Sok sikert mindenkinek! Főleg horvynak, aki látom elég nehéz időket él. Nekem szerencsére nem volt vesztes napom másfél hete, és kezdem utolérni az EV-met.
Én úgy látom, hogy nagyon hajtani kell az első vagy második helyre, a sok negyedikkel, ötödikkel nem megyünk semmire. Ha kiesek egy tourneyból, kell 2-3 negyedik vagy ötödik hely, hogy visszajöjjek nullára. Nekem úgy tűnik ez csak kevés asztalon megy.
[pokerhandreplays]3437863[/pokerhandreplays]
Még csak most kezdtem a napot, de ezzel indulunk.
Mindkettő CS idióta 60/0 hal.
És akkor még pár:
[pokerhandreplays]3437873[/pokerhandreplays]
[pokerhandreplays]3437874[/pokerhandreplays]
Hello F50-esek!
Próbálom nézegetni a fifty-ket SNG Wizardon. A progi alapból a következő nyeremény elosztást feltételezi:
1. hely 60%
2-5. hely 10%
Szerintem ez elég fals. Vki meg tudná mondani nagyobb minta alapján, hogy alakulnak a nyeremények? Persze százalékosan, nem konkrét pénzösszegekre vagyok kiváncsi. Amikor 1. helyezett lett akkor áltagosan a nyeremény X%-át vitte, amikor 2. helyezett lett akkor Y%-át ... az ötödikig. Előre is köszönöm a fáradozást.
[pokerhandreplays]3437863[/pokerhandreplays]
Még csak most kezdtem a napot, de ezzel indulunk.
Mindkettő CS idióta 60/0 hal.
Hello F50-esek!
Próbálom nézegetni a fifty-ket SNG Wizardon. A progi alapból a következő nyeremény elosztást feltételezi:
1. hely 60%
2-5. hely 10%
Szerintem ez elég fals.
És még egy kis csemege a végére
[pokerhandreplays]3437895[/pokerhandreplays]
Nyilvánvaló hogy csakis bronzérmes lehetek ebben az összecsapásban két ilyen remek kéz ellen.
[pokerhandreplays]3437896[/pokerhandreplays]
Szóval valaki mondja meg hogy hogy kell itt nyerni, már nem tudom.
A legtöbb amit tehetsz, hogy tökéletesen játszol. A többi nem rajtad múlik.
Szidom én is az rng-t becsületesen, már hónapok óta. Ma végre volt egy nagy upom, eddigi legnyerőbb sessionöm (+29.5 BI). Most biztosan örülnöm kéne, de vagyok annyira realista, hogy tudjam, holnap visszabukom, ha nem is az egészet, de egy nagy részét. Ez van. Remélem a Stars ezúttal rám cáfol...
Nyugi Maxxxika ha nem lenne a pokerben szerencsefaktor Phil Hellmuthal karba öltve uralnátok a világot. Csakhát van 2 rossz hírem: egyrészt van szerencsefaktor is a pokerben, másrészt elég sok hiba van a játékodban.
Nyugi Maxxxika ha nem lenne a pokerben szerencsefaktor Phil Hellmuthal karba öltve uralnátok a világot. Csakhát van 2 rossz hírem: egyrészt van szerencsefaktor is a pokerben, másrészt elég sok hiba van a játékodban.
örülök,hogy te ezt szerencse faktornak hívod:) tök mindegy ,hogy ha nem is tökéletesen játszotta a belinkelt handeket,mert akkor mi van azzal aki 10 j vel 4 betel?ez nem az ő szégyene hogy nem nyert meg egyet se...de biztos az is a szerencsefaktorral van összefüggésbe mikor valaki cash outol és utánna szopik pár napig aztán persze visszajön,ez lenne a variancia?