Elég tiltelő érzés, hogy 19 folyamatos nyerő nap után, ma is jól indult minden, de a második sessionben nem jött össze semmi. Folyamatosan romlott a játékom, vagy 4 órán keresztül próbáltam visszahozni, de csak egyre nagyobb lett a veszteség.
Szerencsére most este leültem kipihenten, lehíggadva, és elég volt 1 órát játszani, hogy megfelezzem a veszteséget.
"Elég tiltelő érzés, hogy 19 folyamatos nyerő nap után, ma is jól indult minden, de a második sessionben nem jött össze semmi."
hidd el nekem is tiltelő érzés volt ezt olvasni, hogy 19 nyerő nap után, letiltelsz azon, hogy buksz azért az durva:)
Elég tiltelő érzés, hogy 19 folyamatos nyerő nap után, ma is jól indult minden, de a második sessionben nem jött össze semmi. Folyamatosan romlott a játékom, vagy 4 órán keresztül próbáltam visszahozni, de csak egyre nagyobb lett a veszteség.
Szerencsére most este leültem kipihenten, lehíggadva, és elég volt 1 órát játszani, hogy megfelezzem a veszteséget.
Na ne úgy képzeljétek, hogy minden nap egy halom pénzt nyertem, volt olyan, hogy csak fél beülő plusz volt nap végén, csak a tudat volt jó, hogy "ma sem buktam". Ja és mivel csak 4-6 asztalon játszom, így jóval kisebbek a swingek.
3.5/7-en játszok agyhalottak tömegei ellen)
Ha ez a PFR/VPIP akar lenni, akkor ez a gond.
Mi a véleményetek erről a grafikonról.
Csak Fifty50 játékok az elmúlt 3 hónapban.
Sanyi!
Most azt akarod hogy ajnározzunk? :)
Milyen téten nyomod?