Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

Shaikon
Válasz HORSE kommentjére
2016. febr. 21. 21:29

ez valami undorító játék. most kipróbáltam de soha többet. lejátszottam 15 játékot, abból 14-szer csak a dupla szorzó jött be. totál bukó... kerüljétek

Köszönjük Emese :)

HORSE
Válasz Shaikon kommentjére
2016. febr. 21. 21:37

szólj ha lehet nevetni

Shaikon
Válasz HORSE kommentjére
2016. febr. 21. 22:39

szólj ha lehet nevetni

Amikor beadja az 1 millát na akkor lehet :)

jacsapoker
Válasz Shaikon kommentjére
2016. febr. 21. 22:43

Amikor beadja az 1 millát na akkor lehet :)

Azt csak oroszoknak vagy braziloknak adja:))

csabacz
Válasz szoby kommentjére
2016. febr. 22. 1:25

Valaki aki jártas az ipokeres twister-ben, ott verhető a rake 10euron? Mekkora a variancia, a struktúra gyorsabb, de gyengébb az állomány, többször jöhet jp+jó rakeback?

BrenDoN
Válasz HORSE kommentjére
2016. febr. 22. 12:14

ez valami undorító játék. most kipróbáltam de soha többet. lejátszottam 15 játékot, abból 14-szer csak a dupla szorzó jött be. totál bukó... kerüljétek

eszt a gecci játékot komojjan énis beűltem már párra asztán nem adot semit, csak a szemét 30 dolárokat 3on.. senkinekse ajállóm!!!

HORSE
Válasz BrenDoN kommentjére
2016. febr. 22. 12:49

ha ez vicc vagy ironia akart lenni, akkor elég gyengére sikeredett. szerintem nem ilyen idióta stilusban irtam meg tegnap hogy számomra nem jön be ez a játék. de itt mindenki ***** okos és mindenki tud mindent.

xieung
Válasz HORSE kommentjére
2016. febr. 22. 12:59

ha ez vicc vagy ironia akart lenni, akkor elég gyengére sikeredett. szerintem nem ilyen idióta stilusban irtam meg tegnap hogy számomra nem jön be ez a játék. de itt mindenki ***** okos és mindenki tud mindent.

Inkabb ne irtal volna semmit

HORSE
Válasz xieung kommentjére
2016. febr. 22. 13:06

akkor én kérek bocsánatot, csak nem díjazom ha ok nélkül próbálnak belőlem bohócot csinálni. de itt részemröl téma lezárva.

xieung
Válasz szoby kommentjére
2016. febr. 22. 13:43

megbocsátok

Élő ügyfélszolgálat