Egyébként így a délutáni SNG-játékom alapján nem is kell nekem bot!
Na nem azért mert akkora császár vok ,hanem mert bizony ha a bot-ot is így cigizteti az rng akkor nincs félnivaló!:)
Azért halkan megjegyezném ,h a pics..ba!
Ennyit szívni jobb lappal!Hihetetlen!
Nem!Azt már kiélveztem!:)Jelenleg Party-n nyomulok!Az se kutya!
Amúgy én szeretem a Stars-t csak közepes limiteken nem sok plusszt nyújt a VIP rendszer!Majd ha $109-on multizok akkor lehet ,h átpakolok oda!:)
Az még egy kicsit messze van!Ezen a héten tuti nem!Talán jövőhét!Csak vicceltem!:)
az a 2 statisztika nem lehetetlen, foleg nem ha 9-27 fos s&g krol van szo, de a 45 os on sem lehetetlen.
Viszont ha 50$ korul vagy folotte jatszol,fel kell keszulj arra, hogy a fent emlitett progiktol meg komolyabbak is vannak!!! ......szoval gondolkozzatok el, hogy orokre "low-limit nindzsak" maradjatok online..... ( A PS meg a a Full egyenlore a legnehezebben torhetoek egyebkent)
..
Hogy érted azt, hogy a legnehezebben törhető? Azaz mit nevezel "törés"-nek?
Hogy érted azt, hogy a legnehezebben törhető? Azaz mit nevezel "törés"-nek?
Ilyenek ellen meg még egy kevesbe gyakorlott programozo is kepes vedekezni, mint kattintson a fold gombra, de egy adott intervallumu pixelen belul randomra, stb.
Igazából én nem akartam hinni ezeknek a híreszteléseknek, de az AP botrány után már mindent elhiszek, ami csalással kapcsolatos.
Nem rég olvastam el ezt a blogot, amin majd beszartam, annyira komolyan adta elő a srác a dolgait.
http://pokercsalo.blog.hu/
Simán el tudom képzelni hogy SNG-re éppúgy tudnak jó botokat írni mint Fix limitre. ugye az senkinek sem újdonság hogy a fix mikrolimites szobák fullon vannak botokkal. Egyedül a NL ami egy ideig biztosan megdolgoztatja a programozók agyát. Egy ideig...
A termek? Nagy ívben tesznek rá. Nincs 100%védelem. Nem beszélve az összejátszásról, ami meg szinte kiszűrhetetlen, ha jól csinálják. Szóval nagyon résen kell lennünk.
Ja és persze ha hamarosan elindul a keleti szekció keményebben a pókeres világba, (értem itt Ukrán, Román spanok) akkor aztán visszasírjuk a francia meg olasz playa-kat, mert azok lehet hogy lemákoltak néha, de nem játszanak össze.
Lehet hogy egy kicsit komorabban látom a jövöt mint az átlag, (vagy csak realista vagyok?) de amíg nem tesznek többet a termek a biztonságunk érdekében, előbb utóbb jönni fog egy újabb AP.
Továbbá lehet autohotkey-t használni, azzal az egeret meg se kell mozditanod.