vélemény? :D
5 órán keresztül fogok regelgetni, és utána miután az utolsónak is vége lett tartok 30 perc szünetet kajára, kávé, stb.
A stoppert az első indulásakor fogom indítani, és az utolsó befejezésekor fogom megállítani, így adja majd ki az összes 50 órát legalább :)
Ez kb 2 és fél napot fog igénybe venni, szerintem meg tudom csinálni, és remélem sokan fogtok szurkolni.
Ebbe a fórumtopikba fogom írni szünetenként az időt, a darabszámot, és az összeget.
5 órán keresztül fogok regelgetni, és utána miután az utolsónak is vége lett tartok 30 perc szünetet kajára, kávé, stb.
A stoppert az első indulásakor fogom indítani, és az utolsó befejezésekor fogom megállítani, így adja majd ki az összes 50 órát legalább :)
Ez kb 2 és fél napot fog igénybe venni, szerintem meg tudom csinálni, és remélem sokan fogtok szurkolni.
Ebbe a fórumtopikba fogom írni szünetenként az időt, a darabszámot, és az összeget.
Ájulásra, epilepsziás rohamra, etc lehet sidebetet kötni?
Sidebetet persze, hogy lehet kötni:D
Nem vagyok sem ájulós (életemben 1 rohadt részegen).
Abban nem vagyok biztos, hogy kb a 8. sessionnél nem alszok be a laptop előtt, de direkt ezért kell az a félóra szünet, akkor mozgok, zuhany, stb.. meglehet, és meg is fogom csinálni..Hogyan akarod ellenőrizni??
Titcar hogy értetted? Nem volt teljesen tiszta. egyébként ezek 7$-os sng-k lesznek.
danfiu: kösz :D
Sidebetet persze, hogy lehet kötni:D
Nem vagyok sem ájulós (életemben 1 rohadt részegen).
Hajrá, meg tudod csinálni, GL!
Hajrá, meg tudod csinálni, GL!
nem tudom mikor tolod a bulit de kivancsiva tettel.ha nem lennek kulfoldon kovetnelek en is.bar szerintem ezeknek nem sok ertelme van, inkabb 50 ora hand elemzes mint egy ilyen. de ugye kinek mi :-)
azert gl
Ennek csak rossz vége lehet. Már 50 óra ülés önmagában borzasztó.
Ha a határaidat akarod tologatni, akkor tolj mind a három nap 8 órás sessionöket. Vagy 6x5 órát. Az is 30 óra, de nem ennyire őrültség és óriás -EV.
Ha mégis az 50 óra, akkor csak nagyon nagy side betekkel van értelme, másként az akarat se lesz meg és a minuszt sem hozza vissza semmi.
(Ja és érdemes írni előtte a supportnak, hogy nem bot vagy, nem multi ökkkánter, csak "hülye" ;) )