ez valami undorító játék. most kipróbáltam de soha többet. lejátszottam 15 játékot, abból 14-szer csak a dupla szorzó jött be. totál bukó... kerüljétek
szólj ha lehet nevetni
szólj ha lehet nevetni
Amikor beadja az 1 millát na akkor lehet :)
Valaki aki jártas az ipokeres twister-ben, ott verhető a rake 10euron? Mekkora a variancia, a struktúra gyorsabb, de gyengébb az állomány, többször jöhet jp+jó rakeback?
ez valami undorító játék. most kipróbáltam de soha többet. lejátszottam 15 játékot, abból 14-szer csak a dupla szorzó jött be. totál bukó... kerüljétek
ha ez vicc vagy ironia akart lenni, akkor elég gyengére sikeredett. szerintem nem ilyen idióta stilusban irtam meg tegnap hogy számomra nem jön be ez a játék. de itt mindenki ***** okos és mindenki tud mindent.
ha ez vicc vagy ironia akart lenni, akkor elég gyengére sikeredett. szerintem nem ilyen idióta stilusban irtam meg tegnap hogy számomra nem jön be ez a játék. de itt mindenki ***** okos és mindenki tud mindent.
akkor én kérek bocsánatot, csak nem díjazom ha ok nélkül próbálnak belőlem bohócot csinálni. de itt részemröl téma lezárva.
megbocsátok