Bogdann az egy fasz. :D
Múlthéten az egyik asztalon 1100zsetonból emelek TT-vel, megadja CO 36s-sel, flop QKA, checkelek, rámtolja, majd amikor dobok megmutatja a lapját, és hozzá teszi, hogy: You are an idiot.
Erről jut eszembe, mikor 888-on DoN-oztam, ott nagyon bevett szokás, hogy a push/fold időszakban a BB beírja chatbe, hogy "gl", mielőtt valaki rátolná, és elhiteti, hogy hívni fogja. Ezzel el lehet bizonytalanítani aki mondjuk Q8 off-al akar lopni BTN-ból. Starson soha nem láttam még ilyen chates taktikát.
Erről jut eszembe, mikor 888-on DoN-oztam, ott nagyon bevett szokás, hogy a push/fold időszakban a BB beírja chatbe, hogy "gl", mielőtt valaki rátolná, és elhiteti, hogy hívni fogja. Ezzel el lehet bizonytalanítani aki mondjuk Q8 off-al akar lopni BTN-ból. Starson soha nem láttam még ilyen chates taktikát.
alapba tableninja miatt, meg amugy is, az info ablak aktiv, mert az sokkal fontosabb hogy éppen hányadik helyen állunk, mint hogy ki mit irogat.
a starson van egy ilyen ujitás, hogy buborékba feldobja, ha valaki irogat, bár a HUD-tol nem látszik, de mivel az egyik legnagyobb nyerő irt nekem, elolvastam :)
edit: session közben uj tétek születtek.. érdekes
Tegnap ilyenkor 30 10es normál asztal ment és 4-8 20as normál. Most 3db 15ös normál. Ez mekkora WTF már, elmehetnek a búsba... Ez nem kicsit kiakasztó. Mostanában mindent elkövetnek a Starsnál hogy szarabb legyen a helyzet, rohadjanak meg.
Tegnap ilyenkor 30 10es normál asztal ment és 4-8 20as normál. Most 3db 15ös normál. Ez mekkora WTF már, elmehetnek a búsba... Ez nem kicsit kiakasztó. Mostanában mindent elkövetnek a Starsnál hogy szarabb legyen a helyzet, rohadjanak meg.
Mostantól hetente váltogatják a kínálatot? :eek:
Lehet tudni, hogy ez a mostani kínálat (pl. 15$ buy-in) csak megint egy próba vagy ez hosszabb ideig marad?
Egyáltalán mi van a háttérben, mi az indok?
Köszi
Hah! Most látom csak miről van szó. Én meg a filterrel szórakozom, biztos valahogy elállítódott és egy asztalt sem talált. Ennek tényleg nem sok értelme volt, hogy felborítsák a teljes buy in rendszert. Most kénytelen leszek kicsivel magasabbon játszani, de mivel magasabb tétekről le vagyok tiltva, várhatok egy napot, hogy feloldódjon...
Hmm, hirtelen sokk volt, most akkor mégis telnek az asztalok, még a végén jól is jöhetünk ki belőle :) Remélem lesz vmi élet 30$os téten is.
Hmm, hirtelen sokk volt, most akkor mégis telnek az asztalok, még a végén jól is jöhetünk ki belőle :) Remélem lesz vmi élet 30$os téten is.