

dobások majd HJ emel 150 (tagról kb 340 handem volt 12/5-öt tolt) 1750 volt előtte
én 3beteltem CO KKval 350et 1650em volt
erre (legnagyobb meglepetésemre) 650ig jött a 4bet

itt elgondolkodtam és eldobtam, lehet hogy elég weak 33bbvel KK 3betfolodolni de szerintem ez messziről szaglik hogy AA.

atisz
Válasz rioka kommentjére
2011. máj. 22. 22:24

Kicsit költői kérdés, de vajon miért van az, hogy egy jó ideje minden session-t egy jó nagy bukóval kezdek, aztán azért küzdök órákig, hogy legalább nullára visszahozzam? Hetek óta break even a játékom. Néha úgy érzem, hogy nagyon tight vagyok, és ezért állandóan kevés chips-em van, és "kieső jelöltként" játszom, a profitom meg kevés ha ITM vagyok.
Jelenlegi statom 19/13. Szerintetek ez kevés?

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. máj. 23. 13:11

Ha ez vígasztal, én is a session-ök 90%-ában erős bukóval kezdem 5-10BI minusz, aztán a végére kikupálódik. Lehet sok nekem a 15-20 asztal. Akkor szedem mindig vissza magam, amikor már csak kb 10 van.

Egyébként ez a mostani változtatás sem túl jó szerintem , mindenki lement kisebb tétre, a 10-esek 7-re, a 20-asok meg 15-re. 30-as meg szökőévente indul, de az nem is baj, mert még mindig bukó nekem.

GreEko
2011. máj. 23. 15:31

Ha ez vígasztal, én is a session-ök 90%-ában erős bukóval kezdem 5-10BI minusz, aztán a végére kikupálódik. Lehet sok nekem a 15-20 asztal. Akkor szedem mindig vissza magam, amikor már csak kb 10 van.

Egyébként ez a mostani változtatás sem túl jó szerintem , mindenki lement kisebb tétre, a 10-esek 7-re, a 20-asok meg 15-re. 30-as meg szökőévente indul, de az nem is baj, mert még mindig bukó nekem.

van hogy 4-5 supernova-val játszok egyszerre. most pl almöi van beregelve vagy 100 15$-os asztalra egyszerre. nemtom mi történik, de poén :)

pastecopy
2011. máj. 23. 16:25

Lenne egy kérdésem a sokat játszó regulárokhoz. Nem specifikusan Fifty50 kérdés, de azért talán itt is releváns.
Szóval az érdekelne, hogy általában milyen hosszú session-öket toltok, és hogy milyen „arányban” tudjátok végig hozni az „A” játékotokat? Én most már régebb óta 3-4 órás meneteket játszom, folyamatos asztal-nyitás mellett, és hiába próbálom elkerülni, még mindig becsúszik 2-3-4 olyan hiba, amiről kb. már a leosztás után tudom, hogy hiba (pl. overpárral kifizetem a szettet, amikor tudom hogy 99%-ban szett van az ellennél), de mégis meglépem, és emiatt pont azt a 2-3-4 beülőt bukom el, amitől jó ROI-m lehetne. És ezek a hibák jellemzően a session második felében fordulnak inkább elő.
Próbálok elemezni, próbálom kiszűrni a hibáimat, de a folyamatos koncentrálás még mindig nem igazán megy egy teljes session-ön keresztül. Jelenleg 10 asztalon játszom, szóval még csak nem is sokon, van idő átgondolni egy-egy lépést. Aztán persze tovább rontja a dolgot, ha jön egy klassz riveren túlhúzás, vagy egy pre-flop 80-20 bebukása, bár ezt a részét azért már elég jól kezelem.
Hozzátartozik a történethez, hogy én ezt a póker dolgot munka után nyomom, szóval nem 100%-ig friss aggyal ülök le általában. Ha nagyon fáradtnak érzem magam, akkor viszont nem szoktam elkezdeni, inkább kihagyom az aznap estét.

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2011. máj. 23. 22:28

Részemről általában 2x(néha 3x)120-150perc folyamatos nevezés, közte 2-3 óra szünet. Ennél többet nem tudok játszani, már így is fárad az agyam :D Szerintem ilyen hibákat lehetetlen kikerülni, nekem is bőven becsúszik ilyesmi.

Lehet hogy kéne (sőt biztos jót tenne), de elemezni egyáltalán nem szoktam, max ha hosszabb ideig vagyok downswingben, de általában ilyenkor az első nagy hiba ami szembetűnik, a túl feszes játékom.

Élő ügyfélszolgálat