18 bb-je volt a BB-n ülő arcnak. Szerintem a 25% call range-el eléggé felül lett becsülve a VPIP-je. Így is a 60-10-10-10-10-es ICM számolás alapján a push 11 centet jelent nekem. Ez így valós? (Ha feltételezzük, hogy biztosan 25% a call esélye)
Szerk: A számítást nem SNG Wiz-zel csináltam, hanem online ICM kalkulátorral és excellel.
Akkor biztos hogy lecallol a 25%.os rangel.
Hogy lehet szerintetek aránylag pontosan meghatározni a BB-n ülő fickó calling range-ét a statokból "ökölszabállyal"?
Egy példa, hogy mire is gondolok:
Van BB-n egy 15/10-es arc. 15% a VPIP-je.
Legyen a calling range SB push ellen:
2,50 x VPIP = 37,50%, ha kevesebb mint 3 bb-je van már csak
1,75 x VPIP = 26,25%, ha 3-5 bb-je van már csak
0,75 x VPIP = 11,25%, ha 5-nél több BB-je van, és kb ugyanannyi a stackje, mint az SB pushernek
1,00 x VPIP = 15,00%, ha legalább 50%-kal több chipje van, mint az SB pushernek
1,40 x VPIP = 21,00%, ha legalább 100%-kal több chipje van mint az SB pushernek
Mit gondoltok erről az "ökölszabályról"?
Régen szopatott meg így a PS sallalallala, ma azt sem tudtam milyen AI-t nyerni sallalallala,b@szódna meg a vén isten sallalallala :(
CSak megfordult :)
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy jelenleg van-e valami "müködő" skypos fiftys csoport ahova esetleg befogadást nyerhetnék??
Magamról: 3,5 fr turbó fiftyt tologatok jelenleg,6-9asztalon, körülbelül egy hónapja kezdtem el. PT4 et használok. Videót a játékomról tudok késziteni, rengeteg kérdéses handem lenne. PS: cubefish
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy jelenleg van-e valami "müködő" skypos fiftys csoport ahova esetleg befogadást nyerhetnék??
Magamról: 3,5 fr turbó fiftyt tologatok jelenleg,6-9asztalon, körülbelül egy hónapja kezdtem el. PT4 et használok. Videót a játékomról tudok késziteni, rengeteg kérdéses handem lenne. PS: cubefish
Előre is köszönöm.
Felvettelek.
GL
cube
Olyanokhoz szól a kérdés, akik játszottak már 3.50 vagy 7.00 normál fifty-ket, hogy mennyire reg-infested asztalok vannak? Ahogy néha ránéztem a 3.50-re, az épp regisztrálható asztalokon volt legalább 6 fix ember... Mik a vélemények?
Már 3/4 éve nem játszom F50-et, de már akkor is jellemző volt 5-6 nyerő reg asztaonként 7-15$-os téten, kétlem, hogy azóta javult a helyzet. Sőt.