Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Közös sit&go edzés, elemzés

mrweg
Válasz mrweg kommentjére
2009. júl. 2. 18:22

11.nap

6 sng, 112%ROI, Roll: 771$
ITM 66%

Többet nem tudtam játszani.
HU-okat toltam ma inkább. Tegnap elég szarul ment, Hideyoshi megnézte pár handemet és megállapította, hogy egy calling station vagyok. Mindenhol blöfföket sejtek, meredek megadásaim vannak stb. A legnagyobb problémának azt éreztem, hogy egy bukott parti után rögtön ülök be a következőre, és vérre szomjazva forr a vérem a revansért. Ezért ma elhatároztam, hogy csakazért is megmutatom, kerülöm a kétes szitukat, hideg fejjel és sokkal feszesebben játszom, elvégre is erre a limitre ennél nem is kell több. Jelentem sikerült, pár érdekes megadáson kívül úgy érzem egész jól szerepeltem. Sajnos ez nem látszik az eredményeken. Az utolsó két hh-t felraktam, ha valakit érdekel nézze át:

HandHistory - elemzés, fórum, értékelés

HandHistory - elemzés, fórum, értékelés

Itt pedig az ftp 5+0,25$-ról a grafikon:
Image

Csalódott vagyok, de úgy érzem egyenlőre ennyi volt volt a HU-okból. Inkább maradok annál a játéknál ahol nyerni is tudok. Holnaptól ismét próbálok a 40 felé közelíteni az sng-k számát illetően, most már lesz időm.

mrweg
Válasz mrweg kommentjére
2009. júl. 3. 12:45

roflcopter

Seat 4 is the button
Seat 1: Ty3uK ( $2142.00 USD )
Seat 4: Sarkozizi ( $2147.00 USD )
Seat 5: Teepee17 ( $1210.00 USD )
Seat 6: WeG55 ( $3501.00 USD )
Teepee17 posts small blind [$75.00 USD].
WeG55 posts big blind [$150.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to WeG55 [ :9h: :7s: ]
Ty3uK folds
Sarkozizi folds
Teepee17 calls [$75.00 USD]
WeG55 checks
** Dealing Flop ** [ :9d: :Th: :Qc: ]
Teepee17 checks
WeG55 checks
** Dealing Turn ** [ :Qh: ]
Teepee17 checks
WeG55 checks
** Dealing River ** [ :2d: ]
Teepee17 checks
WeG55 bets [$150.00 USD]
Teepee17 raises [$1060.00 USD]
WeG55 calls [$910.00 USD]
Teepee17 shows [ :Kc: :8c: ]
WeG55 shows [9h, 7s ]
WeG55 wins $2420.00 USD from main pot

Persze jött az 5 perces osztás a chat-en, hogy mekkora barom fish vagyok.:D:D:D

mrweg
Válasz mrweg kommentjére
2009. júl. 3. 19:11

Tegnap volt egy royal-om HU-on. Nem fizette ki az ellen. De ma:

weaktight | Hand | AJs - $50/$100 No Limit Holdem

Innen persze már meg kellett nyernem.

mrweg
Válasz mrweg kommentjére
2009. júl. 24. 15:16

Vége!

Úgy néz ki befejeztem a kis pokerstars-os bónuszkiszedős küldetésem. Sajnos nem sikerült megcsinálnom, alig játszottam, ma pedig kiderült, hogy 5 nappal hamarabb jár le a bónuszom, így már nagyon nehéz lenne. Napi 50 sng-t meg nincs erőm játszani. Ezért sajnos azt a 145$-t bent kell hagynom. Az egyik ok, hogy nem tudtam tartani a napi átlagot, hogy elég komolyan nekiültem a HU-oknak. Ezért sokszor napokig nem is játszottam 6max sng-ket. De lássuk, hogy hogyan is sikerült ez a kis dolog:

6max turbo sng-k ugye, és kezdtem kb 640$-al a dolgot.

3,25$-on:
355 db sng, 13,6%-os ROI, 43,4% ITM és sikerült 156,38$-t nyernem

6,5$-on:
40 db sng, 30,8%-os ROI, 52,5% ITM és 86.3$-t nyertem.

Végül pedig 887,7$-on álltam meg, azaz 247,7$ a profit.
Vicces, hogy ezt a mennyiséget, az eredeti terveim szerint 10 nap alatt kellett volna lejátszanom. :)
Arra jó volt a dolog, hogy kiderüljön, hozzám sokkal jobban illik a 6max sng, nagyobb profitot tudok termelni. Persze sick nit vagyok, de nem fogok arcoskodó versenyt rendezni az asztaloknál, hanem azt játszom amit a legjövedelmezőbbnek érzek.

Ahogy említettem elkezdtem komolyabban foglalkozni a HU-al. Bodog-os rollom használtam fel erre a célra. 5+0,25$-on kezdtem, az eredmények:
(Sajnos a bodog-ot nem lehet sharkscope-on követni ezért kénytelen voltam excel-ben vezetni az eredményeket. Sajnos az első 30-40 HU-om kimaradt, de a többit dokumentáltam rendesen.)

5+0,25$
111 db HU, 21,84%-os ROI és 63,96 az ITM%

10+0,5$
37 db HU, 13,26%-os ROI és 59,46% ITM

Most itt tartok, meglátjuk mit hoz a jövő. Az biztos, hogy (bár eddig sem voltam egy nagy fórumozó és közösségi ember) most még jobban a háttérbe fogok vonulni. Egyrészt kicsit csalódott vagyok, hogy a közös teamview-er-ezéses alapötletemre alig voltak néhányan vevők (pedig szerettem volna ha itt is kialakult volna egy jó kis sit&go-s társaság, csapat), másrészt az utóbbi hetekben kicsit csalódtam az egész akadémiás közösségben, régi tagokban, és már nem érzem azt amit régen amikor feljöttem az akadémiára. Úgy érzem megváltozott az emberek mentalitása...

Ezt a kis beszámolót még úgy éreztem le kell írnom, talán 1-2 ember figyelemmel kísérte a vergődéseimet. Természetesen maradok a fórumon, bárkivel szívesen elbeszélgetek, de nem hiszem hogy nagyon aktív leszek és a sit&go-s beszámolókat, gondolatokat sem fogom már megírni.
Mindenkinek sok szerencsét és minden jót!!!
WéG

Overcome85
Válasz mrweg kommentjére
2009. júl. 24. 15:39

Egyetértek veled sokmindenben de ezt te is tudod!:)
Jók az eredmények!Grat!
Sick NIT foreva!!!:)

GL

Zehy
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. aug. 17. 21:34

Megnéztem a videód (olvastam a cikked)... nemtok a blogodhoz írni, indapass suxxx. Na mindegy, gl, remélem jól haladsz!

mrweg
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 18. 9:13

Köszi Zehy! Lassan, de biztosan haladok, szinte már csak HU-okat játszom. Kár, hogy nem tudtál írni, kíváncsi lennék a véleményedre. GL Neked is!!!

truczat
Válasz mrweg kommentjére
2010. jan. 8. 23:53

1 blog

Szia, hátha érdekes lehet ez itt:
Montesquiou

netfalo
Válasz truczat kommentjére
2010. aug. 22. 9:41

teljesen elhalt ez a kezdeményezés? vagy mi történt?

netfalo
Válasz netfalo kommentjére
2010. szept. 26. 19:31

bump

Élő ügyfélszolgálat