GreEko
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. máj. 19. 19:54

Bogdann az egy fasz. :D
Múlthéten az egyik asztalon 1100zsetonból emelek TT-vel, megadja CO 36s-sel, flop QKA, checkelek, rámtolja, majd amikor dobok megmutatja a lapját, és hozzá teszi, hogy: You are an idiot.

ma játszottam vele, nekem is mutatott lapot, és leidiotázott.. ugylátszik ez valami pszichologiai hadviselés :)

atisz
Válasz GreEko kommentjére
2011. máj. 20. 11:10

Erről jut eszembe, mikor 888-on DoN-oztam, ott nagyon bevett szokás, hogy a push/fold időszakban a BB beírja chatbe, hogy "gl", mielőtt valaki rátolná, és elhiteti, hogy hívni fogja. Ezzel el lehet bizonytalanítani aki mondjuk Q8 off-al akar lopni BTN-ból. Starson soha nem láttam még ilyen chates taktikát.

Tir-X
Válasz atisz kommentjére
2011. máj. 20. 11:30

Erről jut eszembe, mikor 888-on DoN-oztam, ott nagyon bevett szokás, hogy a push/fold időszakban a BB beírja chatbe, hogy "gl", mielőtt valaki rátolná, és elhiteti, hogy hívni fogja. Ezzel el lehet bizonytalanítani aki mondjuk Q8 off-al akar lopni BTN-ból. Starson soha nem láttam még ilyen chates taktikát.

Mert starson aki DON-ozott vagy fiftyzik, az nem 1-2 asztalon, hanem 10-20-30 asztalon tolja. Nem hiszem, hogy arra volna ideje/kedve, hogy ezt irkálgassa mindenhol, ahol épp BB push/foldban :)

GreEko
Válasz Tir-X kommentjére
2011. máj. 20. 12:26

alapba tableninja miatt, meg amugy is, az info ablak aktiv, mert az sokkal fontosabb hogy éppen hányadik helyen állunk, mint hogy ki mit irogat.

a starson van egy ilyen ujitás, hogy buborékba feldobja, ha valaki irogat, bár a HUD-tol nem látszik, de mivel az egyik legnagyobb nyerő irt nekem, elolvastam :)

edit: session közben uj tétek születtek.. érdekes

Steveeland
2011. máj. 20. 14:12

Tegnap ilyenkor 30 10es normál asztal ment és 4-8 20as normál. Most 3db 15ös normál. Ez mekkora WTF már, elmehetnek a búsba... Ez nem kicsit kiakasztó. Mostanában mindent elkövetnek a Starsnál hogy szarabb legyen a helyzet, rohadjanak meg.

GreEko
Válasz Steveeland kommentjére
2011. máj. 20. 14:45

Tegnap ilyenkor 30 10es normál asztal ment és 4-8 20as normál. Most 3db 15ös normál. Ez mekkora WTF már, elmehetnek a búsba... Ez nem kicsit kiakasztó. Mostanában mindent elkövetnek a Starsnál hogy szarabb legyen a helyzet, rohadjanak meg.

pedig nekik nem ez lenne az érdekük szerintem, főleg a rake miatt.
őszintén szólva annak örülnék, ha nem kéne minden héten változtatni, váltani, mert rohadt idegesitő. elég megszokni egy hülye változást, de minden hétre kitalálnak valamit. most már maradhatna ez a végleges, de nagyon úgy tűnik hogy szeretnek kisérletezgetni.

pastecopy
2011. máj. 20. 15:00

Mostantól hetente váltogatják a kínálatot? :eek:
Lehet tudni, hogy ez a mostani kínálat (pl. 15$ buy-in) csak megint egy próba vagy ez hosszabb ideig marad?
Egyáltalán mi van a háttérben, mi az indok?
Köszi

atisz
2011. máj. 20. 15:06

Hah! Most látom csak miről van szó. Én meg a filterrel szórakozom, biztos valahogy elállítódott és egy asztalt sem talált. Ennek tényleg nem sok értelme volt, hogy felborítsák a teljes buy in rendszert. Most kénytelen leszek kicsivel magasabbon játszani, de mivel magasabb tétekről le vagyok tiltva, várhatok egy napot, hogy feloldódjon...

Steveeland
Válasz atisz kommentjére
2011. máj. 20. 15:10

Hmm, hirtelen sokk volt, most akkor mégis telnek az asztalok, még a végén jól is jöhetünk ki belőle :) Remélem lesz vmi élet 30$os téten is.

pastecopy
Válasz Steveeland kommentjére
2011. máj. 20. 15:17

Hmm, hirtelen sokk volt, most akkor mégis telnek az asztalok, még a végén jól is jöhetünk ki belőle :) Remélem lesz vmi élet 30$os téten is.

nem latom a klienst - a 30$-as normal megmaradt? csak a 10$ es 20$ tunt el es helyette lett a 15$?
koszi

Élő ügyfélszolgálat