ne vicceljetek már. jó bulinak tünik és dzsigoló van olyan beteg hogy megis csinálja. én szurkolok neki gogogooooo
Sidebetet persze, hogy lehet kötni:D
Nem vagyok sem ájulós (életemben 1 rohadt részegen).
Abban nem vagyok biztos, hogy kb a 8. sessionnél nem alszok be a laptop előtt, de direkt ezért kell az a félóra szünet, akkor mozgok, zuhany, stb.. meglehet, és meg is fogom csinálni..Hogyan akarod ellenőrizni??
Titcar hogy értetted? Nem volt teljesen tiszta. egyébként ezek 7$-os sng-k lesznek.
danfiu: kösz :D
Ha csak szórakozásból játszol, lehet ilyeneket próbálgatni, viszont ha pénzre is számítasz a pókerből akkor talán jobb úgy nekiülni, hogy maximálisan oda tudsz figyelni és végig az A játékodat tudod hozni.
mikor kezdesz mester?
mikor kezdesz mester?
Kicsit ilyen feltűnési viszketegségnek néz ki a dolog.
Persze ha mással már biztosan nem tudsz kitűnni, akkor go.
busto gyanus :D
qq mennyi volt a max amit gep elott ultel ?
Hmm, kb minden embertől azt vártam amit mondtak, akár jó, akár rossz.
Innen is kitűnik az, hogy ki az aki nem igazán bír engem.
Rusherninja: Voltak 20-24 órás Call of Duty sessionjeim, és egyszer volt egy olyan, amikor 40 órán keresztül fent voltam, délben keltem, mentem 2 re dolgozni, utána esteirány az univerzum, aztán SnG session, aztán reggel 8 meló, és végül Univerzum session.. Kb 3 kor bújtam ágyba.
Ami a csajokat illeti szeptember elsején szétmentünk Tündivel. Azóta hűűha, buli az élet.
Hétfőn, dél, és egy körül tervezem a rajtot, szünetenként fogok írni, hogy hogy érzem magam.
Igen, egyébként is 7$-on szoktam grindelni.
Ami azt illeti nem tudom mennyire fog romlani a játékom, nemrég picsarészegre ittuk magunkat egy haverral az univerzumban. Buktam ugyan, de az allinnél mindig jobb volt a mutatásom :D
Feltűnési viszketegség?? PLííz először nézd meg, hogy milyen régen aktívkodtam itt utoljára.....
fiatal még, bírja. meg miért ne próbálná ki?
nekem ez sok, én 10 órát is két részben tolom,
de akkor már "elvetemült" vagyok.
hajrá, majd várjuk a beszámolót!
plz kerdezd meg mi van a csajaval:)