A HH után írtad, hogy nem szokásod az ilyen megadás. Úgy értettem riveren.
Sztem a pf megadás is jó oop 25/50-en. Ha magas boardon nem jön a seted könnyen dobható, ha meg lejön a 9-es c/r-el hozhatsz ki értéket a totál semmiből is, főleg egy laggy playa ellen.
Hát oop közepes párral csak callozni. Igen, utána osztott a chat-en, hogy beraktam a stack-em FD+SD boardon...
Nem csak Te vagy így ezzel szerintem, ezen a limiten nem szabad mindíg rémeket látni. Főleg egy ilyen furcsa line után.
Talán az volt a legnagyobb hibám ma, hogy elkezdtem úgymond "rendesen" pusholni. Nem foglalkoztam vele, hogy milyen kibaszott lazán call-oznak az emberek és mennyire leszarják a buborékot.
weaktight | Hand | KQo - $100/$200 No Limit Holdem
weaktight | Hand | TT - $100/$200 No Limit Holdem
weaktight | Hand | 8As - $50/$100 No Limit Holdem szokásos kifinomult trap
weaktight | Hand | KK - $25/$50 No Limit Holdem nem tudom eldönteni, hogy mennyire volt jó tőle a call
weaktight | Hand | 75s - $100/$200 No Limit Holdem erről mit gondoltok?
weaktight | Hand | 77 - $100/$200 No Limit Holdem ez egy igazi kuriózum
weaktight | Hand | ATs - $100/$200 No Limit Holdem
Na kb ezért vagyok én most ilyen búúúúúúúúúús panda.
napi 40 SNGtől nekem is hányingerem lenne. mennyi ez 6 óra? 4 asztalon, én mostanába 2 óránál többet nem vagoyk képes játszani naponta ( nem is bánom )
plastikman: 4,5-5óra.
A mai nap nyertesei, és akik ellen nap mint nap küzdök:
weaktight | Hand | JTo - $100/$200 No Limit Holdem
weaktight | Hand | J9s - $75/$150 No Limit Holdem
weaktight | Hand | J8s - $100/$200 No Limit Holdem Remélem még találkozunk kedves Csaba!!!
weaktight | Hand | JJ - $50/$100 No Limit Holdem
És végül két parti amiről véleményt is várok:
weaktight | Private Hand
weaktight | Hand | KK - $25/$50 No Limit Holdem Bár ezt nem hiszem, hogy sokan dobták volna.
Nehéz az élet ekkora faszok ellen...
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/623906
6. nap
22db sng, ROI 27%. Roll:726$
ITM 50%, 2. hely 32%, 1. hely 18%.
graf:
A mai napra csak ennyi. Egyébként gondolkodok egy "mellékküldetésen". HU sng Hideyoshi-szabályzat szerint. Azaz 2 nyert vagy 3 bukó partit tolok egy nap. Nekem a Stars nem igazán jön be HU sng-re, szóval ezt inkább ftp-n csinálom, addig is lenne egy kis rakeback-em. De erre még aludnom kell egyet.