PT filterkeszites
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni abban, hogy PokerTrackerben hogyan tudnám megnézni, a spin játékaimat jól játszom meg, vagy csak szimplán szerencsém van.
Sajnos nincs túl sok gyakorlatom a filterek készítésében, és ha tudna valaki ebben segíteni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm!
Zsolt
Tippelni fogok! Ha filter akkor Valszeg 3 player keresés beállításnál es a tourney-Ben keresd. Ha más versenyt nem játszottal sokszor, akkor siman a tourney Ben is megtalálhatod
Régebben mikor még működött a spinlyzer, voltak adatok, hogy mely időszakokban a legjobb a reg/fish arány, ezt valaki be tudja dobni ide?Lehet az arányszámok változotak azóta, de szerintem az időszakok uyganazok maradtak és engem az érdekel, hogy kora reggel milyen a mezőny pl. az estékhez képest.
Találtál valami poptendet erre azóta? Én is keresem, de nem találok.
sajnos nem
Régebben mikor még működött a spinlyzer, voltak adatok, hogy mely időszakokban a legjobb a reg/fish arány, ezt valaki be tudja dobni ide?Lehet az arányszámok változotak azóta, de szerintem az időszakok uyganazok maradtak és engem az érdekel, hogy kora reggel milyen a mezőny pl. az estékhez képest.
Sziasztok!
Hobbistaként lejátszottam néhány ezer 3$-os Spin and Goldot a GG-n, az RB-vel együtt egy minimális plusszal. Viszont a nagyobb edge lehetősége miatt szívesebben játszanék 25bb indulóstack-vel.
A kérdésem az lenne, hogy 2-5$ kategóriában a Pokerstars Spin and Go-ja vagy az Ipoker Twistere a barátságosabb?
Szia nagy különbség nincs micro limiten a termek között, viszont az ipoker az antes, kicsit másabb indulokezekkel erdemes jatszani(wizzardban tudsz nézegetni chartokat). PS jobb az rb, de ha crusholod ezeket a limiteken, nem valószínű hogy 40%-os kihívást kapsz majd, de amíg igen addig ps. Ipokin gyakrabban jon a JP mert 1kx van nem 12k vagy 1milliós (5$-on).
remélem segítettem GL
Mi az a kora reggel, es mi az az este? Melyik 2 idoszakot akarod osszehasonlitani?
Nyilvan ejfeltol volt hajnalig a legjobb, talan ilyen reggel 9-10ig.
Az este meglepo modon nem volt annyira jo spinlyzeren, viszont hetvegen gyakorlatilag 0-24.
Talan valami regi vinyorol elo tudom kotorni, de csak 2 het mulva:)
De a lenyeg, hogy: 1. ejszaka/hajnal 2. reggel 3. este 4. napkozben, ez volt a sorrend.
Hetvegen meg csapatas.
Most játszottam 5$ flashen egy kicsit. Regparádé volt ott is. Elképesztő...