Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Hogyan nyerjünk meg minden coin-flipet?

Blatand
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 15. 9:00

Nem a legszerencsésebben van ugyan megfogalmazva, de nem hiába tanítanak újabban szövegértést az iskolában...

Úgy látszik kevés eredménnyel...

Gus
Válasz Blatand kommentjére
2009. jan. 15. 12:11

erdekes "agymenet", eltoltottem en is nehany estet hasonlo szamolgatasokkal.. Ha kulon szamolod, hogy ugyanazokkal a lapokkal milyen aranyban nyertel es kulon, hogy azokbol mennyi a coin flip, ugy van ertelme es eleg erdekes szamok jonnek ki...

az jobban erthetoseg kedveert: van 100 szor TT -d, abbol hanyat dobsz preflop, tehat bukod, hanyat jatszol lassan, es hanyat nyersz/buksz preflop all in... Minden OSZTOTT lapnak van valamilyen szazalek eselye nyerni, es hosszu tavon probalnak arra a szazalekra "huzni".... tehat ha az AQ vel vagy TT vel 40% ot nyertel eddig es Ok 50% ban nyeroek egyebkent-tehat nyerore "huznak", akkor ha a coinflopjaid nyeres/bukas/ aranya is felfele/nyerore huz, akkor valoszinu, hogy egy nyeres kovetkezik...

nem osszekeverendo a ket valoszinuseg szamolasban a dobott lapok, ha az osztott lapok szazalekat szamolod ott beleszamit a szamolasba, a coinflipeknel nem...
remelem ertheto amit firkaltam itt :)

RanTom
Válasz Blatand kommentjére
2009. ápr. 2. 3:33

Csak egy gondolat.

Tegyük fel:
-a rulettasztalnál annak az esélye hogy 10x egymás után fekete legyen 15%.
-annak az esélye hogy 50x egymás után fekete legyen: 1%.
-soha nemvolt még 100x egymás utána fekete.

Akkor mire fogadsz 71edik fekete után?

Szerintem egyáltalán nem csak az 1 eset számit.
Számitanak a multbéli események.

Romsy
Válasz RanTom kommentjére
2009. ápr. 2. 3:40

Kicsit kicsúsztál április 1-ből.

pindrokk
2009. ápr. 2. 4:45

Csak egy gondolat.

Tegyük fel:
-a rulettasztalnál annak az esélye hogy 10x egymás után fekete legyen 15%.
-annak az esélye hogy 50x egymás után fekete legyen: 1%.
-soha nemvolt még 100x egymás utána fekete.

Akkor mire fogadsz 71edik fekete után?

Szerintem egyáltalán nem csak az 1 eset számit.

Persze, hogy nem csak egy esemény, szegény golyó is megszégyenli magát ha egymás után sokszor ugyanarra a színre megy
Második hozzászólásra én még nem osztottam volna meg ilyen dolgot az emberekkel

csel-s
Válasz pindrokk kommentjére
2009. ápr. 2. 4:52

az osztás az ugye alapművelet:D

vinczesz
2009. ápr. 2. 7:44

Szokták mondani, hogy a történelem ismétli önmagát. Vagy esetleg másra gondoltál?

chubbyhun
Válasz vinczesz kommentjére
2009. ápr. 2. 8:18

RanTom, lesz Akadémiás CG, jössz?

illese
Válasz pindrokk kommentjére
2009. ápr. 2. 9:20

Persze, hogy nem csak egy esemény, szegény golyó is megszégyenli magát ha egymás után sokszor ugyanarra a színre megy
Második hozzászólásra én még nem osztottam volna meg ilyen dolgot az emberekkel

Pindrokk, gondolj csak Galilleire. Azt is kiröhögték. Méghogy föld, meg kering, meg Jupiter holdak... RanTon ésn veled szavazok és felezzünk a Nobel díjadon. Ha ezt be tudod bizonyítani, tied.

ivan41
Válasz illese kommentjére
2009. ápr. 2. 9:36

Nem tudom, hogy igaz e a történet, de Einstein is sokat agyalt azon, hogy a rulett matematikai törvényeire rájöjjön, és nyerő szisztémát tudjon kidolgozni.
A tudomány előrébb tartana most 10-15 évvel, ha Alfi bácsi nem szán erre ennyi időt az életéből.

... coinflip helyzet az, hogy 45%-ban málnásfröccsöt, 55%-ban jaffásfröccsöt kérsz a kocsmárostól!

Élő ügyfélszolgálat