Most játszottam 5$ flashen egy kicsit. Regparádé volt ott is. Elképesztő...
Óriási minta :D
Igen több a reg kétségkívül, de az rb is több mint 2x akkora, mint anno volt....
Óriási minta :D
Igen több a reg kétségkívül, de az rb is több mint 2x akkora, mint anno volt....
Igen nehezebb lett a mezőny, mindelki tudja... Az viszont nagyon nem életszerű hogy 25ös flash regek 5$-ra mentek vissza :D Főleg nem a 40 games mintád lesz rá a bizonyíték, amugy megnézheted a HS poolt szerintem egy db olyan 25s reget nem talalsz aki 5ön tolja... Egyébként a flash csak óriási mennyiségben verhető, ha nem lenne az nem tolná senki.
Előbb-utóbb kiderül hogy a jackpot sng játéktípusban(Spin, Spin&Gold,Twister, stb.) a legrosszabb reg/fish arány, és érdemes lesz a spin regek egy részének műfajt váltania.
Egyébként a flash csak óriási mennyiségben verhető, ha nem lenne az nem tolná senki.
Előbb-utóbb kiderül hogy a jackpot sng játéktípusban(Spin, Spin&Gold,Twister, stb.) a legrosszabb reg/fish arány, és érdemes lesz a spin regek egy részének műfajt váltania.
Aki termektől függően 50-65% rb mellett nem tud értékelhető profitot felmutatni, az más műfajban se igazán fog megélni.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat és a véleményeket!
A PS-t választottam és megörültem, mert a 2$-os mezőny nagyon gyenge. Vannak regek, de olyan sűrűn indul asztal, hogy előfordul, hogy több asztalon keresztül sincs kompetens ellenfél. Gondolom, 5$-tól vannak a backelt játékosok is, így sok ambícióm akkor nincs, hogy esetleg feljebblépjek.
Flashen egyébként több reggel találkoztam, ami azért érdekes, mert a 8%-os rake-et nem értem, hogy lehet legyőzni egy ilyen struktúrájú játékban. A GG-n ugye ez 7%, cserébe viszont nincs komolyabb HUD. Annál is nehezen tudom elképzelni, hogy komoly profitot lehetne termelni. Esetleg az rb-vel, rabszolgajátékkal.
Ott egyébként játszottam a 6 maxot is (3$-on), abban is épphogy breakeven voltam. Most nézegetem a PS-en a hyper sng-ket, de gondolom, ott is ugyanez a helyzet 5$-tól. Ráadásul a vakszintenkénti előre meghatározott handszám sem túl biztató. Gondolom, ultra-hyper turbónak felel meg.
2$ sehol nem fogsz komolyabb profitot termelni, az 5$ is tele van fishekkel, über lazan verhető egy kis befektetett tudással