bár ez talán inkább don
Meg lehet-e csinálni? Van-e már ilyen?
Adott:
1., a chat ablakból, mint például a tournament indicator ki lehet szedni a pillanatnyi zsetonállást, pozíciót, játékosok számát, vakok állását, bb számot, m számot.
2., a hm hudból ki lehet szedni az ellenfelek poziciónkénti raise 1st-jét, steljét.
3., a fenti kettő alapján szerintem aki ért hozzá könnyedén csinálhat egy progit, ami ezekből az adatokból +ev-sen meghatározza hogy bb-ból calloljunk egy co, d, sb stealt vagy sem. És ezt real-timeban.
4., a tounament indicator, és a hm mindenhol engedéjezett, csak a programot kell úgy csinálni, hogy ne a póker szoftverből, hanem a két segédprogiból vegye ki az adatot...
Ismer, tud vki ilyen progiról?
real-time icm don.
Játszottam egy leosztást Isildur ellen:
Ja, ez nem fifty téma, de cool :)
Meg lehet-e csinálni? Van-e már ilyen?
3., a fenti kettő alapján szerintem aki ért hozzá könnyedén csinálhat egy progit, ami ezekből az adatokból +ev-sen meghatározza hogy bb-ból calloljunk egy co, d, sb stealt vagy sem. És ezt real-timeban.
Ismer, tud vki ilyen progiról?
real-time icm don.
Ez tetszett.
Tökös a srác :D
[pokerhandreplays]3455497[/pokerhandreplays]
Ez már tényleg csodaszép!!!!!
látnok
PhasE89 12 ezer játékot játszott júniusban, $35k + rakeback profittal. Nem rossz.
Brag: 12 000 SnG's in June - Poker Beats Brags and Variance
Jézusom
45 asztal
Hogy a fészkes fenébe lehet másodpercenként átlátni egy asztalt és döntést hozni. Na meg nem túlságosan befeszülni.
Hatalmas mákológép a gyerek, nem kell átlátnia semmit, mindegy mit csinál, ő nyer.
mi meg pont a fordítottja, ezért nem haladunk 1-ről a 2-re :(
A 45 a max. asztalszám, általában jó ha fut összesen 25 asztal magas téten.