Szerintem nem annyira rosz a helyzet mint ahogy azt páran előttem vázolták!
A nagyobb termek mindent megtesznek ,h kiszűrjék a csalókat és ahogy telik az idő ezt egyre jobban fogják csinálni!Bár van egy olyan megérzésem ,h a termek és csalók közötti háborúnak még nagyon sokáig nem lesz vége!
Azzal a hsz-el kapcsolatban ,h gondolkozzunk el azon ,h maradjunk "low limit" nindzsák pedig abszolút nem értek egyet!Mire esetleg valaki eljut egy $50-$100-os szintre SNG ügyileg biztosan elég jó játékossá válik sok tanulással ,h plusszos játékot tudjon hozni a rb-el ill VIP juttatásokkal együtt!Én látogatok SNG coaching-okat és nyugodt szívvel mondhatom ,h Stars $60 Turbo mezőnye még simán verhető!Olyan 3-as all in-eket láttam ,h azok az emberek még biztos nem hallottak az ICM-ről ill $EV és EV közötti külömbségről!
Tény ,h a Stars-on az átlagosnál több regulár van de mivel egyre több és több embert vonz a világ legnagyobb online pokerterme nagyon sokat hígul a mezőny!
Szia!
Hallottam erről...Hogyan lehet elkapni ezeket a csallereket? Ki tudja szűrni valahogy az átlag felhasználó? Valamint mi a program neve, ez külön SNG-re való progi?
Remélem cashgame asztaloknál nincs ilyen...., bár hallottam valami pokerbotról vagy miről.
üdv
Gergő
várom válaszod.
Hol lehet ilyen progit venni? Mert én nem sajnálok rá 150 dodót!
Lehet hogy egy kicsit komorabban látom a jövöt mint az átlag, (vagy csak realista vagyok?) de amíg nem tesznek többet a termek a biztonságunk érdekében, előbb utóbb jönni fog egy újabb AP.
ON: ezért érdemes inkább CGzni sztem, és kiegészítésnek MTTn indulni! Csak a buyin bukható el, ha meg szerencsénk van, jóval többet nyerhetünk, mint SnGn! És roik miatt se kell aggódni, ha van stabil CG-plusz!
konkretan errol a programrol van szo: Poker Bot | ICM-Bot | Poker Bot Software
amugy nem kell azt hinni hogy beulteti valaki 27$-osra 12 buyinnel aztan dolnek a milliok.... a fejlesztok is csak a legkisebb szinteken igernek minimalis pluszt. es a ps-n nem is mukodik csak a full tilten. viszont sajnos ezek a progik rosszabbak mar nem lesznek igy lehet gondolkodni mi lesz par ev mulva =(
konkretan errol a programrol van szo: Poker Bot | ICM-Bot | Poker Bot Software
amugy nem kell azt hinni hogy beulteti valaki 27$-osra 12 buyinnel aztan dolnek a milliok.... a fejlesztok is csak a legkisebb szinteken igernek minimalis pluszt. es a ps-n nem is mukodik csak a full tilten. viszont sajnos ezek a progik rosszabbak mar nem lesznek igy lehet gondolkodni mi lesz par ev mulva =(