Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

szroli
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 17:09

Nekem 30-on max.120-akat

SzerelmemNyara
Válasz szoby kommentjére
2016. jún. 25. 20:29

Tudnátok ajánlani spin&go stratégiai anyagot? Alacsony téten játszom.

van Gerwen
Válasz SzerelmemNyara kommentjére
2016. jún. 26. 16:52

25 centen nyomatod te is?

RegGeri
Válasz szoby kommentjére
2016. jún. 26. 20:02

Toltam most néhány 25 centest szórakozásból én is. Még mindig nehéz elhinnem, hogy ezt magánzóként nyereségesen lehet űzni.

RegGeri
Válasz SzerelmemNyara kommentjére
2016. jún. 26. 20:04

Árulgatott egy tag itt Akadémián egy HUP oktató videó sorozatot, ami állítólag jó a Spin-hez is, csak most nem találtam meg a fórum bejegyzést. Valaki nem emlékszik rá, ki volt a hirdető?

RegGeri
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 26. 20:15

50 cent.

Ma simán elszállt megint a PS kliensem, utána már nem sikerült megmentem a Play Money-s Spin partit. Mondjuk ott legalább jó nagy számokat pörget ki.

bellaurora
Válasz BrenDoN kommentjére
2016. dec. 23. 10:29

eszt a gecci játékot komojjan énis beűltem már párra asztán nem adot semit, csak a szemét 30 dolárokat 3on.. senkinekse ajállóm!!!

Engem érdekelne azért!Csak a munka melletti játékhoz nem találok jó professzort! :)

Ibiza
Válasz Brader kommentjére
2017. márc. 22. 1:02

Hogy értelmes hozzászólásom is legyen:
Lehet ezt a játékot 9+ asztalon is játszani! Több napot is zártam bőven 300$ rake/h felett, és úgy már nem is tűnik olyan soknak az a 60-65k rake egy hónap alatt. Nyilván meg kell találni azt az asztal számot amivel a lehető legjobb órabért hozod. Ez van akinek 4, de van akinek 9+ megy stabilan. Ami igazán nehézzé teszi ezt az egészet, hogy a sok sne grinder miatt itt a decemberi mezőny kicsit sem mondható finomnak, de remélhetőleg nem mindenki olyan idióta, hogy novemberben találja ki, hogy ő bizony elite lesz, és ha más nem karácsonyra befejezik páran.

Erről mi a véleményed a mai mezőnyben?

Ahogy nézem ezután a brutál hónapod után 7-8 hónapig nem játszottál.
Azóta meg elég kevésnek tűnik annak alapján ha tényleg a menyniség 5%-át látjuk.

Vagy máshol tolod és ezért a kisebb mennyiség?

HUNchampion
Válasz szoby kommentjére
2017. márc. 22. 10:27

Ma már lehetetlen 10+ asztalon nyereségesen spinezni 15$ felett. (15$-on sem gondolom hogy túl sok regular lenne képes 10 asztalon profitot termelni manapság) Nincs már SNE, magasabb a rake spinen, a RB is több szinten meg lett nyirbálva, sokkal több a reg, nincs spinwiz. Minőségi játékra kell törekedni kevés asztalon. (Nem is értem a kérdésed feltevésének okát, ha nem burokban élsz, akkor ezek magától értetődő dolgok).

Ibiza
Válasz HUNchampion kommentjére
2017. márc. 22. 15:25

Egyáltalán nem magától érthetődő, mivel van jópár reg aki 6-7 asztalon csapja 100-at.
Én is 3-4 asztalozom és igyekszem 100% odafigyelni+exploitálni, de kiváncsi lennék egy olyan ember véleményére, aki valószínűleg toptop volt a multitable területén, mint pl. Brader (nem pedig te)

Élő ügyfélszolgálat