szia Wég
szerintem az ötleted nagyon jó, bár én nem vagyok pro játékos, de a limitemet simán verem.
KQo-t hát én kiszámítottam ICM calculatorral és aszerint ha jól értelmeztem akkor a KQo-val pusholhatsz
Üdv Powerotti!
Örülök, hogy megnézted és, hogy hozzászóltál. Köszönöm! Úgy érzem a legtöbb esetben rájöttem utána, hogy miben is hibáztam. Szerintem átestem a ló túlsó oldalára, sokszor túl laza vagyok már és lazán push-olok a big stack-re is. Alapjáraton nem így szoktam játszani, szerintem ez a sok bukásnak is köszönhető.
Egyébként a mai nap is folytatódott a bukta és kezd a hangulatom nagyon-nagyon rossz lenni.
És egy mai hand, hátha tanul belőle más is.
Seat 1: WeG55 (1745 in chips)
Seat 3: Circa 1973 (2565 in chips)
Seat 5: Marbik (7235 in chips)
Seat 9: LWPRocks (1955 in chips)
Circa 1973: posts small blind 100
Marbik: posts big blind 200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to WeG55 :Kc: :Qs:
LWPRocks: folds
WeG55: raises 1545 to 1745 and is all-in
Circa 1973: folds
Marbik: calls 1545
*** FLOP *** :7s: :Jc: :8c:
*** TURN *** :7s: :Jc: :8c: :8d:
*** RIVER *** :7s: :Jc: :8c: :8d:
*** SHOW DOWN ***
Marbik: shows :Qc: :Tc: (a straight flush, Eight to Queen)
WeG55: shows :Kc: :Qs:(a pair of Eights)
Marbik collected 3590 from pot
Rossz volt a push-om itt is. Megint csak a bigstack-re toltam rá. Ebben a helyzetben push : 88+, AJ+
Amit viszont nem tudok biztosan. Itt mennyire volt jó a call töle???
Szerintem rossz volt.
Én is azt hittem, hogy jó a push. De pont azért nem jó mert a bigstack-re toltam rá. (88+, AJ+) A másik kis stack-re mehetett volna tágabb range-el is. Viszont a nagy stack calling range-e itt : 33+, A7+, A3s+, KTs+, (átlagos játékos) végülis majdnem benne volt a QTs.
A 45%-os ROI jól hangzik, de pár ezer sng után elmúlik sajnos... :)
"Az ICM csak a matek az SNG mellett, de nem szamol azzal, hogy valaki hirtelen begozol, vagy epp feszesse valik a jatek vege fele. Ezeket figyeld es probald kihasznalni!"
Ezzel nincs is gond. A legnagyobb problémám most:
1. Iszonyat balszerencse
2. Bukások miatti feszültség --- még több hiba
Az ellenfeleim eddig jól jövedelmező iszonyat laza calling range-e most visszaüt, és fordítva sül el minden.
Szia mrweg!
Csak most láttam az ötletedet!Nekem nagyon tetszik!Én úgy érzem elég jó SNG játékos vok bár anyagi helyzetem hátráltatja a br lombikban való növelését!:(
A rollom megvan $22-os limithez is de jelenleg $6 és $11 Speed SNG-kat tolok!
Egy nagyobb cash out miatt játszom $6-on!Most tervezem egy mikrofon vételét mivel már szeretnék csinálni egy videót vmikor!
A bukódról annyit ,h ilyen sajna akármilyen jól játszol előfordul!Nekem is volt egy tiltes napom amikor 3 KK,3 QQ és 2 AA vérzett el buborékban ill a közelében az AK vs Ax-ekről nem is beszélve!Az nekem is kb 20 BI-be fájt!
Egyetértek Bajkeverővel ,h ilyen limiteken sajna iszonyat rossz megadások vannak ami bizony együtt jár azzal ,h lemákolnak!Szerintem a legkönnyebben közepes limiteken lehet nyerni $11-$22 mivel itt már azért jobban sajnálják az idióták is a pénzt de azért elég lazák és gyengék ahoz ,h szépen lehessen nyerni!
A hand-hez pedig annyit ,h egyszerű eazy push!8,5BB-vel shortstack-ként dealer KQo Isten ajándéka és még egy lazább BB call range ellen is push!
Örülök, hogy több embert is érdekel a dolog. Elvileg a progit letöltöttem, csak ki kellene próbálni valakivel (Powerotti, netfalo... ???). Ha valamelyikőtök benne van a tesztelésben az dobjon egy pü-t és megbeszéljük a részleteket. Ha beindul a dolog, a későbbiekben lehetne akár felváltva is játszani, cserélve a partnereket.
Overcome85, te is szólj ha megvan a miki!
Örülök, hogy több embert is érdekel a dolog. Elvileg a progit letöltöttem, csak ki kellene próbálni valakivel (Powerotti, netfalo... ???). Ha valamelyikőtök benne van a tesztelésben az dobjon egy pü-t és megbeszéljük a részleteket. Ha beindul a dolog, a későbbiekben lehetne akár felváltva is játszani, cserélve a partnereket.
Overcome85, te is szólj ha megvan a miki!
videó komment folyt...
a videó komment folytatása:
19. K10o limpre nem push, suited connectorokkal inkább mint egy ilyennel...
20. AQ nálam ez bet helyett push, cooler
26. K4o flopon betre dobás
28. Q4 flop check helyett bet/push
többi partit ugyanígy játszottam volna, valóban jutott bőven mákolásokból és flip bukásokból...
Kb. a felsorolt handekre mondtad a videódban, hogy nem így kellett volna.
Kis önkontroll és jobb lesz ez :)
Köszi mégegyszer, hogy végignézted és írtál.
"Addig is kedvezőbb lapjárást!"
Azóta +2 nap bukó. Negatív rekordokat döntök. A videós bad beatek és coolerek kismiskák pl a maihoz képest.
Ha holnap benne lennél az edzésben akkor szólj és elküldöm pü-ben az msn címem és mindent megbeszélünk.
Wég melyik programmal gondoltad?