Hali
Végignéztem énis a videót, és nincs semmi nagy gond a játékoddal (pár dolgot írtak, de szvsz nem durva hibák), szal ne meséld be magadnak hogy azért veszítesz mert rossz vagy :). Szimplán lemákolnak ennyi ahogy Negreanu mondta: It happens
Azóta +2 nap bukó. Negatív rekordokat döntök. A videós bad beatek és coolerek kismiskák pl a maihoz képest.
a programot letöltöttem és elvileg megy is.
msnen címem: macimanpoker(kukac)gmail.com
Üdv Ká!
Örülök, hogy te is megnézted.
"Én szerintem már úgy 5-10 BI mínusznál abbahagynám, 19nél törölném a szoftvert és rá se néznék hetekig, de mint írtad azóta folytatódik, szal most pihenned kéne 1 darabig"
lol
Az a baj, hogy én ilyenkor nem bírom abbahagyni. Ilyen: "csak azért is megcsinálom" lendület van bennem.
Netfalo: felvettelek, ha minden igaz.
Ma megvolt az első tesztelés netfalo-val. Úgy néz ki működni fog a dolog, szóval írjatok ha ráértek egy edzésre.
Ez jó hír!Ha jól tudom ti SH SNG-kat toltok!?Csak mert én kizárólag full ring turbo SNG-kra specializálódtam!Jelenleg $11-os limiten!Ha minden jól megy jövőhónaptól $22-on de ezt még ne kapkodjuk el!:)
Vmikor megveszem a fülest és akkor tolhatjuk!
Addig is GL
Wég is FR-t játszik de ő normált, én meg SH turbót. Vajon olyat lehet vele hogy egyszerre többen is lássák a képernyődet? Meg kéne próbálni
Szombati nap nem nagyon mertem gép elé ülni, ezáltal szerintem elkönyvelhetem eddigi legnagyobb nyerő napomat (megmentettem a BR-em a nullázástól).
Viszont leszedtem a temviewert, úgyhogy ha lesz egy kis időm késő délután, akkor letesztelném valakivel.
Lehet, hogy egyenlőre csak nézőként.
6 max normál, turbó vagy double or nothing 2-5$ között amit mostanában játszok.
Holnaptól ráérek minden délután/este, ha benne vagytok 1 edzésben küldjetek 1 pü-t, illetve netfalo írj msn-en.
Nagyon sok videót néztem az elmúlt pár napban, ami úgy érzem nagyon hasznos volt. Kipróbáltam a Stars 3+0,25$-os SH turbo asztalait. Hát félelmetesek az ellenfelek. Úgy néz ki ezeknek hála lassan visszaáll a BR-om (lekopogom).
Úgy döntöttem rendszeresen hozni fogok érdekesebb hand-eket a topicba és videókat is csinálni fogok.
Na akkor mindjárt egy tipikus helyzet, amit szerintem mások is el szoktak hibázni:
Seat 1: countryrd322 (3710 in chips)
Seat 4: WeG55 (3980 in chips)
Seat 5: oxente (1310 in chips)
WeG55: posts small blind 100
oxente: posts big blind 200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to WeG55 :8d: :5d:
countryrd322: folds
WeG55: folds !!!!!
Miről is van itt szó. 6-os asztal, tehát ez a buborék. Mivel a másik big stack eldobta a lapjait, ebben a helyzetben nekünk itt minden lappal push-olnunk kell a shorty-ra. Az ellenfél kb 46%-os calling range-éig pozitív várható értéke lesz a push-nak. Természetesen az ellenfelünktől függ a lépés, de itt hibáztam mert ellenfelem viszonylag feszes volt. Nem hiszem, hogy kockáztatott volna egy marginális hand-el.
Hol néztél videókat?