Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Nem csalás, nem ámítás?

Overcome85
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 25. 14:13

Szerintem nem annyira rosz a helyzet mint ahogy azt páran előttem vázolták!
A nagyobb termek mindent megtesznek ,h kiszűrjék a csalókat és ahogy telik az idő ezt egyre jobban fogják csinálni!Bár van egy olyan megérzésem ,h a termek és csalók közötti háborúnak még nagyon sokáig nem lesz vége!

Azzal a hsz-el kapcsolatban ,h gondolkozzunk el azon ,h maradjunk "low limit" nindzsák pedig abszolút nem értek egyet!Mire esetleg valaki eljut egy $50-$100-os szintre SNG ügyileg biztosan elég jó játékossá válik sok tanulással ,h plusszos játékot tudjon hozni a rb-el ill VIP juttatásokkal együtt!Én látogatok SNG coaching-okat és nyugodt szívvel mondhatom ,h Stars $60 Turbo mezőnye még simán verhető!Olyan 3-as all in-eket láttam ,h azok az emberek még biztos nem hallottak az ICM-ről ill $EV és EV közötti külömbségről!
Tény ,h a Stars-on az átlagosnál több regulár van de mivel egyre több és több embert vonz a világ legnagyobb online pokerterme nagyon sokat hígul a mezőny!

gergo221
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. febr. 3. 17:42

Szia!
Hallottam erről...Hogyan lehet elkapni ezeket a csallereket? Ki tudja szűrni valahogy az átlag felhasználó? Valamint mi a program neve, ez külön SNG-re való progi?
Remélem cashgame asztaloknál nincs ilyen...., bár hallottam valami pokerbotról vagy miről.

üdv
Gergő
várom válaszod.

ivan41
Válasz gergo221 kommentjére
2009. febr. 3. 19:17

Hol lehet ilyen progit venni? Mert én nem sajnálok rá 150 dodót!

pilotkex
Válasz naggeri kommentjére
2009. febr. 3. 20:23

Lehet hogy egy kicsit komorabban látom a jövöt mint az átlag, (vagy csak realista vagyok?) de amíg nem tesznek többet a termek a biztonságunk érdekében, előbb utóbb jönni fog egy újabb AP.

OFF:
Ha Te sem vagy maradéktalan optimista, ajánlom figyelmedbe ezt a honlapot: Antalffy Tibor honlapja

nem póker, de elég sok téma és elgondolkodtató!

ON: ezért érdemes inkább CGzni sztem, és kiegészítésnek MTTn indulni! Csak a buyin bukható el, ha meg szerencsénk van, jóval többet nyerhetünk, mint SnGn! És roik miatt se kell aggódni, ha van stabil CG-plusz!

ceewyl
Válasz pilotkex kommentjére
2009. febr. 3. 21:08

ON: ezért érdemes inkább CGzni sztem, és kiegészítésnek MTTn indulni! Csak a buyin bukható el, ha meg szerencsénk van, jóval többet nyerhetünk, mint SnGn! És roik miatt se kell aggódni, ha van stabil CG-plusz!

:D:D

hgt1
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 3. 22:01

konkretan errol a programrol van szo: Poker Bot | ICM-Bot | Poker Bot Software
amugy nem kell azt hinni hogy beulteti valaki 27$-osra 12 buyinnel aztan dolnek a milliok.... a fejlesztok is csak a legkisebb szinteken igernek minimalis pluszt. es a ps-n nem is mukodik csak a full tilten. viszont sajnos ezek a progik rosszabbak mar nem lesznek igy lehet gondolkodni mi lesz par ev mulva =(

pilotkex
Válasz hgt1 kommentjére
2009. febr. 3. 22:49

konkretan errol a programrol van szo: Poker Bot | ICM-Bot | Poker Bot Software
amugy nem kell azt hinni hogy beulteti valaki 27$-osra 12 buyinnel aztan dolnek a milliok.... a fejlesztok is csak a legkisebb szinteken igernek minimalis pluszt. es a ps-n nem is mukodik csak a full tilten. viszont sajnos ezek a progik rosszabbak mar nem lesznek igy lehet gondolkodni mi lesz par ev mulva =(

Így van, erre értem, h meg kell tanulni cashgamezni. (pár év múlvára :))

Ceewyl, örülök ha tetszett, de komolyan gondolom! ;)
Érdemes figyelni, h a szerencsénk hogy áll perpill, és ha épp nagy (down)swing van, 1 MTT gyönyörűen visszafizethet!

Élő ügyfélszolgálat