Póker Fórum Archívum > Sit&Go > @Heyman SNG mindennapjai

Heyman
Válasz Heyman kommentjére
2011. jún. 15. 21:38

[SIZE="5"]#4 nap összefoglaló[/SIZE]

Mondjuk úgy, hogy ma nem adta. -$32,49 lett 4.5 óra alatt. Nem hibáztatom magam, legtöbb versenyről elölről estem ki, de már a végén idegesített, hogy a nap 5 KK-jából 4-et elbuktam, mindegy hogy A7, QQ, 88 vagy 42 volt az ellenfélnél, egyszerűen kevés voltam. Persze emellett még a standard QQ
Van itt egy érdekes hand, ezeken még én is meghökkenek néha.

Egy $5k garis MTT-t is fellőttem ma, $3,3 volt a nevezés, elején gondolom tudjátok milyen all-in partik vannak. Sikerült duplázni, de aztán ez a kulcs parti nem esett, így kuka lett a verseny annak ellenére, hogy később még visszakapaszkodtam.

A Pokerstars bónusza 69%-on áll, még $28 rake és megkapom a $100-t.

Kb ennyi, gl to all!

Heyman
2011. jún. 16. 22:57

[SIZE="5"]#5 nap összefoglaló[/SIZE]

Ma egész nap utazgattam és a barátnőmmel voltam, így nem volt időm kártyázni, illetve egy laptopot kellett felfrissíteni, így estére csak fellőttem 2 versenyt mára, fáradtan nem akarok sokat játszani.

Mindkét versenyen 2. lettem. $20,4 plussz 1,1 óra alatt. Ez csak azért idegesít, mert az elmúlt 35 versenyből van 6db 3., 9db 2. és 1db első helyem. Nem tudom miért nem adja a végén ennyire, leírom a mostani helyzetet:

Első versenyen nem is vártam itm-et, 8bb-vel kerültem be a legjobb 3-ba, a HU-ba is úgy, hogy a két nagy stack összeakaszkodott. A chip állás 1900-11600 volt, és egy 99-re raktam fel a pénzem ami kevés volt JQ ellen.

Másik versenyen 3500-10000 aránnyal kezdtünk, természetesen én a kevesebbel. Az utolsó leosztásban pre-allinban buktam 66<55(turn 5)

Azt hiszem, hogy visszanézem az összes olyan végjátékot, ahol már ITM vagyok, és hibákat keresek.

Heyman
2011. jún. 19. 23:48

[SIZE="5"]#Eddigi tapasztalatok[/SIZE]

A legutóbbi bejegyzés óta csak 4 versenyt játszottam két 3. hellyel ami kicsi mínusz. Holnap vizsgázom, de szerencsére az utolsó.
Holnap este még maradok fent Pesten, ismerősömmel elmegyünk az Univerzumba az esti 6ezres deepstack versenyre. Már nagyon várom, rég játszottam élőben.

Így csak kedd délelőtt utazom haza, és csak ezután kezdődhet az igazi munka.
Az eddigi tapasztalatok jók voltak arra, hogy lehet bírni magasabb óraszámban egyhuzamban, csak az kell, hogy ne jöjjön közbe semmi program :) Remélhetőleg azután minden menni fog, ahogy terveztem.

Adatok:
40 versenyt sikerült lejátszanom 13.1 óra alatt. A profit mutató most -$11.57-on van($48-ral EV alatt :(), de $24,5 rake után kapok $100 bónuszt. A saját véleményem, hogy a 45% ITM csodás, de az egyetlen egy első hely már nem. A kedd délután erre fogom szánni, hogy átnézzem az összes végjátékot, hogy miken kellene javítanom, és miket ad az RNG.

Tervek:

[*]$24,5 rake után kapok $100 bónuszt a Pokerstarsért
    [*]aztán Poker770(iPoker) $75 rake termelése $102 juttatásért
    [*]majd RivaPoker(iPoker) $100 rakeért $105
    [*]végül myBet(iPoker) 134$ rakeért $120

Ezek mellett még lehet hogy a PKR 124%-os RB-jét is megcsípem, de előtte informálódok erről a teremről. Mint látható, ongame termeket messze elkerülöm, hiába kínálnak magas RB-et, inkább kihagyom. iPokerrel eddig jó tapasztalataim vannak, meglátjuk mi lesz.

uncleben0209
2011. jún. 20. 23:10

Hali!

Eddig bejövős a fórumod:) Majd ha lesz időd meséld már el mik a tapasztalataid pesti 6k -s deepstack tourról!:) Remélem nem üres kézzel tértek haza:)

Heyman
Válasz uncleben0209 kommentjére
2011. jún. 20. 23:59

Eddig bejövős a fórumod:) Majd ha lesz időd meséld már el mik a tapasztalataid pesti 6k -s deepstack tourról!:) Remélem nem üres kézzel tértek haza:)

elég jónak ígérkezett, elég feszes asztalt kaptam. az ellenfelek többsége képben volt, 3 kivételével. sajnos laphalál, 2 AK-m volt, egyik kuka, másik kis nyereség, végül 10bb-et KJ-ra pakoltam fel, AK fogadta.

maybe next time...

Galambos Tarzan
2011. jún. 21. 12:23

A terveidhez annyit fűznék jótanácsként, hogy szerintem ne így csináld. VIP (Platinum) státuszban vagyok azon az oldalon, ahol Te is csinálod ezeket a termeket. Jópárat végigzongoráztam én is. (Nem tudom, Te most hol tartasz ott)

Pár jótanács: hagyd az iPokert, és menj rá az Ongame -re. Nem tudom, melyik termeket csináltad eddig Ongametől, de nagy kár lenne kihagyni. Jobb ajánlat, mint az iPoker. Betfair, Betsafe néhány nap alatt megvan, FD is kijön egy hét alatt, ha megfelelő összeget igényelsz. Verhetetlen. Vannak magyar fórumok, próbálj jobban utánaolvasni a termeknek. A 770 egy borzalom, a Mybettel együtt! (adok linket privátban ha kell, magyarok véleményei, lehet rá adni).

Nem tudom, hogy milyen rollod van, de szerintem ezeket az FD bónuszokat így kár elherdálni. Ha teheted, akkor inkább próbálj meg a teljes bónuszösszeggel (500 - 600$) nekimenni egy teremnek, és 100% játszd ki az FD -t. Ne csak a 100$ -okra (ami igazából nagyrészt 70 - 90, mert kevés az 1000 pontos terem) alapozz, ez pillanatnyi helyzetben, kis rollal jól hangzik, hosszútávon viszont annyira nem éri meg. Jobban jársz, ha egy termet kiszemelsz, befizeted a "pontos" (tudjuk) oldalon keresztül a pénzed, és kijátszod az egész FD -t miközben könnydén kijön az a 100$ körüli rakeback is. Én is igyekeztem így csinálni.

PKR -t hagyd, teljesen mellékvágány. Nem ér annyit az 1000 pont. Lassan telnek az asztalok, ha nincs bika géped, akkor lassú a szoftver, de nagyon, még ha le is butítod. 9 asztal a max, ennél többön nem lehet játszani, mert lekorlátoznak, plusz ez is alig fér ki, pedig 22" -os monitorom van szélesvászonnal (56cm képátló). Nekem bika a gépem, de 9 asztalnál már a 3d -s marhaságok miatt így is belassul. Asztal alig van, 10 perc mire 4 megtelik, a játékmenet borzalmasan lassú. A fee iszonyat magas, teljesen alkalmatlan SNG -re. 15 - 20% -os fee van. Ha nem tudsz stabilan magas ROI -t hozni, akkor a tényleges hasznodat eleszi a rake, itt tényleg csak az RB -re számíthatsz.

Élő játék: rengeteget játszottam BP -en élőben, személyes kedvencem az Alfa (itt volt a legtöbb ITM, talán azért :D ). Ha teheted, majd látogass el oda, nagyon jó garantált pénzdíjas versenyeik vannak. Deepstack freez és rebuy/addon is. Karolina úton, jól megközelíthető, igényes terem, akár több verseny is indul egy nap. Szerintem itt van olyan mezőny a városban, ami "könnyebben verhető", sok a hobbipokeres, jó a hangulat.

Sok sikert!

Üdv: GT

Heyman
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 21. 18:19

A terveidhez annyit fűznék jótanácsként...

köszönöm a tippeket, átgondolom.
ongameből már megcsináltam a Betfairt, Betsafet, bwint, tehát a legjobb ongameseket behúztam. ezekben a termekben nem nagyon láttam hosszútávra értelmes bónuszt.

szóval melyik terem hosszabb távú bónuszát tudnád ajánlani?

a privát üzenetet szívesen fogadnám :)

köszönöm még egyszer a jó tanácsokat ;)

Galambos Tarzan
2011. jún. 21. 19:03

köszönöm a tippeket, átgondolom.
ongameből már megcsináltam a Betfairt, Betsafet, bwint, tehát a legjobb ongameseket behúztam. ezekben a termekben nem nagyon láttam hosszútávra értelmes bónuszt.

szóval melyik terem hosszabb távú bónuszát tudnád ajánlani?

a privát üzenetet szívesen fogadnám :)

köszönöm még egyszer a jó tanácsokat ;)

Kilotted a Betfairt+Betsafet ez a baj. Betfairre érdemesebb lett volna maximum összeggel regelni. Heypokert viszont egyáltalán nem ajánlom.

Heyman
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 21. 20:18

Kilotted a Betfairt+Betsafet ez a baj. Betfairre érdemesebb lett volna maximum összeggel regelni. Heypokert viszont egyáltalán nem ajánlom.

igen. nem is terveztem. ezek alapján láthatod, hogy az iPoker maradt hátra, amik jó RB-t adnak.

egyébként titánt már régebben megcsináltam, az akadémiás promó keretében meg william hillen is voltam, és ezek alapján elég jó véleményem volt az iPokerről a játékosállomány nagyságától eltekintve

Galambos Tarzan
2011. jún. 22. 0:16

igen. nem is terveztem. ezek alapján láthatod, hogy az iPoker maradt hátra, amik jó RB-t adnak.

egyébként titánt már régebben megcsináltam, az akadémiás promó keretében meg william hillen is voltam, és ezek alapján elég jó véleményem volt az iPokerről a játékosállomány nagyságától eltekintve

Betfair utána Betsafe, úgy, hogy kijátszod a maximum FD -t, az nagyon jó ajánlat, kb. kihagyhatatlan. (Lett volna)

Heypoker is jó lenne csak nem ezen az oldalon keresztül, amiről beszéltünk. (kevés a határidő, egyébként simán lehet csinálni)

Ipokeren rohanó vakok vannak, és több asztalnál elég sűrűn összeomlik a HUD. Napközben alig van asztal, gyér az egész terem.
770 -en a nem igazán akarják az embert kifizetni (persze megcsinálják, csak akadékoskodnak). ígérnek fűt fát, mindenféle versenybelépőket a reghez, de már régen végzel a bónusszal, mikor még meg sem kapod (cseszgetni kell a supportot, és akkor küldenek olyan belépőt, ami 2014 -ig érvényes, csak éppen verseny nem indul hozzá, egyszóval nevetségesek).

Mybet ajánlata pl. FD terén duplanulla, nagyjából nem lenne életed, ha ki akarod játszani. Emiatt a kicsi RB miatt nem tudom egyáltalán megéri -e regelni. Végigzongoráztam már ezeket én is a számológépen, hogy mi hol lenne jó, de nekem összeségében úgy jött ki, hogy annyira kevés a profit a beletolt időhöz és energiához képest, hogy inkább neki sem álltam. Egyébként a WH és a Titan a legjobb iPoker termek, minden más iPoker csak ezeknél rosszabb lesz.

Amit még mernék ajánlani az a Chilipoker, viszonylag könnyen kijátszható, van magyar support, de itt is 16 napot vártam a cashoutra, amialatt folyamat kaptam a maileket, hogy adnak reloadot, csak fizessek be újra. A végén már elég felemelt hangnemben kellett velük közölnöm, nagyjából a 10. nap környékén, hogy akkor küldjenek hivatalos levelet arról, milyen státuszban van a kifizetésem, mert ez röhej, hogy reklámokkal bombáznak, meg speckó reload ajánlatokkal, de pénz nincs. Ennek tetejében közölték, hogy itt - meg ott van a pézem, ilyen, meg olyan credit cégen keresztül utalnak. Felvettem mással is ezügyben a kapcsolatot, (hivatalos banki személyről van szó) kiderült, hogy fals időpontokat adtak meg, kvázi napokig csak ültek a pénzemen, arra hivatkozva, hogy hosszú az utalási idő. Vicc. Évek óta (6 - 8) utalgatok külföldre és fogadok onnan pénzt, ennyit az életben nem vártam eg ytranzakcióra. Arra is hivatkoztak, hogy közben ünnep miatt hosszúhétvége volt, így a pénzügyesek nem dolgoztak. Viszont a reload ajánlatok jöttek (nem automat mailek, ezek személyreszólüak voltak). Egyszóval szerintem egy nagyon hantázós, pénzhajhász banda, akiknek az számít, hogy a pénzed náluk legyen, ellenszolgáltatást pedig minél kevesebbet kelljen nyújtani érte. Szvsz ez a hálózat az egyik legrosszabb.

Élő ügyfélszolgálat