Chryss85
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. máj. 22. 21:48

Már 3/4 éve nem játszom F50-et, de már akkor is jellemző volt 5-6 nyerő reg asztaonként 7-15$-os téten, kétlem, hogy azóta javult a helyzet. Sőt.

Köszi az infót.

Te is normált játszottál, vagy te turbón toltad?

Ennyi reg mellett egyáltalán hozható említésre méltó ROI?

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2013. máj. 22. 22:15

Normált.
Hogyne lenne hozható. Csak nem egy fáklyásmenet.

Chryss85
2013. máj. 23. 0:58

Normált.
Hogyne lenne hozható. Csak nem egy fáklyásmenet.

Ok, köszi az infókat :)

tics
Válasz Chryss85 kommentjére
2013. júl. 6. 0:34

Asztalonként annál kevesebb a reg minél alacsonyabb téten játszol , 3,5 $ -on 2-3 jó reg van még 1-2 próbálkozó reg (ők a gyengébb verhető kategoria) és a maradék amatőr fish (mint Én)

Maxxxika
Válasz tics kommentjére
2013. júl. 6. 9:58

Asztalonként annál kevesebb a reg minél alacsonyabb téten játszol , 3,5 $ -on 2-3 jó reg van még 1-2 próbálkozó reg (ők a gyengébb verhető kategoria) és a maradék amatőr fish (mint Én)

[video=youtube;AqZ2e8jbZkU]http://www.youtube.com/watch?v=AqZ2e8jbZkU[/video]

rolandinnyu
2013. júl. 30. 21:47

Miért hagytad abba a Fifty50-t? Úgy tudom nyerő játékos voltál rajta.

tomi996
2013. júl. 30. 23:57

Lehet túl sok ideget evett meg az egy év alatt és elég volt? :)

Maxxxika
2013. júl. 31. 1:09

Én? Megtaláltam a lelki békém a HU-ban :)
Azóta feleannyi ketamint szedek

UOVME
2013. aug. 12. 22:54

Sziasztok!
Új vagyok a PA-n, fiftyzek javarészt, bár a nyerő stratégiát még mindig keresgélem....nem vagyok teljesen biztos benne, hogy minden move-om megfelelő, de megpróbálok tanulni a saját hibáimból. Szeretnék megosztani néhány handet esetleg veletek, kikérni a tapasztaltabb játékosok véleményét az adott partiról stb.! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Első kérdésem az lenne, hogy a HM1 jól számolja-e a $EV görbét? Sajnos adatbázisom nincs túlságosan nagy, mert csak most kezdtem használni és a jelenlegi mintám elég szerény.... A lényeg, hogy $EV-ben jó vagyok, de a jelenlegi winnings-em minuszos. A minta nevetséges, ezért nem is vonok le belőle semmilyen következtetést, csak tisztában szeretnék lenni, hogy vehetem-e alapul a játékom megítélésére.
Köszi!

partycsabi
Válasz UOVME kommentjére
2013. aug. 13. 15:26

EV-t elvileg jól számolja. GL!

Élő ügyfélszolgálat