A dühhöngés is egyfajta tilt kezelés. Még mindig jobb, mintha a rollját tiltelné el. Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a többieket nem nagyon érdekli a bad beat-jei, én is ritkán nézek meg ilyen bad beat handeket. Mindenkivel előfordul. Főleg ha azt nézzük, hogy pókerban egy STT játékos szenvedi a legtöbb bad beat-et. Cash game-ben nem muszáj all in menni, MTT-ben is jóval kevesebszer kell.
én csak annyit szeretnék hozzátenni, mert poén. de az elözö oldalrol, rioka-val értek egyet.
anno mikor don volt, akkor is mutattam olyan ds-t, meg ev alá futást, amit abban a topicban más nem mutatott, mégis mindig jöttek utána a sirások. persze, nem tök mind1, hogy szar a másiknak, kinek lesz ettől jobb? meg alapba mér mondhatnánk meg mi, vagy akárki valakinek, hogy miket postoljon egy topicba. nem nézed meg azt csá. amikor látom ezeket, egyből ez van a fejembe, ember, 200 játék alatt ennyi? nekem 5000 ig tartott.., elvesztettél egy 90% os partit? én vesztettem ugy hogy a másiknak 1% a se volt..
aztán keresi ki a halál az adatbázisbol. számit bárkinek is? még ha sajnál is, vagy valakit érdekel is, hogy jaj szegény GreEko, szopja a faszt.. hát sajnos nem. főleg hogy én legtöbbször meg is nézem a postolt handeket, de azért ezt le kellett irnom :)
Ha minden igaz, ez csak azt jelenti hogy a prize-pool felet chipEV alapjan kell szamolni.
2+2 forumon, illetve SnG Wiz forumon arra jutottak hogy ez a legjobb modell.
Igen pontosan ez a variancia, mivel ahhoz hogy CO-olsz azt jelenti hogy előtte nyertél és van mit CO-ozni, de ezt gyanítom hiába mondom mindegy.
Ugyanakkor Maxxxikáról már több mint 20k handem van szal nem feltétlen ezen handekről beszéltem ha nem tűnt volna fel. De tipikus hogy csak azt vetted észre hogy az ászai hogyan égtek be. Az nemtűnt fel hogy UTG limpre 7handed 9BB allin ment AJo-al ami megqrta Maxxxika AKo-ját??? Az hogy kerül pl ide? Urambocsá hogy allin mert menni AJo 9BBvel egy limpre, hát tényleg... onnantól kezdve meg örülni kell annak hogy AKval 70-30 favoritok vagyunk hosszútávon. Nempedíg bukni egy ilyet majd posztolni hogy ez a zsidó szájt már megint szétszopat, erről ez a véleményem.
Ki kérdőjelezte itt meg a kínai sutyerák aggresszor lépését?
Ezzel a handdel annyit szerettem volna mutatni, hogy nem nyerem meg az AJ vs AK csatát. Ha viszint az én lépésemet kérdőjelezed meg, akkor ezek szerint te dobtál volna?
Érdekes pont tőled olvasni olyasmit, hogy rosszul játszok.
Az ilyen posztjaimnak tényleg csak annyi értelme van, hogy kidühöngjem magam, elvégre embert csak nem lehet ölni.
Egyébként érdekes módon a szopatás akkor kezdődött, amikor egymás után 2 hét különbséggel cashoutoltam 2x1k-t, és a második után bekérték az igazolványomat.
Ez egészen biztos.
Túlgőzöltem, nálam ez a tilt.
A mai nap is "remek" lett, mielőtt mindenki megcsömörölne, csak a legszebbet teszem be:
[pokerhandreplays]3441043[/pokerhandreplays]
Volt még 4db 10BB alatti push 8+ PP-vel CO+-ból, amit AA tudott fogadni, kulcsfontosságú hatalmas stackért folyó flippek elvesztése, és a szokásos nyalánkságok.
Így 20db után megálltam...a napi 90 helyett.
Királyokkal vigyázni kell mostanában. Nekem a megszokottnál kb kétszer annyik KK jött az elmúlt pár napban, de nem sikerült előnyömre fordítani. Ha nyertem, akkor csak a vakokat még az elején, ami jelentéktelen. De vesztettem jó sokat AQ AA 67 meg ilyesmi handek ellen. Tegnap volt egy szép hand, amikor KK-val 4bet all int nyomtam, és ketten hívták, mindkettőnél AA volt. Persze kiestem, de pár handdel előtte ugyan azon asztalon meg én dupláztam fel AA-val KK ellen.
Csak megerősíteni tudom magam, gyakorlatilag minden all int elbuktam KK-val az elmúlt héten.
Ugye ez itt jó megadás?
A mágus 3-adszorra ment allin preflop zsinórban.
egyébként flopon már tudtam mi lesz,bár riverre vártam az 5-öst...:D
néha még meglep a stars rng :D
PokerStars leosztás #63861018571: Verseny #408521621, $1.39+$0.11 USD holdem no limit -. szint XI (150/300) - 2011/06/27 23:18:44 CET [2011/06/27 17:18:44 ET]
Asztal '408521621 1' 10-max #7. helyen van az osztókorong
1 szék: qsaliwan (365 zseton) kiült
5 szék: barnarama (3420 zseton)
6 szék: 1Maratonfish (4420 zseton)
7 szék: HERO (3635 zseton)
8 szék: gravatyni (860 zseton)
10 szék: Krawicz (2300 zseton)
qsaliwan: berakja az antét 40
barnarama: berakja az antét 40
1Maratonfish: berakja az antét 40
HERO: berakja az antét 40
gravatyni: berakja az antét 40
Krawicz: berakja az antét 40
gravatyni: berakja a kisvakot 150
Krawicz: berakja a nagyvakot 300
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott HERO [Kc Ks]
qsaliwan: dob
barnarama: dob
1Maratonfish: emelennyit: 4080 eddig: 4380 és allin van
HERO: megad 3595 és allin van
gravatyni: dob
Krawicz: dob
Meg nem adott tét (785) visszajuttatva neki: 1Maratonfish
*** FLOP *** [Ad 3h 2s]
*** TURN *** [Ad 3h 2s] [5d]
*** RIVER *** [Ad 3h 2s 5d] [Jh]
*** MUTATÁS ***
1Maratonfish: mutat [Ts 4h] (sor, ász - ötös)
HERO: mutat [Kc Ks] (király pár)
1Maratonfish nyereménye 7880 a potból
HERO a(z) 6. helyen zárta a versenyt
1Maratonfish a verseny győztese, nyereménye $5.40 - gratulálunk!
barnarama 2.. lett a versenyen, nyereménye $2.96.
Krawicz 3.. lett a versenyen, nyereménye $2.30.
gravatyni 4.. lett a versenyen, nyereménye $1.70.
qsaliwan 5.. lett a versenyen, nyereménye $1.54.
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 7880 | jutalék 0
Asztal [Ad 3h 2s 5d Jh]
1 szék: qsaliwan dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)
5 szék: barnarama dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)
6 szék: 1Maratonfish keze [Ts 4h] és nyert, (7880) lapja: sor, ász - ötös
7 szék: HERO (osztó) keze [Kc Ks] és veszített, lapja: király pár
8 szék: gravatyni (kisvak) dobta ez előtt: flop
10 szék: Krawicz (nagyvak) dobta ez előtt: flop
Teljesen jó.