Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Közös sit&go edzés, elemzés

Powerotti
Válasz mrweg kommentjére
2009. jún. 23. 8:20

2-4 HU naponta: 120 SNG/hónap, egyenletes, nyerő 12-15%-os ROI-val kis téten khm...
15 perces átlag játékidővel elmegy napi ~3/4 órád.
0,8 BI lesz a várható órabéred.

Nem sok értelmét látom ennek a rendszernek, de ha kikapcsolódásnak szánod, akkor tárgytalan.

mrweg
Válasz Powerotti kommentjére
2009. jún. 23. 9:48

2-4 HU naponta: 120 SNG/hónap, egyenletes, nyerő 12-15%-os ROI-val kis téten khm...
15 perces átlag játékidővel elmegy napi ~3/4 órád.
0,8 BI lesz a várható órabéred.

Nem sok értelmét látom ennek a rendszernek, de ha kikapcsolódásnak szánod, akkor tárgytalan.

Egy kis plusznak szánom a normál sng-k mellé, hogy addig se hanyagoljam a HU-ot. Bár lehet, hogy nem lesz belőle semmi mert az 5$-os mezőnytől falnak futok. 10$ alatt nem látom értelmét, ahhoz meg nincs 50BI-em ftp-n.

Powerotti
Válasz mrweg kommentjére
2009. jún. 23. 10:25

Egy kis plusznak szánom a normál sng-k mellé, hogy addig se hanyagoljam a HU-ot. Bár lehet, hogy nem lesz belőle semmi mert az 5$-os mezőnytől falnak futok. 10$ alatt nem látom értelmét, ahhoz meg nincs 50BI-em ftp-n.

Akkor építs rollt 5$-on :)
Minél őrültebbek annál jobb, elég ha magasabb vakoknál 1x blöfföl amikor nem kéne...

VIsszatérve a szabályokra, ha nem rossz játék miatt kapsz ki és nem érzed magad tilten, szerintem teljesen felesleges leállni 3 bukó után... 2 győzelmes stopot meg nem is értem.

Hideyoshi
2009. jún. 23. 12:51

A hu sng jellegzetessége, hogy bármennyire jól olvasod az ellenfeled, ritka a 100%-os szitu. Sőt, lényegében a kulcsleosztások 60%-40% vagy 70%-30%-os arányban mennek. Így könnyedén veszíthetsz pillanatok alatt. Vagy nem ritka mikor laphalott vagy, és az ellenfeled egy "terminátor", a fejed tetejére is állhatsz halhatatlannak bizonyul. Vagyis ha gyorsan átrobognak rajtad, hiszen ezek általában rövid partik, észrevétlenül is eltérsz az ideális játéktól, aztán tiltre kerülsz. Összefoglalva vesztést vesztésre halmozva (jó játékkal is), magad alatt vágod el a fát ha folytatod a szélmalom harcot. Bizony, tudatosítani kell, hogy vannak vesztes napok, de a kérdés az, hogy mennyire? Itt jön képbe a stop loss. A szabályzatom arra az időszakra volt érvényes mikor kis bankomhoz képest nagy téten játszottam. Aztán kevesebb időm is volt, tudtam nem tudok grindelni összevissza. A 3 vesztés egy adott oldalra vonatkozott, de én a több termezés híve vagyok, így kis pihenő után a harcot más terepen, de folytattam mindig is.
A 2 nyerés után abbahagyni, csak akkor tudod megérteni, ha rendszeres hu sng-s vagy, mert annál bosszantóbb nem tud történni, ha egy pluszos napot negatív irányba tereled, na ekkor lépsz csak a tilt útjára.
A szabályzatot lehet finomítani, saját képedre formálni, de attól még van ezekben elég sok ráció.

Powerotti
Válasz Hideyoshi kommentjére
2009. jún. 23. 13:10

Lehet, hogy van benne ráció. Viszont akinek megvan egy limitre a megfelelő bankrollja (kinek mi a kényelmes), annak ez inkább csak korlát...
Havi 150-200 HU?
Ha érzed, hogy a limiteden jó vagy (és a statisztitkák is ezt igazolják), akkor nem az a cél, hogy minél többet játsz és nyerj?
Bukó nap, nem bukó nap, az számít hogy jó döntést hoztál-e, az eredmények hosszú távon majd igazolják. De havi 150-200 HU-nál nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaha is hosszú távról legyen szó.

Hideyoshi
2009. jún. 23. 15:02

A szabályzat a tilt féken tartásában jó, mert nyerni mindenki tud. Nem tudom mennyire vagy tapasztalt a témában, de itt "korlátokra" van szükség, ezt nem csak én mondom. Lehet, hogy én túlságosan alacsonyra raktam, de akkoriban erre minden okom meg volt erre. Ha nincs időd sokat játszani, és a megélhetésedhez szükséged van a profitod 90%-ra akkor a legfontosabb szempont a stabilitás. A szabályzatomat a tapasztalatomra és a matematikai valószínűségre építettem (Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia. Ismételem nem a lehetséges legnagyobb hozamért harcoltam/harcolok, hanem a bombabiztos "közepes" jövedelemért!
A hosszútáv téma meg egy lerágott csont: Pokerakademia.com - Póker blogok / Hideyoshi / Mi számít hosszútávnak a hu sng-ban? | Online poker, Rakeback, Póker bónusz.
A havi játékmennyiséget magad állítod be, nálam ez vált be, ha úgy érzed te többet és jobban tudsz teljesíteni, hát nosza...

Powerotti
Válasz Hideyoshi kommentjére
2009. jún. 23. 16:27

Ismételem nem a lehetséges legnagyobb hozamért harcoltam/harcolok, hanem a bombabiztos "közepes" jövedelemért!

Ok, ez itt a kulcs...

mrweg
2009. jún. 23. 18:27

7.nap

42 db sng, -6% ROI. Roll: 717$
ITM 38%, 1.hely 12%, 2.hely 26%

graf:
Image

Eddigi legtöbb badbeat és cooler. Az első 30-at 6 asztalon játszottam, de úgy érzem elég sokszor hibáztam a pörgés miatt. Maradok 4 asztalon inkább.

Zehy
Válasz mrweg kommentjére
2009. jún. 23. 19:02

Szurkolok, remélem jó eredménnyel zársz majd!

mrweg
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 23. 19:36

Szurkolok, remélem jó eredménnyel zársz majd!

Köszi Z! Én is remélem, meg azt is, hogy lesz elég erőm hozzá.

Vasárnap néztem egy 2+2 arc videóját, aki szintén ilyen sng-ket tolt. Basszus felismertem az ellenfeleimet benne. A jobbakat! Nyerő játékos, regularnak számit az adott limiten, de rengeteg hülyeséget csinál. 20BB-s push-ok, értelmetlen blöffök postflop stb. Nagyon sok move-ját, felismertem, amikkel nap mint nap találkozom. Érdekes volt. De ebből a típusból van a kevesebb.

A többiek, kb 5-ből 4-en, teljesen gyengék, kb ilyen egy átlag ellenfél ezen a limiten:

Image

És ilyeneket csinál:
weaktight | Hand | KAo - $25/$50 No Limit Holdem

weaktight | Hand | QAo - $50/$100 No Limit Holdem Hajrá Magyarország!!!

Egy ilyen mezőnyben remélem azért megállom a helyem, mert ha nem akkor semmi keresnivalóm az sng-k világában.

Élő ügyfélszolgálat