GL Haver!!!
GL Haver!!!
Lassan kezdődik a második nap, most először néhány oktató videót tervezek megnézni abból az alkalomból, hogy újra sima SNG-ket játszom.
Később meg elkezdek játszani, de nem sokat, illetve délután a srácokkal focizunk, tehát nem lesz teljes nap.
[SIZE="5"]#2 nap összefoglaló[/SIZE]
Délelőtt az oktató-videó megtekintése után az idő megint a HM állítgatásával ment el, mert alapból a Starsot sem ismerte fel, így csak 2 verseny ment le, bár ezen mindkettőn második lettem, és mivel KO-t játszottam, gyűjtöttem 4 skalpot is, ezzel majd $20 profiton álltam. Délután már nem alakult ilyen jól, 9 versenyen mindössze 2 fejpénzt tudtam bezsebelni, és a 60-40eket sem nekem tolta, így a mai profitom $1-ra apadt(Persze a bónusz azért pereg). Ezt 3.3 óra játék alatt értem el. nem is terveztem sokkal többet játszani, a lapjáráshoz képest elégedett vagyok.
Holnap először is írok egy kis véleményt ezekről a KO versenyekről, mert most kevés az időm, játszani nem, vagy keveset tervezek.
Szevasz Heyman!
Több helyen írtad, hogy 100% feletti RB-vel tolod egyes oldalakon. Gondolom ez RB+FD+race. Most fogom kijátszani a bwinen a bónuszom és gondoltam új oldal felé nézek. 5-10$-os SNG-ket tolok.
Mit tanácsolsz, merre menjek (persze ahol már nem rontom az üzletedet), milyen race-re várjak stb.?
Kösz a választ, GL az aztaloknál!
Szevasz Heyman!
Több helyen írtad, hogy 100% feletti RB-vel tolod egyes oldalakon. Gondolom ez RB+FD+race. Most fogom kijátszani a bwinen a bónuszom és gondoltam új oldal felé nézek. 5-10$-os SNG-ket tolok.
Mit tanácsolsz, merre menjek (persze ahol már nem rontom az üzletedet), milyen race-re várjak stb.?
Kösz a választ, GL az aztaloknál!
Üdv!
Ez engem is érdekelne, mert teremváltásra készülök. Szintén SNG-ből "élek". :)
[SIZE="5"]#3 nap összefoglaló[/SIZE]
Ahogy terveztem, ma gyakorlatilag csak szórakozásból ültem le játszani, játszottam 8 versenyt 2.1 óra alatt, a profit elhanyagolható, $4,58. Persze a rake pörög, és már közel 60%-on vagyok egy újabb $100-os bónusz begyűjtéséhez. Holnap felutazom Pestre vizsgázni, és délután kertészkedni tervezek, úgyhogy az a nap kihúzva, de szerdától végre annyit játszhatom, amennyit terveztem. A héten még szombat-vasárnap-hétfő szünnap lesz, a hétfői vizsgám miatt, de az már az utolsó, és nincs több teendő az egyetemen.
[SIZE="5"]KnockOut SNG-k értékelése[/SIZE]
A lényeg, hogy 7$-os versenyből $5,2 a nyereményalapba, $0,5 rake és $1,3 fejpénznek megy. A játékosok kiejtéséért megnyered a fejpénzüket. Elég kedvezőnek bizonyult ez a lehetőség, de miután lejátszottam jó pár versenyt, tudatosult, hogy mégsem annyira jó. Körülbelül 44%-os ITM-et értem el, de a begyűjtött fejpénzek csak a 2/3-át teszik ki a kifizetett fejpénznek. Ezek alapján vagy én vagyok túl feszes ehhez a játékhoz, vagy egészen máshogy kellene itt játszani. A tapasztalat az, hogy az all-in megadó range fisheknél 5-10%-al nagyobb, a regeknél pedig akár 15-20%-al! Ez hatalmas szám, ami azt eredményezi, hogy rengeteg pre all-in parti van, ami nagyon növeli a varianciát.
Tehát inkább visszatérek a sima SNG-kre, annak ellenére, hogy ott ~10% a rake. Meglátjuk mit dob az RNG :D
[SIZE="5"][B] A tapasztalat az, hogy az all-in megadó range fisheknél 5-10%-al nagyobb, a regeknél pedig akár 15-20%-al! Ez hatalmas szám, ami azt eredményezi, hogy rengeteg pre all-in parti van, ami nagyon növeli a varianciát.
ez megvan 1,5$oson is...rengeteg mutatás van, méghozzá néhány erősen orbitális is amin elmosolyodok :)