Én úgy tudom te is backelsz másokat, backelési felhívásod is volt. Az nem képmutatás, ha így szólsz be a backer csoportoknak? :)
Én is büszke lennék magamra.....
BrenDoN, ebben a táblázatos témában szerintem tévedsz. Ahogy mindenhol, a PPB-nél is biztosan megtalálható a játékosok azon rétege, akik csak a readless játékot tolják, nem nagyon gondolkoznak, sok a hibájuk. De vannak, akik nem "táblázatok szerint játszanak". De ha meg valaki úgymond csak úgy képes nyerni, akkor a PPB a csúnya nagy tesó, amiért képes olyan undorító dolgot elkövetni, hogy igyekszik a profitját maximálizálni? Ne legyetek már ilyen képmutatók, szerintem csak smileyk mögé csomagolt képmutató hsz-ek ezek, melyek mögött irigység lapul és/vagy az a fájdalom, hogy több a regular miattuk. De akkor írjátok ezt, ismerjétek be. nem a PPB-nek vagy a benne játszóknak rossz az egész, hanem Nektek, mert csökken a profitotok, ha több a regular.
Amúgy épp a minap volt egy csúnya megnyilvánulásom, melyben kifejtettem, hogy bizony nem mindenkit tartok érdemesnek arra, hogy ott legyen. De ettől még nem vagyok hülye, hogy ne látnám, hogy a PPB-nek megéri pl. egy olyan játékos is, aki nem túl ügyes, és csak kevesebb pénzt hoz.
Amit arról írtál, hogy Te nem arra törekszel, hogy több asztalon B játékot tolj, az elég vicces. Tudom, hogy nem kell magyarázni számodra, hogy azt érdemes választani, amivel nagyobb órabért érsz el, szóval akkor meg nem értem miért írsz olyat, mintha a sok asztalos játékot preferáló játékos maga az ördög volna.
( Az előző hsz-ed "nem ítélek el senkit" részét utólag láttam, de már nem módosítok, kezeld úgy, hogy azért utána észrevettem azt is, csak utána :) Nyilván amúgy sem csak neked szól, sőt, jobban szól azoknak, akik érvek meg indokok nélkül köpködnek mindig )
Nem értem, hogy miért jutunk el mindig addig, hogy a backing csoportok a hibásak a póker hanyatlásáért. Szerény véleményem szerint, a kutya nem törődne itt senki a regekkel meg a juttatásikkal, ha még mindig benne lenne a pókeres vérkeringésben USA, Spanyolország, Olaszország, Franciaország stb. A piaci szegregáció, valamint a különböző állami beavatkozások juttattak idáig minket és nem a backing csoportok. A backing csoportok megjelenése egy természetes folyamat része volt. Minden friss ipari/szolgáltatói ágazat fejlődésre van ítélve, az online póker a maga 10-15 évével pedig bőven a "friss" kategóriába tartozott. Érdekes lenne, ha minden ugyanúgy működne még most is, mint az elején. A probléma azzal van, hogy ez az iparági evolúció jelentős piacvesztés mellett ment/megy végbe.
BrenDoN, ebben a táblázatos témában szerintem tévedsz. Ahogy mindenhol, a PPB-nél is biztosan megtalálható a játékosok azon rétege, akik csak a readless játékot tolják, nem nagyon gondolkoznak, sok a hibájuk. De vannak, akik nem "táblázatok szerint játszanak". De ha meg valaki úgymond csak úgy képes nyerni, akkor a PPB a csúnya nagy tesó, amiért képes olyan undorító dolgot elkövetni, hogy igyekszik a profitját maximálizálni? Ne legyetek már ilyen képmutatók, szerintem csak smileyk mögé csomagolt képmutató hsz-ek ezek, melyek mögött irigység lapul és/vagy az a fájdalom, hogy több a regular miattuk. De akkor írjátok ezt, ismerjétek be. nem a PPB-nek vagy a benne játszóknak rossz az egész, hanem Nektek, mert csökken a profitotok, ha több a regular.
Amúgy épp a minap volt egy csúnya megnyilvánulásom, melyben kifejtettem, hogy bizony nem mindenkit tartok érdemesnek arra, hogy ott legyen. De ettől még nem vagyok hülye, hogy ne látnám, hogy a PPB-nek megéri pl. egy olyan játékos is, aki nem túl ügyes, és csak kevesebb pénzt hoz.
Amit arról írtál, hogy Te nem arra törekszel, hogy több asztalon B játékot tolj, az elég vicces. Tudom, hogy nem kell magyarázni számodra, hogy azt érdemes választani, amivel nagyobb órabért érsz el, szóval akkor meg nem értem miért írsz olyat, mintha a sok asztalos játékot preferáló játékos maga az ördög volna.
Ettől függetlenül kitartok az álláspontomnál, hogy az olyan mentalitású csoportok, amelyek közepes játék mellett nagy volument játszatnak a szponzoráltakkal szépen verdesik be a koporsószögeket.
Nem arról szól már a regwar, hogy a két játékos felépíti a dinamikát egymás között és a jobb majd nyer, hanem az egyik már eleve hendikeppel indul és nem azért mert rosszabb lenne, hanem mert a saját útját járja.
Nem táblázatokat gyártok, hanem próbálom a gondolkodásmódomat átadni. Az én világomban nem attól lesz egy játékos jó-sikeres, hogy képes egy táblázatból kiolvasni, hogy mit csináljon, hanem attól, hogy gondolkodik.
A piaci szegregáció, valamint a különböző állami beavatkozások juttattak idáig minket és nem a backing csoportok. A backing csoportok megjelenése egy természetes folyamat része volt.
Ezzel nem értek egyet, nem tudom mikor és milyen játéktudású regek ellen játszottál utoljára, de egy nagyon képzett ellenfél ellen a regwar már nagyon rég nem a statokról szól.