Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Rekordkísérlet

danfiu
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. nov. 17. 18:49

vélemény? :D

Az h beteg vagy

titcar
2011. nov. 17. 18:55

5 órán keresztül fogok regelgetni, és utána miután az utolsónak is vége lett tartok 30 perc szünetet kajára, kávé, stb.
A stoppert az első indulásakor fogom indítani, és az utolsó befejezésekor fogom megállítani, így adja majd ki az összes 50 órát legalább :)
Ez kb 2 és fél napot fog igénybe venni, szerintem meg tudom csinálni, és remélem sokan fogtok szurkolni.
Ebbe a fórumtopikba fogom írni szünetenként az időt, a darabszámot, és az összeget.

most így hirtelen nem vágom, 5-10$ körüli sng-ket játszol amúgy? kb. 3 szinttel lejjebb van esélyed arra, hogy 2 nap ébrenlét után ne legyél busto, annak meg nagyon sok értelme van...

Krono
2011. nov. 17. 18:56

5 órán keresztül fogok regelgetni, és utána miután az utolsónak is vége lett tartok 30 perc szünetet kajára, kávé, stb.
A stoppert az első indulásakor fogom indítani, és az utolsó befejezésekor fogom megállítani, így adja majd ki az összes 50 órát legalább :)
Ez kb 2 és fél napot fog igénybe venni, szerintem meg tudom csinálni, és remélem sokan fogtok szurkolni.
Ebbe a fórumtopikba fogom írni szünetenként az időt, a darabszámot, és az összeget.

Ájulásra, epilepsziás rohamra, etc lehet sidebetet kötni?

kukutyin
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 17. 19:02

Ájulásra, epilepsziás rohamra, etc lehet sidebetet kötni?

:D +1

QQ-Gigolo-7
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 17. 19:05

Sidebetet persze, hogy lehet kötni:D
Nem vagyok sem ájulós (életemben 1 rohadt részegen).
Abban nem vagyok biztos, hogy kb a 8. sessionnél nem alszok be a laptop előtt, de direkt ezért kell az a félóra szünet, akkor mozgok, zuhany, stb.. meglehet, és meg is fogom csinálni..Hogyan akarod ellenőrizni??
Titcar hogy értetted? Nem volt teljesen tiszta. egyébként ezek 7$-os sng-k lesznek.
danfiu: kösz :D

jabyga
2011. nov. 17. 19:10

Sidebetet persze, hogy lehet kötni:D
Nem vagyok sem ájulós (életemben 1 rohadt részegen).

Attól még simán beepizhetsz, amibe konkrétan bele is lehet halni. De te tudod.
De úgy amúgy is, nem értem ennek mi az értelme? A játékod romlik, nagy valószínűséggel pénzt fogsz bukni, és marhára egészségtelen. Szerintem ez butaság.

ceewyl
Válasz jabyga kommentjére
2011. nov. 17. 19:15

Hajrá, meg tudod csinálni, GL!

Image

21PoKeRaRcSuNy
Válasz ceewyl kommentjére
2011. nov. 17. 21:06

Hajrá, meg tudod csinálni, GL!

Image

Ha lenne idöm veled tartanék, de nincs sajna !
Sok sikert !
GL !:)

Johnny Diablo
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2011. nov. 17. 21:23

nem tudom mikor tolod a bulit de kivancsiva tettel.ha nem lennek kulfoldon kovetnelek en is.bar szerintem ezeknek nem sok ertelme van, inkabb 50 ora hand elemzes mint egy ilyen. de ugye kinek mi :-)
azert gl

straubbazsi
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. nov. 18. 1:32

Ennek csak rossz vége lehet. Már 50 óra ülés önmagában borzasztó.

Ha a határaidat akarod tologatni, akkor tolj mind a három nap 8 órás sessionöket. Vagy 6x5 órát. Az is 30 óra, de nem ennyire őrültség és óriás -EV.

Ha mégis az 50 óra, akkor csak nagyon nagy side betekkel van értelme, másként az akarat se lesz meg és a minuszt sem hozza vissza semmi.

(Ja és érdemes írni előtte a supportnak, hogy nem bot vagy, nem multi ökkkánter, csak "hülye" ;) )

Élő ügyfélszolgálat